reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No mam nadzieje ze zaraz skrobnie cos:D uswiadomilam juz troszke ja w niepisanie postow pod postem itp....
zapoznaje sie z regulaminem:D

umi:d mafia a co:D ehhe nie no my nieszkodlwie:D

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Mam na imię Agnieszka,mam 21 lat, mam 20 miesięcznego synka Kacperka, którego już chyba trochę znacie dzięki Daffi,czyli mojej szwagierce :) a drugie dziecko noszę pod sercem :) nie bardzo potrafię jeszcze poruszać się po forum, dlatego wybaczcie mi gafy ;) mam nadzieję, że się wciągnę, bo słyszałam same dobre rzeczy na temat tego wątku :)

a wlasnie laski myslicie ze warto zbadac maluchowi wzrok???

Hej Agnieszka :) mam nadzieje ze bedziesz sie z nami duuuuzo udzielac:) Kacperek to superr facet:)

Mam na imię Agnieszka,mam 21 lat, mam 20 miesięcznego synka Kacperka, którego już chyba trochę znacie dzięki Daffi,czyli mojej szwagierce :) a drugie dziecko noszę pod sercem :) nie bardzo potrafię jeszcze poruszać się po forum, dlatego wybaczcie mi gafy ;) mam nadzieję, że się wciągnę, bo słyszałam same dobre rzeczy na temat tego wątku :)
witamy witamy:)

lolkak ja uwielbiam boks,łyżwiarstwo figurowe i tenisa ziemnego:-p ta prezentacja min:-D to musiało być dobre:-D

umi zgadzam się z Tobą, jesli tylko dziewczyna ma to "coś" w sobie i umie zagadać i nie robi z siebie dzikusa,to zawsze sobie jakoś poradzi, a przecież ciuchy, jakiś lekki makijaż i można się tez zmienić bardzo;-)

ViKamcia kurczę, jak ja Ci zazdroszczę tego morza:-p;-)

agoosiaaa witaj :-)

witaj witaj kochana:D nareszcie:D

Hej dziewczyny ale mnie dawno nie było ale zupełnie czasu nie mam nauka i dziecko, w poniedziałek już ide do szkoły i kuć do matury trzeba ale szybko zleci i juz bedzie wolne na całego:)
kolki nam minęły a mały grzeczny w nocy rozrabia w dzien spi:)

Helloł ;-)

Fikusek wiesz nigdy się nie zastanawiałam nad badaniami dla malucha, dlatego nie wiem, Julka dobrze widzi bo nawet najmniejszy okruszek z podłogi do pyzy pakuje :-D

reklama
agoosiaaa21 witam :-D

trinaa ja boks oglądam jak walczy ktoś że tak powiem na poziomi :-D bo amatorskiego mordobicia nie lubię ;-) :-D

Kaamaa od razu mówię,że nie znoszę Ferrari,choć mam pełno ich koszulek -pamiatek po pracy w Shell'u :-D

VikamciaG większość dziewczyn nie lubi tego oglądać :-D

Do góry