reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi to w takim razie STO LAT! i spełnienia marzeń życzę,no i napisz jak możesz o co kaman z tym konkursem to tez bym wzięła udział a co mi tam.

A mój synek zasnął dziś dopiero o 22 ale juz taki marudny był że szok a spać nie chciał,ale w końcu sie udało.
Jutro na obiad rosołek będzie.

Malwina kolor na pudełku od farby zawsze jest pokazany na rozjaśnianych włosach czyli blond,dziwne że wyszedł ci z jaśniejszego koloru ciemniejszy odcień,może twój kolor był juz sprany,spłukany i dlatego albo farba przeterminowana lub pomylona tuba,nie mam pojęcia ja z wykształcenia fryzjerką jestem ale nie pracuje w zawodzie.
Vegas zdrówka niech ten katar zostawi Cie już w spokoju.
Kiniorek a Ty to weź sie kobieto rozpakuj wreszcie bo bym chciała Kacperka zobaczyć.

reklama
No Daffi fajny wiek. Poza tym masz urki w dniu co mój były:p ja mam 15 marca, też niebawem:) ale 23 latka to fajny wiek:)

pamietam kiedy ty:d
marcowki we krwi mi plyna:D
ja mam kuzynke i kuzyna z marca i czekamy czy kuzynkamoze jutro urodzi:D
no a u nas jest tak, że ja mam 15 marca a tata 17 marca. 10 marca ma kuzynka, ale nie z Pszczyny, więc nie odwiedzamy się w urodziny. U nas najwięcej urodzin jest we wrześniu. Bratankowie, bratanica, Chrześniaczka i bratowa:p

moja Perła niesamowicie się ślini. Jak piesio normalnie. Dziś 2 razy jej body zmieniałam bo cała klatka piersiowa mokra ze śliny. Może zęby idą.

Daff kochana! 100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJE NAM! Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko sobie zapragniesz!

Vegas moja przyjaciółka też jest z 15 marca ;-)

Z M o 5:30 odstrzeliliśmy małe co nie co :-D i teraz zasnąć nie mogę.

Dzisiaj jedziemy na mega zakupy mam nadzieje że uda mi się coś fajnego kupić.

Kama ahhah o 5:30 ze wams ie chce o tej godz.
ja standardowo spac nie moge z racji wynikow w konkursie.
pol nocy jakos spalam wmaiwalm sobie zebym sie nie stresowala
nie ma sensu bo po co itp;p
ale juz nad ranem to silniejsze ode mnie...
swoja droga mialabym super prezent od meza urodzinowy:)

Daffi...
98e6ddcda5247a0cd9df743661318092_th2.gif

Dywan na dole, wódka na stole.
Dziś się bawimy, bo Twoje
urodziny obchodzimy.
Dziś prezenty wręczymy,
ładny wierszyk ułożymy,
byś się śmiała i dobry humor miała.
Dużo miłości a mało złości i
dom zawsze pełen dobrych gości.
Tego Ci dziś życzę i
sto lat krzyczę.
Serdeczne życzenia urodzinowe!

w_dniu_urodzin_duza.jpg
:-D ;-)

Witam witam ;-)
Ja niestety jeszcze nie rozpakowana. Dzisiaj do szpitala zobaczy czy coś się dzieje. Wczoraj źle się czułam. Płakać mi się chciało cały dzień. Do tego mnie naciągało. Ech... A dzisiaj już 2 razy kibelek zaliczyłam. Masakra :zawstydzona/y:Ale pewnie mnie odeślą do domu. I będę czekać na miejsce. A jeszcze 8 dni zostało.

Daff czekam na wieści czy drugi laptop wygrany ;D I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

kiniorek ja jak zaliczylam 2 razy kibelek to 2h póżniej zaczelam rodzic:tak: a po 4h Miki byl juz z nami :tak: ;-)

Kurcze Daffi, Vegas zaczynamy sie sypac:-D Daffi zaczela jako rocznik '88;-)

reklama
Do góry