reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Wampi &&&& za wizyte !;*
Hej dziewczyny,musze sie pochwalic,ze maly mi dzisiaj przespal noc bez cyca,tzn przebudzil sie 2 razy,dostal troszke wody i usunal dalej:-) za to ja sie obudzilam z kamieniem zamiast cycka i mokra bluzka My wczoraj na cmentarzu pozno bylismy,bo dopiero kolo 21.
lolkak witam ;-)
kasiek88kasiek brawo dla Dominiki:-) powiem Ci,ze ja juz milion razy mialam ochote tak powiedziec
młodamamusia18 super zdjecia
wampi trzymam bardzo mocno kciuki,wszystko bedzie ok ;****
Dostalismy z M krzeselko do karmienia takie wypasione i dzisiaj je wyczyscilam,zobaczymy jak Adasiowi sie spodoba nowy tron:-) bo jak do tej pory to w uspokajaczu go kamrmilam na ziemi siedzac
Maly spi to sie musze ogarnac,o 13 polski mam,a lekture jeszcze musze doczytac
Milego dnia :-)
lolkak witam ;-)
kasiek88kasiek brawo dla Dominiki:-) powiem Ci,ze ja juz milion razy mialam ochote tak powiedziec
młodamamusia18 super zdjecia
wampi trzymam bardzo mocno kciuki,wszystko bedzie ok ;****
Dostalismy z M krzeselko do karmienia takie wypasione i dzisiaj je wyczyscilam,zobaczymy jak Adasiowi sie spodoba nowy tron:-) bo jak do tej pory to w uspokajaczu go kamrmilam na ziemi siedzac
Maly spi to sie musze ogarnac,o 13 polski mam,a lekture jeszcze musze doczytac
Milego dnia :-)
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
Burzowata super ze nocka przespana ;-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Wampi 3mamy kciuki,oby wszystko poszło dobrze :-)
Kasiek88 moja jest raczej leniuszkiem;-) drepcze przy wózku-pchaczy i przy mebelkach a tak to ma generalnie wszystko w nosie;-)
Burzowata mi moja nadal parę razy wstaje w nocy i wodą nie da się jej oszukać ;-) Nawet kaszka do picia jest bee tylko cycy ;-)
Zrobiłam Majce jajecznicę na śniadanie i cała wylądowała na ścianie i lodówce
Kasiek88 moja jest raczej leniuszkiem;-) drepcze przy wózku-pchaczy i przy mebelkach a tak to ma generalnie wszystko w nosie;-)
Burzowata mi moja nadal parę razy wstaje w nocy i wodą nie da się jej oszukać ;-) Nawet kaszka do picia jest bee tylko cycy ;-)
Zrobiłam Majce jajecznicę na śniadanie i cała wylądowała na ścianie i lodówce
młodamamusia18
Lolak czemu na lodówce i ścianie ? ;-)
pinky sky
Fanka BB :)
Burzowata może mu się spodoba Gratuluje przespanej nocki A mamą się nie martw w końcu jej się znudzi
Lolkak buhahah a czemu na ścianie?? Moja też nie da się wodą oszukać i musi mieć jakiś smak i non stop się budzi bo pić i pić;/
Lolkak buhahah a czemu na ścianie?? Moja też nie da się wodą oszukać i musi mieć jakiś smak i non stop się budzi bo pić i pić;/
lolkak
Październikowa Mama Mai
Co do jajecznicy to Majka tak walnęła w talerzy,że ten przeleciał przez kuchnie i zatrzymał się dopiero na lodówce a jajecznica na ścianie i częściowo na lodówce;-)
Lolkak- witaj, jak Maja. Dawno was nie widziałam. Kiedy wam stuknął roczek? Czas leci nie ubłaganie. Pochwaliłabyś się pannicą, ostatnio chyba w wakacje jakieś zdjęcia widziałam. A Adaś rzeczywiście duży facet, nawet zaczął troszkę mówić, wiec i zagadać już potrafi. Dziś od rana oglądał klub myszki miki i ciągle woła mysi sprzęt
Widze,ze z Majeczką ci się nie nudzi, ma charakterek dziewczyna
Wampi-kciuki trzymamy, daj znać jak po wizycie.
Kasiek- gratki, to już największy krok za wami, teraz napewno Dominisia załapie nocnikowanie.
Widze,ze z Majeczką ci się nie nudzi, ma charakterek dziewczyna
Wampi-kciuki trzymamy, daj znać jak po wizycie.
Kasiek- gratki, to już największy krok za wami, teraz napewno Dominisia załapie nocnikowanie.
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kasiek gratulacje dla Domi :-)
Moja dzisiaj też mały sukces chodziła bez pampka z rana i słyszę krzyczy u siebie w pokoiku to ja ją szybko na nocnik i zrobiła kupkę szkoda że jak chodzi w pampersie to nie prosi
Wampi kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie ok.
Lolkak też masz małą zołzę w domu ;-)
A co do picia to moja budzi się raz-dwa czasami w ogóle, ale jak teraz pali się w piecu i jest ciepło w nocy to i ja sama wstaje pić
Moja dzisiaj też mały sukces chodziła bez pampka z rana i słyszę krzyczy u siebie w pokoiku to ja ją szybko na nocnik i zrobiła kupkę szkoda że jak chodzi w pampersie to nie prosi
Wampi kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie ok.
Lolkak też masz małą zołzę w domu ;-)
A co do picia to moja budzi się raz-dwa czasami w ogóle, ale jak teraz pali się w piecu i jest ciepło w nocy to i ja sama wstaje pić