reklama
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Cześć Dziewczyny
Mam na imię Agnieszka,mam 21 lat, mam 20 miesięcznego synka Kacperka, którego już chyba trochę znacie dzięki Daffi,czyli mojej szwagierce a drugie dziecko noszę pod sercem nie bardzo potrafię jeszcze poruszać się po forum, dlatego wybaczcie mi gafy mam nadzieję, że się wciągnę, bo słyszałam same dobre rzeczy na temat tego wątku
Mam na imię Agnieszka,mam 21 lat, mam 20 miesięcznego synka Kacperka, którego już chyba trochę znacie dzięki Daffi,czyli mojej szwagierce a drugie dziecko noszę pod sercem nie bardzo potrafię jeszcze poruszać się po forum, dlatego wybaczcie mi gafy mam nadzieję, że się wciągnę, bo słyszałam same dobre rzeczy na temat tego wątku
fikusek1988
Mama Alanka:)
a wlasnie laski myslicie ze warto zbadac maluchowi wzrok???
Hej Agnieszka mam nadzieje ze bedziesz sie z nami duuuuzo udzielac Kacperek to superr facet
Hej Agnieszka mam nadzieje ze bedziesz sie z nami duuuuzo udzielac Kacperek to superr facet
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
witamy witamyCześć Dziewczyny
trinaa
Fanka BB :)
lolkak ja uwielbiam boks,łyżwiarstwo figurowe i tenisa ziemnego ta prezentacja min to musiało być dobre
umi zgadzam się z Tobą, jesli tylko dziewczyna ma to "coś" w sobie i umie zagadać i nie robi z siebie dzikusa,to zawsze sobie jakoś poradzi, a przecież ciuchy, jakiś lekki makijaż i można się tez zmienić bardzo;-)
ViKamcia kurczę, jak ja Ci zazdroszczę tego morza;-)
agoosiaaa witaj :-)
umi zgadzam się z Tobą, jesli tylko dziewczyna ma to "coś" w sobie i umie zagadać i nie robi z siebie dzikusa,to zawsze sobie jakoś poradzi, a przecież ciuchy, jakiś lekki makijaż i można się tez zmienić bardzo;-)
ViKamcia kurczę, jak ja Ci zazdroszczę tego morza;-)
agoosiaaa witaj :-)
Cześć Dziewczyny
witaj witaj kochana nareszcie
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
Hej dziewczyny ale mnie dawno nie było ale zupełnie czasu nie mam nauka i dziecko, w poniedziałek już ide do szkoły i kuć do matury trzeba ale szybko zleci i juz bedzie wolne na całego
kolki nam minęły a mały grzeczny w nocy rozrabia w dzien spi
kolki nam minęły a mały grzeczny w nocy rozrabia w dzien spi
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Helloł ;-)
Fikusek wiesz nigdy się nie zastanawiałam nad badaniami dla malucha, dlatego nie wiem, Julka dobrze widzi bo nawet najmniejszy okruszek z podłogi do pyzy pakuje
Helloł ;-)
Fikusek wiesz nigdy się nie zastanawiałam nad badaniami dla malucha, dlatego nie wiem, Julka dobrze widzi bo nawet najmniejszy okruszek z podłogi do pyzy pakuje
hihihi ach te Julki u nas jest identycznie
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
agoosiaaa21 witam
trinaa ja boks oglądam jak walczy ktoś że tak powiem na poziomi bo amatorskiego mordobicia nie lubię ;-)
Kaamaa od razu mówię,że nie znoszę Ferrari,choć mam pełno ich koszulek -pamiatek po pracy w Shell'u
VikamciaG większość dziewczyn nie lubi tego oglądać
trinaa ja boks oglądam jak walczy ktoś że tak powiem na poziomi bo amatorskiego mordobicia nie lubię ;-)
Kaamaa od razu mówię,że nie znoszę Ferrari,choć mam pełno ich koszulek -pamiatek po pracy w Shell'u
VikamciaG większość dziewczyn nie lubi tego oglądać