reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi... a wyobraz sobie ze ja poszłam sie zapisac na poczatku lutego .... a termin był na 24 kwietnia dopiero... bo to tylko na konsultacje.. moze juz alergolog nie stwierdzi ze gabi ma skaze białkowa... ostatnio dałam jej całe jajko nawet i nic nie miała nie wei m od czego to zalezy... moze ma uczulenie ale nie na mleko krowie.. chociarz sama nie wiem juz.. teraz jej nic nie ejst po białku mleka krowiego... a na poczatku jak karmiłam ja enfamilem 1 to miała straszna alergie.. cała szorstka była i wogóle..a teraz juz tak nie ma no tylko ze sie drapie ... po pleckach brzuszku i czasem cipioszce jak ja przewine ale jest juz lepiej jak zaczełam ja kapac w tej emulsji co polec iłyscie mi.....

daff to czekamy na nowa kolezanke...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
patrycja Mam nadzieję, że lodówkę uda się naprawić, bo bez lodówki ciężko się funkcjonuje- i tak dobrze, że to nie w lato się zdarzyło. :tak:
daffi Mi P. tak prześcieradło, koszule i koszulki zafarbował, jak byłam w szpitalu po porodzie. Chciał przygotować mieszkanie na nasz powrót:-D wrzucił różową kołdrę do jasnych rzeczy:-D Efekt taki, że mogłam sobie pociąć koszulę na szmaty;-) Z pozostałych rzeczy zeszły plamy po kolejnym praniu.
patisia Ja chętnie wpadnę na likier truskawkowy :tak:
kaamaa Łazienka posprzątana?:-D
umi Na detektywa się nie nadajesz :-D
vegas Mojemu już chyba trochę zazdrość przeszła, bo kiedyś to mnie nią do szału doprowadzał:wściekła/y: Do mojego telefonu nawet nie próbuje zaglądać, bo mu kiedyś dosadnie powiedziałam, co o tym sądzę :-D Zmądrzał w końcu trochę. (choć dalej zawsze pyta, do kogo piszę lub dzwonię:dry:). Albo myśli, że z dzieckiem i oponką na brzuchu już dla innych nie jestem atrakcyjna ;-) Naiwniak :-D Chociaż może coś w tym być ;-)Jakiś czas temu zadzwonił do mnie kolega po dłuuugim okresie ciszy i akurat jak odebrałam telefon, to się mała rozryczała (tego dnia tak mi przy kilku telefonach zrobiła :dry:). Rozmowa wyglądała mniej więcej: "Cześć tu J., pamiętasz mnie?Co się tam dzieje?" "Tak, pamiętam. Moje dziecko ryczy, nie mogę rozmawiać teraz." "To ty masz dziecko?! Zadzwonię później." I więcej nie zadzwonił :-D Najlepsze jest to, że nie jestem pewna, kto to dzwonił :-D Znam dwóch J., ale rozmowa była zbyt krótka, żebym rozpoznała głos :-D

themartynka wierze ja Kacpra zapisywałam na scyntygrafie jeszcze w listopadzie na smamy początku, to termin miałam na koniec stycznia, odwołali go nam i przeniesli na 18 marca ale w koncu ktos zachorował i w ubiegły czwartek wskoczyliśmy na miejsce tego kogoś

edit konniczynka:-D jaka rozmowa:-p a co do tego jak postrzegaja nas faceci to wystarczy byc pewną siebie wtedy nawet jesli dziewczyna jest brzydka znajdzie kilku adoratorów wiec nie wazne czy dzieciata czy nie:-)

Ooo mój T. zapytał sie mnie czy chce pograc na xboxie:-D ide bo ma gre specjalnie dla mnie:cool2: cos w stylu mario bros

Ostatnia edycja:
Umi ja lubię :-D W ogóle oglądam sport a najbardziej lubię piłkę nożną :-D

Koniczynka mój były jak usłyszałam,że jestem w ciąży to przez parę dobrych minut kalkulował czy to przypadkiem nie z nim:-D chociaż nie byliśmy razem już jakiś czas :-D:-D śmiać mi się z tego chciało jak opowiadała mi to jego matka jeszcze z prezentacja jego min :-D

Ostatnia edycja:
A mi u okulistka powiedziała, że mam się na wizytę pół roku wcześniej rejestrować na kontrolę z małą :dry:
Właśnie sobie przypomniałam, że do neurologa miałam zadzwonić- żeby się na kwiecień załapać ;-)

Lolkak dużo się nie zmieniła, fajne poduchy z polskim folklorem, tak ogólnie to ta restauracja była mało znana a ma bardzo dobrą lokalizację, korci mnie żeby tam się wybrać.

Umi tyaaa sprzątnął 5 przez 10 ale uwaga, pralka już działa :-D:szok:
Chyba za free ta kolacja bo tam jesz to co Ci podają nie zamawiasz sam.

Vegas o mały włos i byś sławna była :-D

Matynka jeśli tamtemu dziecku nic nie było po bebiko tzn. że skazy nie miało.
A białako jaja kurzego nie ma nic do białka mleka krowiego.

Paula to D ostatnio u Ciebie ostro punktuje :-D

Daff to niech bratowa się odzywa :-) bez krępacji bez krępacji.

Lolkak ja też lubię F1 :-D

Ostatnia edycja:
koniczynka :-D:-D usmiałam sie jak to opowiedziałas... hihi ... no ja to tez tak miałam z gabi teraz sprzedajemy mieszkanie i zadzwonili dio mnie własnie w tej sprawie a gabrysia zaczeła płakac...nie wiedziałam o co jej chodzi...... i szybko skonczyłam rozmowe...

Dobra ja lece sorki... ale musze isc do narzeczonego... gabi juz sama usneła

hej
wybaczcie że ja dopiero teraz...

umi dziękuję że pytasz..
dzień minął tak sobie:dry::sorry2:
ogólnie pogoda nam dopisała i wogóle.. fajnie było , mała sie wybiegała na placu zabaw , późńiej pojecalismy do innego miasteczka na plażę (bo ile można po tej samej łazić:-p )
no ale tam wiąło , więc znów zmieniliśmy lokację...:sorry:
wpadłam do domu tylko małej podgrzać zupkę o mi zasnęła w aucie i uznałam ze dam jej jak dojedziemy na miejsce
i tak mną powymiatało w aucie że jak tylko zajechaliśmy
to od razu (niestety na parkingu) zaczęłam wymiotować:confused2:
mała zjadła zupkę , poszliśmy się przejść ale mi było tak niedobrze że wróciulismy do domu , i musiałam się położyć:confused2:
później wyszłam z małą tylko za dom na naszą huśtawkę i zjeżdżalnię no i pobawiła się troszkę i tyle z dnia.. a ja nadal się źle czuję:sorry2: yhhhh

ale widze że za dużo na szczęście nadrabiania nie miałam:-p
martyna śliczna sie Gabi urodziła:tak:
koniczynka to się adorator rozczarował:-D hahah szkoda że nie wiesz kto to był :-p
lolkak ja to za nic bym nie oglądała F1 i wogóle nie lubię żadnych sportów oglądać

reklama
ja rzadko oglądam tv. Sama od siebie to oglądam oczywiście NW:D a tak to czasami Klan jeszcze, ale najczęściej mi się o nim przypomina jak już jest po serialu. A jak nie oglądam NW w tv to powtórki w necie:)

Do góry