reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek ja muszę Zuzi kupić fotelik i też będę z nią jeździć, tylko mamy problem bo poszliśmy z rowerem dopasować fotelik i okazało się, że ma za grubą rurkę pod siodełkiem i w ogóle gruby bagażnik i wszystkie foteliki były za małe. Ale chyba po prostu zmienimy bagażnik i będzie ok :tak:

Ale bym sobie zjadła taki ciepły chlebek :-p

reklama
to chodz do mnie na chlebek:-D
no ja jeszcze tego fotelika nie mam,jak pytalam u mnie w rowerowym to mowil ze do kazdego roweru da sie dopasowac ale jak pojde kupic to biore rower:-D moze od razu mi zamontuje:-D

A ja dopiero do domu weszłam,chciałam kupić sobie botki wiosenne takie zakryte, zwiedziłam całą galerię i nie znalazłam żadnej pary :wściekła/y: wszystkie już odkryte :sorry2::dry:

Justyś nie Pascal tylko Kura Domowa :-D:-D

Antoś śliczny jest! I mamy takie samo krzesłko i jeździk tylko kolor rózowo fioletowy :-p

Patrycja zdrówka dla Was :*

Paula jak egzaminy? zdałaś?

fikusek podeślij pocztą :-p
No widzisz, niby do każdego, a do mojego nie dalo rady, bo probowaliśmy.. :dry:

kama już same takie wiosenne buty w sklepach? :sorry2: to chyba allegro Ci zostało.

Anetka ja już też dawno na rowerze nie jeździłam, też przed ciążą, czas to zmienic:)
Justyś hehehe pierwsza fota mnie rozbroiła:D genialny Antoś:D

a my byliśmy w trójkę u prababci Martynki, fajnie było. Nawet moja Chrześniaczka tam była i nie powiem jak mnie rozwaliła swoim wzrostem. Dałam jej ostatnio bojówki po Martynce, które Martynka miała jeszcze dobre, ale mają tak pochlastany materiał, że się tylko wkurzałam przy prasowaniu tych spodni i dałam je Majce a ta dziś w nich była i też dobre:szok::szok: masakra. Maja ma pół roku a Martynka 15 miesięcy, na to wychodzi, że mają nogi jednakowej długości:szok::szok:

Mycha śpi od 19.45:)

Ostatnia edycja:
tez bym pojezdzila,ale zajezdzilam swoj :-Dmoja Mycha spi zjadla kaszke malinkowa z mleczkiem moze pospi dluzej niz na samym mleku

Gosia u mnie kaszka popita cycem nic nie pomogła ;-)

My z majką wczoraj wypościłyśmy się z domu na cały dzień ;-) oczywiście bez M. Obudził się na 5 minut przed wyjściem stwierdził,że też jedzie. Ale usłyszał Nie :-)

Maja dobrze zniosła zmianę czas :-) Spała do 7, no ale od 3 ze mną:dry: Słoneczko świeci i tylko -2 na dworze,więc nie długo śmigamy na dwór :-) Miłego dnia;-)

Jak dobrze pospać do 8 :-D:-D:cool2:

Vegas no tak Martynka malutka a Maja będzie wielka, to i spodenki pasują :tak:

Asia ale co patrzyłam na allegro? bo nie rozumem :sorry:

Spadywuję bo o 11:30 wyjeżdżamy na te chrzciny ale i się nie chce :dry:

Miłego Dnia :*

reklama
Do góry