reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka ooo ogladałam tylko jedną dziewczyne której kinga powiedziała ze ona sie martwi czy jesli przejdzie to czy da sobie rade. To nawet nie wiem o kim mowa.

reklama
umi dlatego napisałam ponad 30 tys :-p masakryczne ceny są tego wszystkiego :no: dlatego najlepszy biznes jest na ślubach i dzieciach i pogrzebach - to zawsze będzie szło jak długo ludzie będą istnieć :-p może zostanę jakąś organizatorką wesel ? :-p

tamta Edyta to była Malwiny M?:szok: tak średniawo tańczyła, mi się podobała ta z nocnego klubu super tańczyła :tak:

ja nie ogladałam tego dokładnie bo paluszkie piekłam:-p ale nie podobaja mi sie jej majtki no.... jakby nie mogła sobie jakichś innych wziąc bo te jak sprane wygladają

No teraz zrobic slub, wesele to porazka.... U mnie rodzice robili jak to bywa, poł na pół praktycznie wyszło z tesciami... :-p

Malwina, anetka a ja wiem o którą chodzi:tak: fajna dziewczyna w sumie:-)

Noo... z racji tego ze do faworków idzie samo zółtko, wiec wzielam przepis od mamy i w piekarniku piecze sie ciasto białkowiec:tak: ciekawe czy dobre;-)
a faworki bede robic po obiedzie:-p Miki na dworze spal prawie 2h :szok: :-)

reklama
Do góry