reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie w piasecznie otworzyli 2 czesc szpitala . ginekologiczno połozniczego i jakies tam inne oddziały jak bede chciała miec 2 dziecko za kilka lat to załapie sie do szpitala mam blisko ....

Juz podobno sie urodziły 2 dziewczynki i jeden chłopczyk w tym szpitalu...

Ostatnia edycja:
Trinaa ja tam ma swoją rodzinę,więc mam do kogo jechać. A do teściowej nic nie mam po za tym,że M rozpieściła strasznie :-D I w ogóle na początku jak się do mnie przeprowadził to spazmowała strasznie:że ma wracać,bo ona sobie nie poradzi,że ona jest jego rodziną itd. A ten matoł nagadał jej głupot,że głoduje,że jedzenie nie takie jaku mamy, że źle ma ciuchy uprane że to że tamto.:-D

Fikusek brawa dla Alanka :-)

Chciałam ją posmarować kremem,żeby wyjść na spacer a ta się tak wierciła,że większość kremu trafiła albo do buzi albo do oka:-D:dry:

zuzia poszła na drzemkę a ja robię obiadek:)

fikusek ale masz dzielnego synka. my tez jak chodzimy na szczepienie to mowią ze Z bardzo dzielna jest

lolkak mnie akurat teściowa "oddała" synka bez lamentowania chociaż to jedynak;-) i narazie odpukać nie stwarza kłopotów:-D ale zobaczymy jak to będzie, kiedy mały się urodzi,czy czasem nie przyjdzie jej do głowy przekazywanie mi metod wychowawczych:-p

Maleńka usnęła niedawno na huśtawce, przeniosłam ją do wyrka, mąż przed chwilą do pracy pojechał to mam trochę czasu na neta:) No i obiadek też już zjedzony:)

Fikusek moja to aparatka bo przy wkłuciu nie płakała ostatnio, ale zaczęła wyc jak już igła była poza skórą:p

Moja teściowa ogólnie jest ok. Nie wtrąca się, idzie z nią pogadac praktycznie o wszystkim, nie obraża się. Ma 7 dzieci, więc J mi oddała bez problemów, ale u niej akurat to żaden problem bo zawsze była za tym, że po ślubie dzieciaki wyfruwają z gniazdka bo inaczej młodzi się nie dotrą, nie poznają całkiem.

hej
Nawet nie nadrabiam bo wiem ze sporo jest napisane:-p a czasu niestety nie mam :-p
Małe zakupy zaliczylam dzis, ogolnie pogoda fajna, dzieciaki maluja a ja bede dzis moze, ale jutro juz napewno robic pierogi, mieso na farsz juz sie gotuje.... ehhhhh niewiem czy bede miala czas do was zagladac:/ pewnie wieczorem jak < do pracy pojdzie choc nawet wczoraj to padlam i nie zagladalam ;]

Fikusek brawo dla alanka :-) dzielnny łobuz z niego :-)

Fiksuek gartulację dla Alanka :-) dzielny facet!

Julka wyje już na sam widok stetoskopu :dry:

Moja teściowa jest dobra od święta, na początku byłam najgorsza, zła itp. teraz jest w miarę chociaż tego przyjaźnią bym nie nazwała :-Da no i dalej mówię do Niej na "pani" :dry:

Kaamaa ja do swojej też nie mówię mamo czy coś, ja mam mamę jedną.. może kiedyś:) zobaczymy jakie będą nasze relacje. Teraz bo wyglądają tak, że się widujemy raz lub parę razy w tyg, fajnie się gada i do domku fru.

reklama
Temat tesciowa ? :-D moja to w sumie złota kobieta, nie moge narzekac na nią:tak:zawsze pomoze jak poprosimy a czasem nawet nie musimy prosic..... ja nie narzekam... :-p
edit. nie no co do mowienia "mamo" na tesciową mówie tak od slubbu :tak: tak mi juz wpojono w domu i tyle:-p

Ostatnia edycja:
Do góry