reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Klaudix- gratulacje, coś czułam,ze maluszek zdecyduje się na dzień dziecka.

Agoosia- Sto latek dla Kacperka:)

Młoda- trzymam kciuki i mam nadzieje,ze niedługo będzie po wszystkim i szybko pochwalisz się Rafałkiem.

Ona_19- gratki dla malutkiej, niesamowite uczucie jak się patrzy na pierwsze kroczki dziecka:)

A co u nas, zagoniona na studiach jestem, Adaś kochany, zaczął jeść już troszkę lepiej, wyczułam go,ze nie lubi w te najcieplejsze godziny jeść i pozniej zjada obiadek. Sika ładnie bez wpadek już, powoli będziemy próbować bez pampersa na dłuższe spacery. Narazie był z pół godzinki-ale wstrzymuje-nie sikał jeszcze poza nocnikiem. No i zbliżają nam się drugie urodziny, przez tą szkołę to nawet nie mam czasu nic zaplanować, jeszcze nie wiem jak je spędzimy.

Ostatnia edycja:
klaudix gratulacje

a my czekamy do jutra bo musimy zrobić już drugą bete
jeżeli bedzie troszke wyższa to żle jak dużo dobrze jak spada poroniłam :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

ZDAŁAM DZIŚ EGZAMIN Z EKONOMIKI PRZEDSIĘBIORSTW NA 5 :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

STO LAT STO LAT KACPERKU

Ostatnia edycja:
Hej niedzielnie,
Ale dzis upał... :dry:

kornalinka hehe, no to super ze przedmiot zaliczony! i trzymam kciuki za bete!

Młoda GRATLACJE!!!! Namęczyła sie bidulka.... kurcze z 12h chyba rodzila? ale wazne ze juz po!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KACPERKA Z OKAZJI DRUGICH URODZINEK!!!

Ale tu cichooo.....

Ostatnia edycja:
reklama
Kornelinka gratuluje 5 :tak:

Mloda no wreszcie!!! ale fajnie! dobrze ze juz po wszystkim. Czekam teraz na zdjecia. GRATULACJE

Do góry