reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
Postaram się wbić od nowa ale nie wiem czy nadąże za waszym tempem;-)

Artystka hymm... w takim wypadku nie lepiej by było skorzystać ze żłobka prywatnego i szukać opiekunki bo tak to faktycznie nic nie zrobisz.

W Bydgoszczy z pracą też nie lepiej no oprócz telemarketingu i przedstawicielstwa ta branża kwitnie ale ja się niestety do tego nie nadaję.:wściekła/y:

Lolkak tak wymagania na poczcie:szok:
Kama ja nigdy nie wiem skąd Miki bierze siłę żeby tyle biegać :-p
Elizka a mój młody kiśli nie trawi jak miał problem z brzuszkiem to był głody jak nie wiem a tego i tak nie tknął

reklama
Patisia fajny ten wózeczek, to chyba taki sam jak nam kiedyś pokazywałaś?
firma nie ta sama i model inny :) da się regulować oparcie i podnóżek więc wszystko to co ważne :)
czesc dziewczyny. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie ale i tak napisze :) bylam wczoraj na genetycznych i wszystko jest ok. buziaki i milego dnia.

artystka wspolczuje ze tak wyszlo z praca... ja tez siedze w domu :/
super że wszystko ok z dzidzią :tak:

artystka z jakiej branży ta praca? 20 zł? i to na początek? nie spotkałam się jeszcze z taką ofertą dla kobiety :sorry:

trochę spraw miałam dzisiaj na głowie a jutro mam nadzieje wyskoczyć na spacerek z misią ;-)

Ostatnia edycja:
Julka tak zamęczyła się chodzeniem że o 19 padła :-D

Nie przesadzając ale dzisiaj przez cały dzień z 2 km na nogach zrobiłyśmy.

Świetne uczucie spacerujesz a obok ciebie człapie taki mały berbeć, nie zapomniane! :tak:

Julka tak zamęczyła się chodzeniem że o 19 padła :-D

Nie przesadzając ale dzisiaj przez cały dzień z 2 km na nogach zrobiłyśmy.

Świetne uczucie spacerujesz a obok ciebie człapie taki mały berbeć, nie zapomniane! :tak:
masz racje super uczucie:-) tylko u nas trzeba uważać, bo po zimie to psia kupa na psiej kupie :dry:

jakoś się też dziś wbić nie mogę... dalej chodzę rozdrażniona, jeszcze problemy z samochodem wychodzą, coś mi się wydaje że nie wyrobimy się w 12 tysiącach...
Patisia, Tobie chciałam napisać, że Lira to nie jest Quinny ;-) to firma Euro Cart

No a u mnie Daniel spi, a Hania poszla na noc do dziadkow:-) Mikołaj siedzi pod stolem :dry: niewiem czego tam szuka... :-D zaraz cyc i tez na łóżeczko i ma spac;-)

ja też mam wieczór dla siebie, zaraz wskoczę do wanny pełnej gorącej różanej wody i będę tam siedzieć aż woda nie wystygnie :-D obowiązkowo z książką... mam nadzieję, że Urwis nie pokrzyżuje moich planów...

Patisia dokladnie:-) miki juz spi (od tygodnia znow klade go do lozeczka samego, wlaczam karuzele i wychodze) i przez 4 dni plakal jak odkladalam i wychodzilam, dzis i wczoraj polozony zasypia bez zadnego pisniecia:-) wczoraj jak zasnol ok19:30 tak pierwsza pobudka byla o 22:30 i cyca wydoil:-)

no i ja se zrobilam dwa hot-dogi :-D taka moja kolacyja :-) i czekam na NW.

reklama
Do góry