reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny,musze sie pochwalic,ze maly mi dzisiaj przespal noc bez cyca,tzn przebudzil sie 2 razy,dostal troszke wody i usunal dalej:-) za to ja sie obudzilam z kamieniem zamiast cycka i mokra bluzka:-D:rofl2: My wczoraj na cmentarzu pozno bylismy,bo dopiero kolo 21.
lolkak witam ;-)
kasiek88kasiek brawo dla Dominiki:-) powiem Ci,ze ja juz milion razy mialam ochote tak powiedziec:crazy:
młodamamusia18 super zdjecia:-p
wampi trzymam bardzo mocno kciuki,wszystko bedzie ok ;****

Dostalismy z M krzeselko do karmienia takie wypasione i dzisiaj je wyczyscilam,zobaczymy jak Adasiowi sie spodoba nowy tron:-) bo jak do tej pory to w uspokajaczu go kamrmilam na ziemi siedzac
Maly spi to sie musze ogarnac,o 13 polski mam,a lekture jeszcze musze doczytac:baffled:

Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Wampi 3mamy kciuki,oby wszystko poszło dobrze :-)

Kasiek88 moja jest raczej leniuszkiem;-) drepcze przy wózku-pchaczy i przy mebelkach a tak to ma generalnie wszystko w nosie;-)

Burzowata mi moja nadal parę razy wstaje w nocy i wodą nie da się jej oszukać ;-) Nawet kaszka do picia jest bee tylko cycy ;-)

Zrobiłam Majce jajecznicę na śniadanie i cała wylądowała na ścianie i lodówce:dry:

Burzowata może mu się spodoba:) Gratuluje przespanej nocki:) A mamą się nie martw w końcu jej się znudzi:p

Lolkak
buhahah a czemu na ścianie?? Moja też nie da się wodą oszukać i musi mieć jakiś smak i non stop się budzi bo pić i pić;/

Lolkak- witaj, jak Maja. Dawno was nie widziałam. Kiedy wam stuknął roczek? :p Czas leci nie ubłaganie. Pochwaliłabyś się pannicą, ostatnio chyba w wakacje jakieś zdjęcia widziałam. A Adaś rzeczywiście duży facet, nawet zaczął troszkę mówić, wiec i zagadać już potrafi. Dziś od rana oglądał klub myszki miki i ciągle woła mysi sprzęt:)
Widze,ze z Majeczką ci się nie nudzi, ma charakterek dziewczyna:)

Wampi-kciuki trzymamy, daj znać jak po wizycie.

Kasiek- gratki, to już największy krok za wami, teraz napewno Dominisia załapie nocnikowanie.

reklama
Kasiek gratulacje dla Domi :-)
Moja dzisiaj też mały sukces chodziła bez pampka z rana i słyszę krzyczy u siebie w pokoiku to ja ją szybko na nocnik i zrobiła kupkę :tak: szkoda że jak chodzi w pampersie to nie prosi :dry:

Wampi kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie ok.

Lolkak :-D też masz małą zołzę w domu ;-)

A co do picia to moja budzi się raz-dwa czasami w ogóle, ale jak teraz pali się w piecu i jest ciepło w nocy to i ja sama wstaje pić :tak:

Do góry