reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kobiety ja już się pożegnam, bo Michał dzisiaj nie idzie do pracy i zarządził maraton filmowy:-p

zatem dobrej i spokojnej nocki życzę:* do jutra:-)

reklama
Migotka mój były trener już pod 50tkę podchodzi a ma nadal duże sukcesy na arenie międzynarodowej.

Trinaa mój chciał do końca obejrzeć "Pacyfikatora" i po Nim trochę się poseksić :-D film jeszcze trwa a M już chrapie:dry:
Ale Wam życzę udanego wieczoru.

a jak się czujesz w ciąży?:)

Dziękuję, dobrze :)
na razie to tylko trochę popołudniami chce mi się spać i ciagle latam siusiu, ale poza tym to jestem naładowana dobrą energią i żadne dolegliwości mi nie straszne ;) z Kacperkiem prawie w ogóle nie miałam, a wymioty to nie wiedziałam co to :) zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało, chociaż powiem, ze mogę nawet wymiotować byleby była córa :D

na razie to tylko trochę popołudniami chce mi się spać i ciagle latam siusiu, ale poza tym to jestem naładowana dobrą energią i żadne dolegliwości mi nie straszne ;) z Kacperkiem prawie w ogóle nie miałam, a wymioty to nie wiedziałam co to :) zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało, chociaż powiem, ze mogę nawet wymiotować byleby była córa :D
właśnie miałam pytac co byś wolała:) to życzę córy, choc wiadomo - ważne by zdrowe:) młodziutka jesteś, ja byłam pewna, że jesteś starsza:)

pozazdroscic:D nie to co ja:D zobaczymy czy nam sie uda upolowac synka o ile dojdzie do tego:D

vegas tak staro ja opisywalam???? :zawstydzona/y:

pozazdroscic:D nie to co ja:D zobaczymy czy nam sie uda upolowac synka o ile dojdzie do tego:D

vegas tak staro ja opisywalam???? :zawstydzona/y:
haha, nie Daffi, po prostu wyobraźnia mi podpowiedziała, że ma z 24 latka, nie wiem no:p brata masz starszego to myślałam, że bratową też:D

reklama
Do góry