reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi... a wyobraz sobie ze ja poszłam sie zapisac na poczatku lutego .... a termin był na 24 kwietnia dopiero... bo to tylko na konsultacje.. moze juz alergolog nie stwierdzi ze gabi ma skaze białkowa... ostatnio dałam jej całe jajko nawet i nic nie miała nie wei m od czego to zalezy... moze ma uczulenie ale nie na mleko krowie.. chociarz sama nie wiem juz.. teraz jej nic nie ejst po białku mleka krowiego... a na poczatku jak karmiłam ja enfamilem 1 to miała straszna alergie.. cała szorstka była i wogóle..a teraz juz tak nie ma no tylko ze sie drapie ... po pleckach brzuszku i czasem cipioszce jak ja przewine ale jest juz lepiej jak zaczełam ja kapac w tej emulsji co polec iłyscie mi.....

daff to czekamy na nowa kolezanke...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
patrycja Mam nadzieję, że lodówkę uda się naprawić, bo bez lodówki ciężko się funkcjonuje- i tak dobrze, że to nie w lato się zdarzyło. :tak:
daffi Mi P. tak prześcieradło, koszule i koszulki zafarbował, jak byłam w szpitalu po porodzie. Chciał przygotować mieszkanie na nasz powrót:-D wrzucił różową kołdrę do jasnych rzeczy:-D Efekt taki, że mogłam sobie pociąć koszulę na szmaty;-) Z pozostałych rzeczy zeszły plamy po kolejnym praniu.
patisia Ja chętnie wpadnę na likier truskawkowy :tak:
kaamaa Łazienka posprzątana?:-D
umi Na detektywa się nie nadajesz :-D
vegas Mojemu już chyba trochę zazdrość przeszła, bo kiedyś to mnie nią do szału doprowadzał:wściekła/y: Do mojego telefonu nawet nie próbuje zaglądać, bo mu kiedyś dosadnie powiedziałam, co o tym sądzę :-D Zmądrzał w końcu trochę. (choć dalej zawsze pyta, do kogo piszę lub dzwonię:dry:). Albo myśli, że z dzieckiem i oponką na brzuchu już dla innych nie jestem atrakcyjna ;-) Naiwniak :-D Chociaż może coś w tym być ;-)Jakiś czas temu zadzwonił do mnie kolega po dłuuugim okresie ciszy i akurat jak odebrałam telefon, to się mała rozryczała (tego dnia tak mi przy kilku telefonach zrobiła :dry:). Rozmowa wyglądała mniej więcej: "Cześć tu J., pamiętasz mnie?Co się tam dzieje?" "Tak, pamiętam. Moje dziecko ryczy, nie mogę rozmawiać teraz." "To ty masz dziecko?! Zadzwonię później." I więcej nie zadzwonił :-D Najlepsze jest to, że nie jestem pewna, kto to dzwonił :-D Znam dwóch J., ale rozmowa była zbyt krótka, żebym rozpoznała głos :-D

themartynka wierze ja Kacpra zapisywałam na scyntygrafie jeszcze w listopadzie na smamy początku, to termin miałam na koniec stycznia, odwołali go nam i przeniesli na 18 marca ale w koncu ktos zachorował i w ubiegły czwartek wskoczyliśmy na miejsce tego kogoś

edit konniczynka:-D jaka rozmowa:-p a co do tego jak postrzegaja nas faceci to wystarczy byc pewną siebie wtedy nawet jesli dziewczyna jest brzydka znajdzie kilku adoratorów wiec nie wazne czy dzieciata czy nie:-)

Ooo mój T. zapytał sie mnie czy chce pograc na xboxie:-D ide bo ma gre specjalnie dla mnie:cool2: cos w stylu mario bros

Ostatnia edycja:
Umi ja lubię :-D W ogóle oglądam sport a najbardziej lubię piłkę nożną :-D

Koniczynka mój były jak usłyszałam,że jestem w ciąży to przez parę dobrych minut kalkulował czy to przypadkiem nie z nim:-D chociaż nie byliśmy razem już jakiś czas :-D:-D śmiać mi się z tego chciało jak opowiadała mi to jego matka jeszcze z prezentacja jego min :-D

Ostatnia edycja:
A mi u okulistka powiedziała, że mam się na wizytę pół roku wcześniej rejestrować na kontrolę z małą :dry:
Właśnie sobie przypomniałam, że do neurologa miałam zadzwonić- żeby się na kwiecień załapać ;-)

Lolkak dużo się nie zmieniła, fajne poduchy z polskim folklorem, tak ogólnie to ta restauracja była mało znana a ma bardzo dobrą lokalizację, korci mnie żeby tam się wybrać.

Umi tyaaa sprzątnął 5 przez 10 ale uwaga, pralka już działa :-D:szok:
Chyba za free ta kolacja bo tam jesz to co Ci podają nie zamawiasz sam.

Vegas o mały włos i byś sławna była :-D

Matynka jeśli tamtemu dziecku nic nie było po bebiko tzn. że skazy nie miało.
A białako jaja kurzego nie ma nic do białka mleka krowiego.

Paula to D ostatnio u Ciebie ostro punktuje :-D

Daff to niech bratowa się odzywa :-) bez krępacji bez krępacji.

Lolkak ja też lubię F1 :-D

Ostatnia edycja:
koniczynka :-D:-D usmiałam sie jak to opowiedziałas... hihi ... no ja to tez tak miałam z gabi teraz sprzedajemy mieszkanie i zadzwonili dio mnie własnie w tej sprawie a gabrysia zaczeła płakac...nie wiedziałam o co jej chodzi...... i szybko skonczyłam rozmowe...

Dobra ja lece sorki... ale musze isc do narzeczonego... gabi juz sama usneła

hej
wybaczcie że ja dopiero teraz...

umi dziękuję że pytasz..
dzień minął tak sobie:dry::sorry2:
ogólnie pogoda nam dopisała i wogóle.. fajnie było , mała sie wybiegała na placu zabaw , późńiej pojecalismy do innego miasteczka na plażę (bo ile można po tej samej łazić:-p )
no ale tam wiąło , więc znów zmieniliśmy lokację...:sorry:
wpadłam do domu tylko małej podgrzać zupkę o mi zasnęła w aucie i uznałam ze dam jej jak dojedziemy na miejsce
i tak mną powymiatało w aucie że jak tylko zajechaliśmy
to od razu (niestety na parkingu) zaczęłam wymiotować:confused2:
mała zjadła zupkę , poszliśmy się przejść ale mi było tak niedobrze że wróciulismy do domu , i musiałam się położyć:confused2:
później wyszłam z małą tylko za dom na naszą huśtawkę i zjeżdżalnię no i pobawiła się troszkę i tyle z dnia.. a ja nadal się źle czuję:sorry2: yhhhh

ale widze że za dużo na szczęście nadrabiania nie miałam:-p
martyna śliczna sie Gabi urodziła:tak:
koniczynka to się adorator rozczarował:-D hahah szkoda że nie wiesz kto to był :-p
lolkak ja to za nic bym nie oglądała F1 i wogóle nie lubię żadnych sportów oglądać

reklama
ja rzadko oglądam tv. Sama od siebie to oglądam oczywiście NW:D a tak to czasami Klan jeszcze, ale najczęściej mi się o nim przypomina jak już jest po serialu. A jak nie oglądam NW w tv to powtórki w necie:)

Do góry