reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka oj daj spokoj. na pewno gorzej niz ja nie wygladasz. a co do szkoly ja bym wolala zrobic rok przerwy i moj S. tez tak uwaza, ale rodzice nalegaja na to abym poszla w tym roku. nie wiem co robic.

reklama
no oby.. zeby sie nie meczyla za bardzo... normalnie 3mam kciuki za nia...

edit. ja to juz spac bede szla, bo malutki pewnie zaraz wstanie do cyca.. dobranoc :):*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Super ze u Młodej sie ruszyło!!!!

My dzisiaj tez sie pokłócilismy( nie nawidze sie z M kłócić , bo ona ma zawsze racje i to jak musze ręke na zgode wyciągac , no ale wole to niz cały tydzien sie nie odzywać)

ale jakoś doszło do zgody i jeszcze do trojmiasta pojechaliśmyh a pozniej spacerek i lody w Sopocie z tesciami. Zuzia dopiero zasnęła o 21.45

Ale pustki ostatnio tutaj

Dobrej nocki

Ciekawe czy Młodamamusia już cieszy się Rafałkiem, najprawdopodobniej urodzi(ła) w ten sam dzień co ja Kacperka :-)

U nas dziś średnio przespana noc, bo kładliśmy się późno, a nad ranem M jechał po rodziców na wesele, ale nie jest tak najgorzej, postaram się dziś pójść spać o przyzwoitej godzinie :) a czeka mnie dziś jeszcze trochę gotowania na Kacperka przyjęcie :)

dziękujemy bardzo :) jeszcze dwa lata temu go nie było... ale za 1,5 godz już mogłam go zobaczyć :) Mój Mały kurczaczek, 2880 g i 54 cm, ale jestem z niego dumna!

Ostatnia edycja:
z takimi skurczami co 5 min to ja sie cala noc meczylam ;/ i mi nic nie dali na wywolanie ;/

ajć. ja leżałam 2 dni i dawały mi relanium. bo to sobota i niedziela była.
widocznie nie chciały sobie roboty robić :p

co u was mamuśki?
muszę się pochwalić Melka zrobiła wczoraj 3 kroczki sama :)
a dzisiaj śmigamy do zoo :D

reklama
Do góry