reklama
Kobiety ja już się pożegnam, bo Michał dzisiaj nie idzie do pracy i zarządził maraton filmowy
zatem dobrej i spokojnej nocki życzę:* do jutra:-)
trinaa to milego filmowania
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Migotka mój były trener już pod 50tkę podchodzi a ma nadal duże sukcesy na arenie międzynarodowej.
Trinaa mój chciał do końca obejrzeć "Pacyfikatora" i po Nim trochę się poseksić film jeszcze trwa a M już chrapie
Ale Wam życzę udanego wieczoru.
Trinaa mój chciał do końca obejrzeć "Pacyfikatora" i po Nim trochę się poseksić film jeszcze trwa a M już chrapie
Ale Wam życzę udanego wieczoru.
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
a jak się czujesz w ciąży?
Dziękuję, dobrze
na razie to tylko trochę popołudniami chce mi się spać i ciagle latam siusiu, ale poza tym to jestem naładowana dobrą energią i żadne dolegliwości mi nie straszne z Kacperkiem prawie w ogóle nie miałam, a wymioty to nie wiedziałam co to zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało, chociaż powiem, ze mogę nawet wymiotować byleby była córa
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
właśnie miałam pytac co byś wolała to życzę córy, choc wiadomo - ważne by zdrowe młodziutka jesteś, ja byłam pewna, że jesteś starszaDziękuję, dobrze
na razie to tylko trochę popołudniami chce mi się spać i ciagle latam siusiu, ale poza tym to jestem naładowana dobrą energią i żadne dolegliwości mi nie straszne z Kacperkiem prawie w ogóle nie miałam, a wymioty to nie wiedziałam co to zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało, chociaż powiem, ze mogę nawet wymiotować byleby była córa
Dziękuję, dobrze
pozazdroscic nie to co ja zobaczymy czy nam sie uda upolowac synka o ile dojdzie do tego
vegas tak staro ja opisywalam????
fikusek1988
Mama Alanka:)
właśnie miałam pytac co byś wolała to życzę córy, choc wiadomo - ważne by zdrowe młodziutka jesteś, ja byłam pewna, że jesteś starsza
tez myslalam ze Agnieszka starsza jest:-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
haha, nie Daffi, po prostu wyobraźnia mi podpowiedziała, że ma z 24 latka, nie wiem no brata masz starszego to myślałam, że bratową teżpozazdroscic nie to co ja zobaczymy czy nam sie uda upolowac synka o ile dojdzie do tego
vegas tak staro ja opisywalam????
tez myslalam ze Agnieszka starsza jest:-)
no porsze was.. przeciez mowilam ze ejst młodziutka a wygląda na jeszcze młodszą
vegas zalamalam sie.. z naszej trójcy ja najstarsza jestem moj brat ma 22 lata
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
no porsze was.. przeciez mowilam ze ejst młodziutka a wygląda na jeszcze młodszą
u mnie jak u vegas wyobraznia mnie tak pokierowala