reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Masakra, Zuza przed chwilą się obudziła, już myślałam, że nie zaśnie :sorry: na szczęście jak zgasiłam lampkę i położyłam się koło niej to od razu zasnęła :tak::-p

reklama
oj Laski, ja wiem, że ja jestem szczupła, ale co nie co tłuszczyku też mam:)

Jestem w szoku, że Filip tak się mści. Tzn nie dziwię się, że nie znosi Marty, ale żeby dziecko jej odebrac? Ależ się wczuwam:D:D

fikusek a co mu się stało?

Vegas jak się mści? :-) bo ja nie mam jak oglądac NW, bo Zuzi nie chcę obudzić:-p:-p

Umi powodzenia jutro, mam nadzieję że Kacper będzie współpracował.

Vegas przecież to on siedział z Kasawerym jak ona karierę robiła i doopy dawała wcale mu się nie dziwię.

Anetka dobrze że Zuzia poszła spać.

Fikusek jak on tą rękę złamał?wywalił się?

:-D
to dobrze ze zasnela:)

a moj J zlamal sobie reke:(
uuu to co się stało? :-(
oj Laski, ja wiem, że ja jestem szczupła, ale co nie co tłuszczyku też mam:)

Jestem w szoku, że Filip tak się mści. Tzn nie dziwię się, że nie znosi Marty, ale żeby dziecko jej odebrac? Ależ się wczuwam:D:D
a ja go rozumiem jakby mnie G. zdradził to bym czuła do niego obrzydzenie i na pewno na początku by mi przeszkadzało widywanie się z dzieckiem :dry:

edit.

fikusku już doczytałam przykro mi:-(

hehe Anetka zaraz stworzymy tu wątek z NW:D Filip swojej matce powiedział, że nie da Marcie swojego syna, że Ksawery będzie z nim żył, mieszkał, żaden obcy facet nie będzie wychowywał jego syna. Matka Filipa też zaczyna się mścic na Marcie, próbuje nią kierowac. Marta ma o tej a o tej stawic się z Ksawerym spowrotem w domu bo babka tak każe. Marta się jednak uparła i siedzi u brata i Zuzy i nie zamierza Filipowi oddac synka - reszta po przerwie

Tak Laski macie rację. Rozumiem Filipa. Dobrze robi. Przecież Marta dawała dupy i nie myślała wtedy o dziecku i konsekwencjach. Teraz niech bierze za to odpowiedzialnośc

Ostatnia edycja:
reklama
jak ociec Alana chcial przyjechac do spziotala jak urodzilam to tez mu nie pozwolilam wiec Filipa troche rozumie. Pozniej moj ex byl ze 2 razy i sam przestal sie odzywac wiec mam siwety spokoj.

Do góry