reklama
themartynka2010
Fanka BB :)
U mnie w piasecznie otworzyli 2 czesc szpitala . ginekologiczno połozniczego i jakies tam inne oddziały jak bede chciała miec 2 dziecko za kilka lat to załapie sie do szpitala mam blisko ....
Juz podobno sie urodziły 2 dziewczynki i jeden chłopczyk w tym szpitalu...
Juz podobno sie urodziły 2 dziewczynki i jeden chłopczyk w tym szpitalu...
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
Trinaa ja tam ma swoją rodzinę,więc mam do kogo jechać. A do teściowej nic nie mam po za tym,że M rozpieściła strasznie I w ogóle na początku jak się do mnie przeprowadził to spazmowała strasznie:że ma wracać,bo ona sobie nie poradzi,że ona jest jego rodziną itd. A ten matoł nagadał jej głupot,że głoduje,że jedzenie nie takie jaku mamy, że źle ma ciuchy uprane że to że tamto.
Fikusek brawa dla Alanka :-)
Chciałam ją posmarować kremem,żeby wyjść na spacer a ta się tak wierciła,że większość kremu trafiła albo do buzi albo do oka
Fikusek brawa dla Alanka :-)
Chciałam ją posmarować kremem,żeby wyjść na spacer a ta się tak wierciła,że większość kremu trafiła albo do buzi albo do oka
trinaa
lolkak mnie akurat teściowa "oddała" synka bez lamentowania chociaż to jedynak;-) i narazie odpukać nie stwarza kłopotów ale zobaczymy jak to będzie, kiedy mały się urodzi,czy czasem nie przyjdzie jej do głowy przekazywanie mi metod wychowawczych
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Maleńka usnęła niedawno na huśtawce, przeniosłam ją do wyrka, mąż przed chwilą do pracy pojechał to mam trochę czasu na neta No i obiadek też już zjedzony
Fikusek moja to aparatka bo przy wkłuciu nie płakała ostatnio, ale zaczęła wyc jak już igła była poza skórą
Moja teściowa ogólnie jest ok. Nie wtrąca się, idzie z nią pogadac praktycznie o wszystkim, nie obraża się. Ma 7 dzieci, więc J mi oddała bez problemów, ale u niej akurat to żaden problem bo zawsze była za tym, że po ślubie dzieciaki wyfruwają z gniazdka bo inaczej młodzi się nie dotrą, nie poznają całkiem.
Fikusek moja to aparatka bo przy wkłuciu nie płakała ostatnio, ale zaczęła wyc jak już igła była poza skórą
Moja teściowa ogólnie jest ok. Nie wtrąca się, idzie z nią pogadac praktycznie o wszystkim, nie obraża się. Ma 7 dzieci, więc J mi oddała bez problemów, ale u niej akurat to żaden problem bo zawsze była za tym, że po ślubie dzieciaki wyfruwają z gniazdka bo inaczej młodzi się nie dotrą, nie poznają całkiem.
Liza
hej
Nawet nie nadrabiam bo wiem ze sporo jest napisane a czasu niestety nie mam
Małe zakupy zaliczylam dzis, ogolnie pogoda fajna, dzieciaki maluja a ja bede dzis moze, ale jutro juz napewno robic pierogi, mieso na farsz juz sie gotuje.... ehhhhh niewiem czy bede miala czas do was zagladac:/ pewnie wieczorem jak < do pracy pojdzie choc nawet wczoraj to padlam i nie zagladalam ;]
Fikusek brawo dla alanka :-) dzielnny łobuz z niego :-)
Nawet nie nadrabiam bo wiem ze sporo jest napisane a czasu niestety nie mam
Małe zakupy zaliczylam dzis, ogolnie pogoda fajna, dzieciaki maluja a ja bede dzis moze, ale jutro juz napewno robic pierogi, mieso na farsz juz sie gotuje.... ehhhhh niewiem czy bede miala czas do was zagladac:/ pewnie wieczorem jak < do pracy pojdzie choc nawet wczoraj to padlam i nie zagladalam ;]
Fikusek brawo dla alanka :-) dzielnny łobuz z niego :-)
Kamiśka :)
Fiksuek gartulację dla Alanka :-) dzielny facet!
Julka wyje już na sam widok stetoskopu
Moja teściowa jest dobra od święta, na początku byłam najgorsza, zła itp. teraz jest w miarę chociaż tego przyjaźnią bym nie nazwała a no i dalej mówię do Niej na "pani"
Julka wyje już na sam widok stetoskopu
Moja teściowa jest dobra od święta, na początku byłam najgorsza, zła itp. teraz jest w miarę chociaż tego przyjaźnią bym nie nazwała a no i dalej mówię do Niej na "pani"
reklama
Liza
Temat tesciowa ? moja to w sumie złota kobieta, nie moge narzekac na niązawsze pomoze jak poprosimy a czasem nawet nie musimy prosic..... ja nie narzekam...
edit. nie no co do mowienia "mamo" na tesciową mówie tak od slubbu tak mi juz wpojono w domu i tyle
edit. nie no co do mowienia "mamo" na tesciową mówie tak od slubbu tak mi juz wpojono w domu i tyle
Ostatnia edycja: