patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
podziękowałam każdej z osobna odpowiednim znaczkiem i jeszcze raz dziękuje tak zbiorowo Kochane jesteście rozwolnienia z tych nerwów dostałam :-( my mamy profilaktycznie co pół roku morfologie robioną + mocz i teraz jeszcze te próby wątrobowe ech...
umi, lolkak masakra :-( umi a czemu Kacperka cewnikują?:-( sory jeśli nie doczytałam gdzieś :-(
Fikusek, Eliza jak dzieciaki zdrowe to nie ma potrzeby ich stresować
ale powiem Wam ze na pewniaka szłam bo przy szczepieniu nawet nie pisnął, a tu takie jazdy z krwią że nie chciała lecieć ( nie no w sumie leciała bo jak wyjęła igłę to cali byliśmy w krwi małego :-( nie wiem czemu do probówki nie leciała :-( i dwie rączki pokłute w tym jedna pocharatana igłą i paluszek :-(
umi, lolkak masakra :-( umi a czemu Kacperka cewnikują?:-( sory jeśli nie doczytałam gdzieś :-(
Fikusek, Eliza jak dzieciaki zdrowe to nie ma potrzeby ich stresować
ale powiem Wam ze na pewniaka szłam bo przy szczepieniu nawet nie pisnął, a tu takie jazdy z krwią że nie chciała lecieć ( nie no w sumie leciała bo jak wyjęła igłę to cali byliśmy w krwi małego :-( nie wiem czemu do probówki nie leciała :-( i dwie rączki pokłute w tym jedna pocharatana igłą i paluszek :-(