patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kamaa, paula u mnie też dziś śnieg sypał ale topniał od razu jak spadł więc jest zielono
trzymam &&&&&&&&& za kiniorka
umi ja ne śledziłam zgłupia weszła 16.18 patrze jest avatar no to rura na konkurs i kliknęłam, chciałabym wygrać no ale... takich jak ja jest ponad 30 tys.
a mój synek mnie dzisiaj tak wkurzał spał całe 10 minut i ryczał a jemu nie wolno płakać, a nie dał się uspokoić nosiłam, cudowałam w końcu się poddałam włożyłam go do łóżeczka i cisza... po 10 minutach słyszę gada do siebie wchodzę patrze a ten głowa pod firanką i patrzy przez okno
biedny:-(Ja jestem:-)
Alan chyba za duzo zjadl na kolacje i zwymiotowal wszytko,teraz lezy...wiekawe kiedy zasnie
co za laska:/zobaczcie do czego sa w stanie posunac sie niektore laski by cos wygrac;p
Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej
trzymam &&&&&&&&& za kiniorka
umi ja ne śledziłam zgłupia weszła 16.18 patrze jest avatar no to rura na konkurs i kliknęłam, chciałabym wygrać no ale... takich jak ja jest ponad 30 tys.
a mój synek mnie dzisiaj tak wkurzał spał całe 10 minut i ryczał a jemu nie wolno płakać, a nie dał się uspokoić nosiłam, cudowałam w końcu się poddałam włożyłam go do łóżeczka i cisza... po 10 minutach słyszę gada do siebie wchodzę patrze a ten głowa pod firanką i patrzy przez okno