reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Migotko cieszę się, że kolek już brak. Powodzenia w godzeniu wszystkiego. Współczuję z tym buszowaniem Małego w nocy - pewnie się nie wysypiasz?;* ale z czasem powinien się przestawic sam. Jeśli nie sam to z Twoją pomocą.

Migotko cieszę się, że kolek już brak. Powodzenia w godzeniu wszystkiego. Współczuję z tym buszowaniem Małego w nocy - pewnie się nie wysypiasz?;* ale z czasem powinien się przestawic sam. Jeśli nie sam to z Twoją pomocą.
Troszkę go musimy zajmować wieczorem żeby dłużej spał ale on i tak swoje, tryb nocny ma ustawiony, może lubi ciemność:)

agoosia Witaj :-)
umi Mario bross to zawsze lubiłam, u koleżanki grałyśmy na pegasusie :-D Mam koleżankę co zawsze miała dużą nadwagę, ale za to jest tak sympatyczna i tyle gada, że z facetami nigdy nie miała problemów :tak: A teraz w kilka miesięcy zrzuciła 27kg :szok: Nigdy taka chuda nie była :szok:
lolkak Chłopak się biedny musiał zestresować :-D
martynka Macie jakieś drugie mieszkanie?
Wyskoczyły mi wybroczyny na połowie ud :-/ 2 dni temu mnie bolało właśnie jakbym jakieś siniaki miała, wczoraj to samo, ale doszłam do wniosku, że to może jakieś dziwne zakwasy po jeździe na rowerze po śniegu. A tymczasem dzisiaj mam uda w wybroczynach :-/ Chyba od mrozu, bo właśnie 2 dni temu, jak jechałam rowerem (było chyba -14), to na jakimś odcinku uda zaczęły mnie szczypać i żałowałam, że zapomniałam założyć rajstopy (nawet nie pamiętam, gdzie je mam, tak często noszę ;-))
Chociaż P. się śmiał, że to nie od mrozu, tylko mała tak po mnie skakała :-D

Ostatnia edycja:
Lolkak ja tam nikomu nie kibicuję w sumie to się dobrze na tym nie znam :-D M mnie wciągnął.

E:

Konniczynka -14 i rower? :szok: wariatka :-D też mi się wydaję że lekko przymroziłaś.

reklama
Do góry