reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek W takim razie współczuję. Mi jak Mareczek jeczy przez dłuższy czas to az uszy wysiadaja bo nic mu nie pasuje.

ja dizisaja sobie robie dizen luzu.
Posiedzę do 10, potem za sprzatanie się wezmę, spalę trochę kalorii. na obiadek zrobię coś z ziemniaczków bo S do pracy pojechał.
Dziosiaj strasznie miły się zrobił. ciekawe czemu?

reklama
Daffi skoncz juz skoro zauważyłaś to co Ewi to sie do tego zastosuj...
Kamcia Daffi myśle że sprawe powinnyście zakończyć tam gdzie sie zaczęła, a nie przenosić to tutaj, bo mimo iz niby ta sprawa nie ma nic do rzeczy to jednak nie miło wisi w powietrzu.

Daffi no co ja mówiłam? Dalsze dyskusje prowadźcie na prv, wyjasnijcie sobie wsztystko dokładnie

poprostu zacytowalo mi sie :D
ja z nia nie mam zamairu zadnych dyskusji prowadzic bo my raczej nie mamy sobie nic do wyjasnienia. nic tej dziewczynie nie zrobilam:D

umi ale zechcij zauwazyc kto to zaczal :tak:
i nie musisz mi po ewi powtarzac zauwazylam to. daj swobodnie czlowiekowi edytowac i wyslac prv..
nie jestem motorkiem by w sekunde to zmienic.:D

Ostatnia edycja:
daffi gdy ewi dodawała wiadomosc ja byłam w trakcie pisania... zechciej zauwazyc tez nie jestem motorkiem... i nie mam podgladu do tego kto co pisze. Mnie teraz nie chodzi o to kto zaczął tylko oto zeby sie ta kłótnia nie toczyła tutaj. Wiadomo emocje buzują ale czasem trzeba wrzucić na luz

daffi gdy ewi dodawała wiadomosc ja byłam w trakcie pisania... zechciej zauwazyc tez nie jestem motorkiem... i nie mam podgladu do tego kto co pisze. Mnie teraz nie chodzi o to kto zaczął tylko oto zeby sie ta kłótnia nie toczyła tutaj. Wiadomo emocje buzują ale czasem trzeba wrzucić na luz

dobra nie ma sensu tego ciagnac.. kazda pisala w jednym czasie i sie nie zgralysmy.:tak:

Dziewczyny pomocy!!!
na pocztaek nie krzyczcie ze zle zrobilam no ale juz po ptakach:D
wstawilam wczoraj pranie ciemne ale nie bylo w nim nic takiego.. bluzki moje zielone itp i wrzucilam Julki kurtke rozowa! i niesttey jest cala w jakis ciemnych plamach!
czy ja ja jeszcze uratuje? to ulubiona kurtka!
wstawilam teraz jeszcze raz dlugie pranie kurtki reczniczka Julci i kocyka polarowego bo sie przyda im pranie a sama kurtke prac to bez sensu..

Ostatnia edycja:
Daffi aLe nie ma się co unosić, naprawdę.no widze już ywjaśnione, to dobrze.
a co do kurtki to ja ostatnio tka sweterem swój zafarbowałam i wystrarczyło do prania jeszcze raz włożyć i zeszło.

Ostatnia edycja:
Witam

Ale napisałyście,

A ja dzisiaj pilnuje moją Z i siostrzenca , który jest pół roku starszy.Ale to Zuzia dokazuje :szok:

A po południu M jedzie do kina ze swoimi rodzicami a ja pojade na noc do swoich;-)

no nie fajnie się zrobiło :dry:

ale pozytywny akcent nocy, że Martynka się wytłumaczyła i życzę jej żeby los się odmienił i teraz było tylko lepiej :tak: i żeby nikt już nigdy nie rozdzielił jej z ukochanymi jej osobami :tak:

nadrobiłam pare stron i bójcie sie Boga, końca nie widać postaram się nadrobić jak młody pójdzie spać :-p

a my siedzieliśmy do 3, do G. wpadło dwóch kolegów, popijali sobie whisky z colą, a że ja nienawidzę , to jeden specjalnie pojechał mi po Reds'y :-D generalnie fajnie, zrobiłam szybko sałatkę z selera, kukurydzy, jajek i pieczarek marynowanych i w międzyczasie oglądalam "Siedem" na tvn-ie po raz enty :-D ale uwielbiam ten film, dla mnie klasyk tego gatunku i sobie nagrałam go, bo 3/4 filmu przegadane o pierdołach :-p Ale tak to jest jak się trzech chłopów spotka i jeden drugiego przegaduje :-p

reklama
Ewi dzikeuje. ja teraz ustawilam na dlugie intensywne pranie! ja tej kurtki nie pzrezyje. zaraz pralka skonczy prac. az boje sie zobaczyc.

ps wlasnie wyjelam pranie i kurteczka jest idealnie czysta:D
dziekowac wsyzskim ktorzy sprawili

Ostatnia edycja:
Do góry