reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anka,beacia- no to zdrówka dla dzieciaczków.

Ja też już się zaraz kłade-bo Adaś dawno śpi. Ostatnio kładzie się nawet o 20-bo nie śpi już w dzień.

Kasiek-podejrzewam,ze to mała motywacja. Musiałby mnie ktoś osobiście w tyłek kopnąć by mi się zachciało wziąść za te ćwiczenia.

reklama
Beacia oby nie było tak źle jak piszesz. Daj znać jutro co z Kacperkiem.
Anka zdrowia dla Małego.

co do sportów też jestem licha w tym po ciąży bo przed ciążą robiłam systematycznie brzuszki, ćwiczyłam na orbitreku i miałam nieźle wymodelowany brzuch. Jak na takie ćwiczenia domowe. Chodziłam nawet na aerobic, ale właśnie krótko bo po jakimś czasie okazało się, że jestem w ciąży, więc już nie chciałam chodzić. Po ciąży miałam zajawki i ćwiczyłam od czasu do czasu a jak wiadomo w ćwiczeniach regularność to podstawa. No ale ważyłam po porodzie 45kg, więc nie miałam zbytniej motywacji by mięśnie wymodelować. Teraz ważę 50kg, czyli wróciłam do wagi sprzed ciąży bo wtedy wahało mi się tak od 47,48 do 50, różnie. Teraz moim błędem jest to, że lubię piwko od czasu do czasu i się zbiera, tak samo gazowane napoje bo te niegazowane mi nie smakują, nie gaszą pragnienia. Jeżdżę na rowerze codziennie /tzn prócz weekendów/, gruba nie jestem, ale jakoś zejść z oponki mi to nie pomoże nigdy:zawstydzona/y: J. mówi, że nie mogę się odchudzać bo on nie będzie ''bzykał kościotrupa'', kobieta ma wyglądać jak kobieta i powtarza, że mój brzuszek jest seksowny a nie żaden gruby.

Ostatnia edycja:
Cześć Laski

Kasiek jakie piękne weselne laseczki pięknie wyglądałyście obie :* fajnie że Domka dała Wam się wybawić.

Młoda z żeli Dentinox jest najsilniejszy i do tego syropek przeciw bólowy, powinno pomóc, szkoda żeby się dzieciak męczył jak można mu pomóc :tak:

Beacia zdrówka dla KAcperka :* mam nadzieję że będą dobre wieści po wizycie.

Anka dla Twoich dzieciaczków również dużo zdrówka.

Vegas ja też uwielbiam żele, nakładki :tak: kajdanki też kiedyś mieliśmy, ale u Nas się nie sprawdziły bo lubie drapać J :-p:-D
A z żeli polecam durex pinacolada przepieeeknie pachnie ;-)

A co do sportu, to ja kiedyś potrafiłam z jednego treningu na drugi lecieć, trenowałam biegi, taniec, boks, siatkówkę, koszykówkę a teraz przebiegnięcie 100 metrów to dla mnie maraton :no:

U mnie -5, chyba zimna zaczyna się na poważnie :cool: no nic idziemy się ubierać i trochę w domu ogarnąć bo jak zwykle po niedzieli mamy burdel.

Hej Kobietki !

Herbata
- moje gratulcje! ja rodziłam 20 godzin ... gdybym miała rodzić jeszcze 6 ... nie byłoby mnie na tym świecie już ... dla mnie to czasem takei nie humanitarne, wtedy błagałam o CC a teraz sie cieszę że było SN chociaż mam świadomość jakie to ryzyko w sumie było dla mnie i dla Boo...całe szczęście że miał tylko złamany obojczyk po tym wszystkim.
Czekam na relację

Femme - a gdzie ty kochana teraz pracujesz? bo ja mam spore braki wiedzowe :eek:

nic mi sie dziś nie chce, w skrzynce służbowej 68 wiadomości straszy ... zimno jak cholercia :no:

Witam,
wrocilam od rodzicow w sobote ale mialam duzo roboty, moj tak byl zmeczony, nie wyspany i dlatego pojachalam zeby wypoczal a jak sie okazalo chodzil po barach i dyskotekach:wściekła/y:wiecej nie jade mam to w nosie, widac jaki byl zmeczony. Gdy jechalam pranie bylo zrobione a gdy wrocialam mial 5 par brudnych spodni i 2 bluzy, nosz kurde gorzej niz dzieckiem a i po mlaym mialam prania, musialam tez popakowac ubranka i naszykowac te na 74. Rozawialam z nim wiele razy ale nadal jest kiepsko, dzis wychdzil malemu dal buziaka a mi powiedzila czesc i tak juz jakis czas...
Wy tu o pieszczotach a u nas jeszcze nic nie bylo ja nie mam ochoty, po tablektach krwaie juz ponad 2 tyg a on mowi ze juz ze mna nie chce...
Co do wagi ja kiedys wazylam 49kg zachodzac w ciaze jakies 54 a na koniec ciazy 72:szok:najbardziej przytlam po sterdydach a ile teraz waze nie mam pojecia i wole nie wiedziec, a mam 160cm
Mloda, tak jak pisze kama ten zel jest super, u nas dzialaja tez chlodzone gryzaki wprawzie nie na dlugo ale zawsze cos a na noc daje nurofen 2 ml dzieki temu zwykle przesypia noc bez placzu;-)
Kasiek jakie z Was laski i maz niczego sobie;-)
Vegas ja mam takie kompleksy ze szok:wściekła/y:
Becia, Anka zdrowka dla dzieciakow;-)
No i w koncu Herbata sie doczekalas, gratuluje;*kurcze ale sie nameczylas jka rodzilam ponad 7 godz ale o bolu zaraz sie zapomina;-)

Ostatnia edycja:
Dobry :-D

Postanowione do 2 listopada nie chodze do szkoły . Mama 2 idzie do lekarza i sie okaze co dalej

Vegas ja tez mam seyfki jak mam @ ;-) . Nienawidze tego . :p
Kasiek śliczna z Was rodzinka ;*
Rox kurcze Boo ma juz 9 miesięcy :szok:szok: a pamiętam jak składałam mu zyczenia na pół roczku :-D ;-)

Ogarnęłam po troszku wszystko od czwartku:cool2:.
Herbata gratuluję
Daffi tobie tez gratuluje bratanicy:)

Moja nieobecność podyktowana była wizytą u lekarza w piatek. Młody miał kontrole, ale nie poszło za dobrze, bo mały sie strasznie bał i denerwował, no a w grudniu mamy mieć badania. Nie bardzo pasują mi terminy grudniowe no ale nic nie zrobie:zawstydzona/y:

reklama
Do góry