reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka tak to ta, jak mówili ze jest słaba psychicznie i ze sobie nie poradzi to się śmiałam a po chwili dali jej szanse .. Musi słabo tanczyc jak tyle razy startowała a teraz się ulitowali nad nią. chociaz przyznać musze ze nie najbrzydsza, choc grubiutke nogi miła...hehe ( wyszłam z wanny na chwilę zeby ją zobaczyć) Ale jestem wredna. A wiesz kiedy powtórki puszczają???

Dużo zdrówka dla Zuzi

Swoją drogą , tak duzo dzieci choruję ,ze śmiem twierdzić ze to przez pogodę zdradliwą...

Ostatnia edycja:
umi no niestety wesele bardzo dużo kosztuje:no: a ja nie pochodzę stąd tylko ze ślaska, to bym musiała jeszcze całej mojej rodzinie zapewnić tutaj noclegi na 2-3 dni :no: a rodzinę mam sporą :/ a jeszcze Grześka rodzina jak liczyliśmy to łącznie150 osób :/ to samo opłata za lokal z jedzeniem 22000 zł a gdzie orkiestra, suknia, garnitur, kwiatki, alkohol, noclegi :no: wole sobie w mieszkanie włożyć niż przepuścić ponad 30tys w dwa dni :no: wiadomo że się troche zwróci, ale mimo wszystko żal mi takiej kasy, tymbardziej że wiem jakie mam ciotki :dry:

Anetka zdrówka dla Zuzi!

szkoda :-( bo fajna aktorka z niej była :-( [*]

Martynka gratulacje!! :-) no i oczywiście migiem do lekarza! i fajki nie ograniczyć tylko rzucić proszę! :-p

Patrycja to strasznie długo musicie czekać, jak dostaliście wcześniej na cito, mam nadzieję że wiedzą co robią.

Daff u Nas nauki są ważne rok. My robiliśmy weekendowy kurs. Przez dwa dni siedzisz zamknięty z domu pielgrzyma i słuchasz pierdół, na koniec miałam serdecznie dość, a ślubu i tak nie wzieliśmy.

Anetka zupa :-D to bierz łychę i zajadaj :-D

Ja już skończyłam faworki robić, dwa wielkie kopce mi wyszły, no ale oczywiście nie obeszło się bez oparzeń mam wielkiego bąbla na palcu :wściekła/y:

Malwina nie chcę:-p mówię tylko co ja o niej sądzę. Przeciez nie musisz być zazdrosna o nią, to jest była Twojego M:-p ma Ciebie czyli jej nie chciał ;-)

Anetko jak to się mówi - nie drażnij lwa :-D Była to była ale wiesz sama... :-D Ja nie wiem czy byłabym zadowolona gdyby w TV jakaś bardzo bliska "koleżanka" występowała w TV a on by na nią patrzył :-D Mnie coś trafia jak oglądam film a tam Anna Mucha i akurat K obok mnie siedzi. hehe Ale odgrywam się bo mnie Bobek się podoba :-)

Kama w kuchni nie da się nic dobrze zrobić bez ran niestety. Przynajmniej ja tak mam.

My też robiliśmy kurs weekendowy. I na dobre nam to wyszło bo przynajmniej szybko. Szkoda że nie było w tym tych prorodzinnych ale też nam się udało załatwić.

Z K mamy dzisiaj wolne popołudnie w domu ^^ Tata jedzie do rodziny sam dzisiaj, mama w pracy a my możemy w końcu wykorzystać chwilę ciszy ^^ Bo w zeszłym tygodniu nam nie wyszło...
Mamy dzisiaj sałatkę z gyrosa robić ale jak na złość nie ma składników w domu i trzeba wszystko kupować. A filet u nas po 16zł :dry: Jeszcze majonez, kukurydza... Ech... Pewnie cała kasa na weekend co miała być pójdzie na sałatkę. Trudno...

anetka Malwina o jakiej byłej wy piszecie bo ja nie moge zrozumieć:-D
patisia mnie tez to własnie przeraża:/ i pewnie zrobimy sam ślub kto przyjdzie to przyjdzie a my sobie potem pojedziemy na zdjecia bo mi sie marzy plener. 150 osób:szok: to ja nie wiem czy 2w 30 tys bys to zmiesciła... chyba ze nie robiłabys w lokalu tylko wynajmowalibyscie jakaś sale sama bys załatwiała babke do gotowania i tak dalej ale mnie by sie w takie cos bawic nie chciało. u nas teraz za osbe wwychodzi 200 zł czyli jak my mamy te 80 to 16 tys za sam lokal i jedzenie jak nie lepiej oczywiscie do tego alkohol orkiestra nasze ubrania, fotograf bo kamerzysty bysmy nie mieli bo nie lubimy:-p no to tak spokojnie 30 tys u nas by to wyszło

reklama
Do góry