Daffi-tak się ciesze,ze u Agi i Oleńki w porządku. Chociaż nie znam ich osobiście to bardzo przeżywam takie sprawy. U mnie też podejrzewali trachitomie w 38 tygodniu ciąży. Duże zamieszanie było w szpitalu-ale okazało się,ze to ten stres podziałał na mnie i Adasia. No a potem sama wiesz,ze po porodzie też swoje przeszliśmy.Wiem co Aga czuje,jak nie widzi malutkiej. Ja Adasia widziałam raz po porodzie jak próbowałam go nakarmić-gdy zaczął się dławić wodami płodowymi. Potem był w inkubatorze i a następnie przewieźli go na OIOM do innego szpitala. Te 2 dni w szpitalu,ta pustka -wiem co czuje matka-gdy nie wiadomo co z dzieckiem. Całe szczęście,ze wszystko dobrze się skończyło. Szmery na serduszku ma wiele dzieci, najczęściej jest to nie groźne i z tego wyrastają. Kuzyn Adasia też miał wykryte , podczas ostatniej kontroli jak miał 1,5 roku lekarze stwierdzili,ze już wszystko w porządku. Napewno u Oleńki też tak będzie. Dobrze,ze Aga ma wsparcie i serdecznie jej współczuje,ze musi przez coś takiego przechodzić.
ps. mała śliczna,aż by się chciało podziałać w kierunku córeczki
Kasiek-ślicznie wyglądaliście,Dominisia wygląda na starszą dziewczynkę, fajnie,ze się tak ubawiła i tyle wytrzymała.
Herbata- wow ale się wymęczyłaś, mój poród od bolesnych skurczy 13 h i trwało to wieczność. Uparta mała
Czekamy na zdjęcia
Młoda-oj zaczęło się ząbkowanie. U nas mały męczył się od 5 miesiąca a ząbka miał w 8. Potem już było tylko lepiej. Nam żeliki nie bardzo pomagały. Najlepszy był rumianek. Parzyłam ,potem studziłam i na pieluszkę tetrową. Można tak nawet przemywać dziąsełka po jedzonku. Delikatnie przecierałam i jakos mniej opuchnięte dziąsełka były
ViKamcia- u nas jakoś te piątki też bezboleśnie wychodzą. Adaś ma 3 wyrośnięte-coś jedna tylko się ociąga. Nic tylko się cieszyć,ze ząbki nie dokuczają
Anetka- no to fajna niedziela, mojego to cieżko z domu wygodnic, w kinie wieki nie byłam. Dziś S. poszedł do pracy a ja na plotki do kuzynki. Nagadałyśmy się,aż ciężko było skończyć.Adaś dostał super skórę. Muszę zrobić fotki jak męsko wygląda.