Witam;-) przez te matury nie mialam na nic czasu
ale juz jestem,cale szczescie,ze juz po, matma poszla mi strasznie ale to nie jestem zdziwiona bo kompletnie jej nie umiem,a do tego byly rzeczy,ktore dopiero bedziemy omawiac
co do angielskiego to jestem zadowolona,pisalam rozszerzenie, w gramatyce stracilam napewno 1,5 pkt ale reszta powinna byc ok,rozprawke tez napisalam raczej dobrze
co do czytania i sluchania to ciezko mi powiedziec ale dzisiaj bedzie klucz pewnie to sie dowiem. Na sprawdzenie nauczyciele maja 2 tyg to konretne wyniki bede miala;-) Dzieki Wam,za wsparcie z ta matura=***
Adas juz sam siedzi
tzn upada czasem,ale juz mu coraz lepiej idzie podnoszenie sie
Ostatnio wogole humoru nie mialam,jakis dol mnie dopadl,pewnie ze zmeczenia... Jeszcze mam dosyc mieszkania z moja mama,ech,cholernie chcialabym stad sie wyprowadzic,gdziekolwiek...
Jeszcze bedziemy robic chrzciny i musialam chrzestnych wybrac i moi rodzice i mama M uwazaja,ze najlepiej kogos z rodziny wziac a nie przyjaciol,co Wy o tym sadzicie?
Aa i czy Wasze dzieci tez ruszaly buzia jak rybka? Mlody tak gada smiesznie bezglosnie,czasem jakies sylaby mu wyjda ale przewaznie to wyglada to tak jakby on gadal a ktos go wyciszyl:-) I jeszcze sie za wlosy ciagnie,nie mowiac o siusiaku,jajeczkach i uszach
Jeszcze ostatnio maly mnie olewa
jak wracalam z tych matur do domu to sie lekko usmiechnal, a jak ktos inny przyjdzie moj tata,M czy ktos znajomy to od razu usmiech na pol twarzy... Wlasnie dziecko ma mnie gdzies... Przykre to jest bo najwiecej sie nim zajmuje,karmie go,bawie sie z nim,przytulam,usypiam a wychodzi na to,ze jak mnie nie ma to nie robi mu to roznicy... Normalnie udalo nam sie z M do kina wyjsc bylismy we wtorek na 22 na przed switem
Nie dam rady Was wszystkie nadrobic,napisalyscie 20 stron
Postaram sie chociaz wiekszosc
Anula co za przystojniak rozesmiany
sliczny jest
Gosdia przykro mi :-(trzymaj sie jakos
Beata Witaj:-) i gratuluje przyszlego dzidziusia
Daffi witaj;-)za tak zapytam,ktory odcinek Cie tak wzruszy? jak mam chwile,co sie rzadko zdarza,to tez ogladam;-)
Sali hej;-)
umi to ,,wyprowadzenie sie'' bylo slodkie
Mariolcia oj skad ja to znam... Mialam to samo,czesto do tej pory tak jest,cholernie to wkurza a czasem jest po prostu przykre...:-( moja mama do tej pory tak czasem gada i babcia... ech:-( ,,czemu on tak placze,co wy mu robicie'',,,twoje mleko mu nie wystarcza'',,,ubierz go cieplej,jemu napewno jest zimno'' itd itp...
tak jakbym nie znala wlasnego dziecka:-( Trzymam kciuki!!! Wszystko bedzie ok=*
Vampi ale masz zdolna i madra core
Malwina super zdjecie,masz swietny kolor wlosow
mam zamiar taki sobe kiedys zrobic jak sie odwaze:-)
ViKamcia zdroweczka i szczescia dla corci=**
Musze spadac bo maly sie obudzil,milego dnia