reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Widzę, że temat burz był ;-) u nas wczoraj też była i to nie jedna, a ze 3 chyba :dry: co chwile pioruny waliły. Ja też się boję, chociaż jak P mnie przytuli to czuję się trochę pewniej ;-)

umi mówisz, że polecasz film? ;-) my też w końcu musimy się na coś wybrać,bo bilety przepadną :dry: ale na Piratów z Karaibów też musimy pojechać :-) szkoda, że bilet nie dotyczy filmóe 3D :sorry2::sorry2:

Kasia ładna ta sukienka:tak: weselna też mi się podoba :tak:

Liza ostatnio miałaś kleszcza jak miałaś 5 lat? To ja mam chyba jakaś dobrą krew, bo w tamtym roku na grzybach zebrałam 4 czy 5 kleszczy :sorry2::dry: chyba bardzo mnie lubią.

niunia witam :tak: co do porodu to nie zmuszaj go,żeby z Tobą rodził, to może być dla niego trauma, może boi się, że później będzie inaczej na Ciebie patrzył?
Tych wyjść z kumplami współczuję.. a gadałaś z nim szczerze o tym?

kama pobaw się w PhotoScape, tam zrobisz taki kolaż ;-):tak:

klaudix witam i życzę szybkiego porodu ;-)

My dzisiaj byliśmy u kuzynki na imieninach. Jej kotka się okociła i ma śliczne 4 malutkie kociaczki. Zuzia była nimi zachwycona. Szkoda,że nie możemy sobie pozwolić na takiego kotka:-p mój pies chyba by go zjadł :-p
Jak wracaliśmy to Zuza oczywiście zasnęła, przespała się 5 minut i już wielce wyspana, teraz leży i ogląda bajkę. Mam nadzieję, że w końcu zaśnie.

reklama
Klaudix witaj:-) masz już wyznaczoną datę kiedy kładziesz się do szpitala?

Julka jeszcze wala się w łóżeczku, dziś miała 2,5 godzinną drzemkę więc nie ma co się dziwić.

Dzisiaj na cześć Julki posadziliśmy na podwórku 4 dęby, J miał zrobić to w tamtym roku, żeby miały tyle samo lat co Julka.

Młody usnął!!! a ja sie zastanawiam co moge zrobic ze stopami bo mi sie straszne odciski robią i wysuszają mi sie. Mam krem ale przeciez co godzine nie bede kremować:/ masakra jakaś

pati to R. ma jakąś fuche ze tyle siedzi?
Malwina spokojnie szczepienie nie zając nie ucieknie. Tez tak kiedys miałam, moja lekarka zawsze była zdania że lepiej póxno niż w czasie choroby
gosdia a z jakiej okazji bedzie torcik?
anetka Tomek sie napalił na transofrmersów w lipcu i juz chce kase odkładać:-D Ja uwielbiam małe kotki szkoda ze rosną:/ a w ogóle jak tam piesek?

A ja juz 2 lata nie byłam w kinie ale trzeba by było sie w końcu wybrac :):)
Umi nie no kumpel go poprpsił by zajrzał w jeden bardzi ciekawy silnik... no i wsiąkł chyba w ten silnik.....

ehh jakoś nastroju nie mam na nic....

Justyna a Ty nie wiesz jak bardzo Ci tego zazdroszcze, ile bym dała by R choć jeden dzień nie gadał o autach... ehh
a tak z innej beczki to czekam jutro na wieści jak tam wizyta u neurologa ......

Laskiiii
dzwoniłam do Lolkak :):)
U niej wsio ok była na tej komuni... chciała wejść nawet zaczeła czytać ale Maja jej daje w kość... Ale obiecała że sie jutro odezwie :):)

pati to jak mój T. z komputerem... jak ktos go poprosi zeby naprawił to idzie do drugiego pokoju i cisza jak nie wiem, nie ma człowieka w domu, w sumie to nnie wiem czy mu tlen jest wtedy potrzebny bo chyba włacza zasilanie sieciowe jak te komputery:-D
anetka czemu coraz głupszy? w ogóle jak reaguje na Zuzie?

reklama
tez ostatnio mysałam o Lolkak to dobrze ze u niej ok

Dziewczyny mozecie mi doradzic jakis sprawdzony krem na istniejace juz rozstepy???

Do góry