reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młoda_mama93 ja równiez nie pomogę, mnie a ciązy piersi swędziały to sie drapałam :D smarowałam balsamami by ulżylo ale krew sie nie lała :tak:
Kasiek ja wczoraj wieczorem juz wiedzialam ze bedzie pieczarkowa :-p
Patrycja heheh masz sie z tymi Twoimi urwisami :-)
Malwina, Patrycja to Miki umie tylko mówić: dwa :-D i to tak bosko to wymawia ze nie potrafie wymuwić :-D

Miki spal tylko 1,5h, teraz wariują, troche sie z nimi pobawilam ;-) ogarnelam, jeszcze odkurze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ehhh
a ja nadal siedze nad tymi cholernymi witaminami.... Mariusz już odebrany ok godziny temu... Dzieciaki juz po obiedzie a mnie już oczy bolą .... Zrobiłam już witaminy A,D,E,K,B[SUB]1,[/SUB]B[SUB]2,[/SUB]B[SUB]3. W każdej musze opisac role w organiźmie[/SUB] zapotrzebowanie, przyczyny i skutki niedoboru i przedawkowania i źródła tych witamin... Narazie naskrobałam 11 stron a zostały mi jeszcze wit B[SUB]5,[/SUB]B[SUB]6,[/SUB]B[SUB]7[/SUB],B[SUB]9,[/SUB]B[SUB]12,[/SUB]C..... czyli jeszcze raz tyle pisania.... :crazy:

Patrycja a ile Mariusz ma ?
Mloda mnie troche cycki swedzialy, ale nic poza tym
Liza nie odkurzaj, odpoczywaj lepiej ;-)
Kasiek wole nie myslec co bedzie za 2 lata :szok:

Kasiek, w sumie to mogłaby budzić się tak koło 7.30 ;) też bym sobie taką godzinkę dłużej pospała wtedy ma się od razu lepszy dzien.
patrycja, to ładny sajgon miałas... Powodzenia z tymi witaminami. Szkoda, ze musisz ręcznie pisac bo tak to kopiuj->wklej :p
Wampi, zdrówka dla córki:) a Maly może jeszcze tak ma po tej jelitówce... ;)

patrycja to chore.. przecież sama dobrze wiesz kiedy dziecko ma iść spać... dzieci są małe i jakas rutyna musi być , inaczej weszłyby na głowę... moja chodzi spac ok 20.30 codzienie , ale tak samo jak są okazje to siedzi dłużej :tak:
i zgadzam się z umi.. też robię tak odnośnie jedzenia że jeśli nie jest głodna na obiat , to na słodycze też nie :-p
dopiero jak wola jedzonko i zje to później moze coś dostać słodkiego... o ile sie domaga , sama nie wciskam jej "nagrody" za obiad
kasiek Vika też dopóki chodziła w pampersie to raz sikała do niego raz do nocnika..
ale jak już do mnie dotarło ze woła i umie sikać sama to szybko pampersy poszły w pdstawkę i sikała pieknie , muże ze 4-5 razy tylko się zsikała :-) bo się zapomniała... a tak to już nie
hehe umi dobry jest Twój młody :-) Vika ostatnio jak ją wołalismy do salony żeby sprzątała zabawki to powiedziała "słabo mi"
hehe
kasiek no a z tym kibelkiem to nieźle dała mała czadu :-)
kama jak znalazłaś ten pycha przepis to teraz musisz go dac i wypróbuje :-)
Mariolciaaa tort wyszedł... pyszny a nawet bardzo pyszny o smaku kinder niespodzianki :-)
normalnie wszyscy byli zachwyceni .. i zjedli całego :-p
wampi praca jest superowa!!!
malwina śliczny kolorek włosków :-)
out chusty elastyczne nosi się do 8-9 kg .. więc myslę że warto bardziej zainwestowac w tkaną.. w tkanej możesz dziecko nosić od urodzenia do ok 3 roku życia :-)

a tak wyglądał torcik.. oczywiście trochę krem nie równo rozmazany ale najważniejszy był zachwyt mojej córki jak go zobaczyła :-)
i pozostałych również :-) no i ten smak....:-)
DSC02450.jpg
do tego specjałem była tęczowa galaretka która cieszyła wszystkoe oczy :-p

DSC02599.jpgDSC02598.jpg

Ostatnia edycja:
Śliczny torcik:):) Aż mi ślina cieknie aby go zjeść... Galaretki i torcik napewno były smaczne.
Ok zmykam spać jutro do lekarza rano na kontrole i po południu do ginekologa z piersiami. Aż się boję ale co muszę iść

reklama
Wampi to się nachodziła;/ zdrówka życzę:) Jak im nie było szkoda kasy dawać? Ja tam bym wolała sama pracę zrobić niż komuś płacić:)

Patrycja
a ile razy ja to przerabiałam? I na studiach też się trafiło ale nic nie pamiętam:)

Daffi miała napisać mi sms i cisza... A ja dziękuję za klocki!!! Ostatnio nawrzucała tam swoich chusteczek nawilżanych...

Gosdia
oj ja czasami się po 8 dopiero podniosę jak teść na pali bo mi zimno:p

Kamcia
ale smakołyki:D:D Najważniejsze że Vi zadowolona wrzuć fotki z imprezy:) Ja mam nadzieje że do wiosny ogarniemy siku:)

Młoda nie ma się co bać:)

Moi już śpią ja jutro do Lublina C mnie zawozi może wstąpimy do reala i zobaczę co i jak bo w gazetce widziałam stół kreatywny i myślałam żeby Domi kupić pod choinkę:) Jutro nasza rocznica a ja do wieczora na uczelni jak wrócę nogą nie będzie chciało mi się ruszyć ale odbijemy sobie na Andrzejkach:)

Do góry