reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no cos ty?
szkoda... za darmo to si eoplaca wysiedziec troche.
jestem ciekawa czy udalo sie drugiego.. tak bysmy go sprzedali na bank i czesc dlugow splacili! duzo lzej by mi na sercu juz bylo.
gdybym nie miala dziecka to moglabym siedziec:-) ale tak to sie nie da pilnowac caly czas b zaraz Alan sie drze i tzreba isc do niego i sie bawic:)

reklama
gdybym nie miala dziecka to moglabym siedziec:-) ale tak to sie nie da pilnowac caly czas b zaraz Alan sie drze i tzreba isc do niego i sie bawic:)

no to fakt ja z julka tego problemu nie mam.. byle tylko jesc dac i przebrac... a ona sie bawi caly dzien i chwilami oglada bajki.. ale za to po avatarze odbijamy sobie... takie 3 dni byly tylko.. teraz juz nie polujemy caly dzien... tylko od ok 19
wiec dla Julki mam cale dnie:)

no to fakt ja z julka tego problemu nie mam.. byle tylko jesc dac i przebrac... a ona sie bawi caly dzien i chwilami oglada bajki.. ale za to po avatarze odbijamy sobie... takie 3 dni byly tylko.. teraz juz nie polujemy caly dzien... tylko od ok 19
wiec dla Julki mam cale dnie:)
no widzisz:) a moj dziad nie daje mi takiej swobody:-D

Daffi ja kliknęłam jak tylko się pojawił. Fajnie by było gdyby chociaż bilety się udało :-p ale wątpię.. pewnie pełno osób w tym samym momencie kliknęło :sorry2:

Mój M sobie popił i teraz już chrapie a ja korzystająć z okazji zrobiłam sobie maseczkę i heja:)

Dziewczyny, farbowałm sobie dzisiaj włosy . miałam takie ciemne, a pod słonce rude. Kupiłam sobie odcien jeszcze jasniejszy, ale efekt odwrotny- moje włosy są ciemniejsze niż wczesniej...
trzymałam farbę 35 minut to za krótko????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja Perła właśnie usnęła:) męczy mnie ten głupi katar, mam 2 rodzaje kropli a i tak zatkany nos;/ czerwony jakbym z tydzień piła;/

hehhe moja tez ledwo usnela bo dzis urodzinki wyprawialm i tak dlugo ja przetrzymalismy:D
no a moja dopiero po 15 usnęła na drzemkę popołudniową, spała do 18:) więc dziś po 22 usnęła na noc. Ale może nocka będzie fajna?;) A to już Twoje urki wyprawiałaś?:) aa bo to jutro już:D

reklama
no a moja dopiero po 15 usnęła na drzemkę popołudniową, spała do 18:) więc dziś po 22 usnęła na noc. Ale może nocka będzie fajna?;) A to już Twoje urki wyprawiałaś?:) aa bo to jutro już:D

no a mi mala tez pospala w dzien.. ale chcialam ja przetrzymac bo jak to w gosciac spac.. mamy kawalerke jeden pokoj wiec wyjscia nie bylo i dala rade ale padla od razu pieknie:)
a no jutro a raczej za 1 godz i 15 minut starzeje sie o rok....:/

Do góry