reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi my mamy dobrego pediatre tylko teraz to do alergologa idziemy w kwietniu dopiero..

a gabi nauczyła sie muwic dzidzia.... i cały czas na lalki muwi dzidzia.....

reklama
Paula a ja Ci właśnie na :ninja2: napisałam o tych ubrankach:-D:rofl2:

Vegas ja kiedyś przez przypadek grałam w jakimś serialu,ale nas wycięli właśnie ze względu na światło :-D:-D

Umi ja teraz to już prawie nic nie oglądam :-D
wiesz to nie tylko o światło chodziło. Oni jak kręcili przed Kuchnia i Wino dzień wcześniej to było słońce czy tam po prostu pogoda niedeszczowa a dzień później przed Frykówką mieli z nami wywiad robic, że to niby w ten sam dzień, ale dupa bo padał deszcz i to mocno i światło im już nie pasowało i coś tam. Więc jakby złączyli ze sobą te 2 dni to by im jeden dzień z tego nie wyszedł fajnie.

lolkak ja namiętnie ogladam pPolsat news rano a tak to chyba tylko pierwszą miłosc do Kolacji bo mój T. ogląda Pierwszą miłość i Na wspólnej ale tego drugiego nie chce mi sie ogladac:-D
themartynka w kwietniu... spoko te terminy to porazka mnie to śmieszy ze człowiek potrzebuje juz a trzeba czekac nie tydzien czy 2 ale czesto kilka miesięcy
Vegas Kurcze szkoda ze was tam nie ma, a orientujesz sie jak to jest z tą kolacją ostatniego dnia co robia i zapraszają gosci:-p? Mnie zawsze ciekawiło czy ci goscie płacą za to czy maja w tym dniu za free:-D

lolkak ja namiętnie ogladam pPolsat news rano a tak to chyba tylko pierwszą miłosc do Kolacji bo mój T. ogląda Pierwszą miłość i Na wspólnej ale tego drugiego nie chce mi sie ogladac:-D
themartynka w kwietniu... spoko te terminy to porazka mnie to śmieszy ze człowiek potrzebuje juz a trzeba czekac nie tydzien czy 2 ale czesto kilka miesięcy
Vegas Kurcze szkoda ze was tam nie ma, a orientujesz sie jak to jest z tą kolacją ostatniego dnia co robia i zapraszają gosci:-p? Mnie zawsze ciekawiło czy ci goscie płacą za to czy maja w tym dniu za free:-D
Nie, nie orientuję się. My byliśmy na rynku, zaczepiło nas dwóch kolesi co tam chyba kamerą operuję, kij wie, powiedzieli czy chcemy im odpowiedziec na parę pytań do programu Pani Magdy Gessler. J od razu się zgodził, ja to nieśmiała, ale co miałam zrobic:p Już scykana, ale poszłam. Lał deszcz, kazali nam wejśc do restauracji Frykówka na rynku, tam siedziała Gesslerka z ekipą, my mieliśmy czekac to siedzieliśmy na przeciw niej, podsłuchiwaliśmy przy okazji co tam gadają:D, czekamy, czekamy jak te osły kiedy nam zadają pytanie czy znamy restaurację Kuchnia i Wino a tu cisza. No z godzinę tam czekaliśmy to potem słyszymy a Gesslerka kelnerowi mówi by nam za czas stracony postawili kawy na jej koszt i ciastka. Zjedliśmy, nikt nawet do nas nie przyszedł to se poszliśmy jak zauważyliśmy, że się zbierają. Podłuchaliśmy, że właśnie światło i dzień im nie odpowiadało. Nic nie współgrało ze sobą. Widzieliśmy, że jadą gdzieś, skapliśmy się, że pewnie do Kuchnia i Wino, podjechaliśmy tam i przez okno pośledziliśmy trochę i tyle:) Koniec przygody z Gessler.

Vegas ale konspira:-D to prawie jak ja z koleżanka gdy sledziłysmy drugą koleżankę:-D. Tyle ze wy podgladaliscie i poszliscie a my poczyniłysmy troche strat w sklepie:-D bo jak zobaczyłysmy ze koleżanka sie odwraca to chciałysmy wiać tyle ze pech chciał zew rózne strony i sie zderzyłyśmy z manekinem:-D. Jednak Gesslerka lepsza kurcze chciałabym zeby w Dębicy cos było
lolkak ja nie ogladam za bardzo TVN ja polsatowa jestem no chyba ze Kuchenne Rewolucje lecą to zmieniam swoje upodobania na TVN:-p

Jak dobrze pojdzie to moja bratowa zawita u nas:D na forum juz konto ma:D
tylko teraz musi miec wene napisac:D

reklama
daffi to mafia rodzinna sie widze tworzy:-D
lolkak wyścigi:szok: a ty to oglądasz bo lubisz czy dla tego ze musisz?

Do góry