reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej;-)

Daffi WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :*:-)

kiniorek trzymam kciuki;-)

ja już po tych nieszczęsnych ostatkach:-p udało nam się pocelować z jedzniem,że za dużo nie zostało,tylko to sprzątanie:-D musiałam uruchomić 2 zmywarkę (czytaj Michał):-D:-D

Daffi Wszystkiego najlepszego :* :tak:
Aż tak sie denerwujesz? Ja to się w sumie w ogóle nie stresuje, bo nawet nie liczę na nagrodę :-p ale jakby się udało bilety do kina zgarnąć to fajnie by było, ale i tak wątpię :-D

Anetka gratuluję :)
trinna też bym chciała żeby coś się ruszyło...

Na razie to mnie ruszyło 3 razy do kibelka. Ech. I mnie kuje trochę brzuch na dole od czasu do czasu. Ale wolę sie nie nastawiać bo już tyle miałam fałszywych alarmów że pewnie to kolejny z nich

Krzysiek od jutra idzie do tego kiosku pracować. 50zł za 6,5h. Od poniedziałku do piątku. Ale przez 2tygodnie. Dobre i to. Zawsze 450zł do przodu. ;-)

Witam się i ja!
Moje chłopaki drzemią,bo Z po nocce jest a potem zjemy obiadek i w gości idziemy do znajomych,oni mają 2 letnia Julcie adoptowali ją,ale chora biedulka jest coś z serduszkiem ma a takie kochane dziecko.

Kama a to Cię z rana na przytulanie wzięło ale ty pewnie chciałaś przekupić swojego co by Ci zwiększył dzisiaj limit na zakupy.:-D
anetka gratki z biletów
kiniorek wiem jakie to czekanie ąż cos sie zacznie jest wkurzające bo pewnie byś też już chciała tulić swoja dzidzię i być po wszystkim,ale spokojnie weźmię Cię w końcu i to pewnie w najmniej niespodziewanym momencie.Trzymam kciukasy.:tak:
Daffi to Ty dzis stawiasz szampana tak?:-)

Ale Wy młodziutkie jesteście aż zazdroszczę ja to stara dupa jestem w styczniu skończę 25:-D

reklama
hej dziewczynki , zaraz was nadrobię , ostatnio miałam ciężkie dni...

ładna pogoda była to z małą biegałam jak szalona , a później umierałam w domu z bólu:zawstydzona/y:

ale dzis już lepiej się czuję... ufff

wczoraj byłam u kumpeli która ma świetnego psa labradora.,.. i Vika się w nim zakochała dosłownie.. więc się zdecydowałam na takiego pieska.. czaekam tylko na ogłoszenie z małymi labradorkami na sprzedaż... :-p

Do góry