reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Ja na nk właściwie już nie zaglądam, chyba że dostanę powiadomienie na maila, że ktoś nowe zdjęcie wstawił, które chciałabym zobaczyć ;-) Na fb też nieczęsto zaglądam, za to mój P. ciągle tam siedzi, bo w mafię gra ;-)
U nas dziś już tak nie wieje jak wczoraj i słoneczko świeci, ale wygoniłam P. na spacer, a sama w końcu usiadłam na BB po kilku dniach przerwy
Moja od 3dni też nie chce obiadków. Zresztą wczoraj to tylko cyca chciała, kaszkę zjada w trzech podejściach :-(
U nas dziś już tak nie wieje jak wczoraj i słoneczko świeci, ale wygoniłam P. na spacer, a sama w końcu usiadłam na BB po kilku dniach przerwy
Moja od 3dni też nie chce obiadków. Zresztą wczoraj to tylko cyca chciała, kaszkę zjada w trzech podejściach :-(
umi2
Fanka BB :)
Vegas mnie sie tam podoba to ze jest w sumie wiekszy kontakt ze znajomymi, jak dla mnie bardziej podoba mi sie sytem ze zdjeciami, widac czy ktos odpowiedział na dany komentarz nawet jesli to nie jest moje zdjecie. Jakos jest jak dla mnie lepsze chco do tej pory sie przyzwyczajam
koniczynka to dobrze ze ciebie do netu nie ciągnie ja to jak narkoman normalnie
koniczynka to dobrze ze ciebie do netu nie ciągnie ja to jak narkoman normalnie
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ja też jak narkoman hehe. Nie skasuję więc konta, posiedzę trochę na fb i zobaczę. W końcu może mi się tam jeszcze spodobac bałam się, że jak skasuję konto na nk to połowy ludzi nie odnajdę już na fb a chyba na fb jest znaczna częśc.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
nie kasuję na nk bo na razie fb jest testowe. W 2 miejscach naraz jakoś mi się nie widzi byc, ale zobaczymy NK to będzie skasowane jakbym była zauroczona na maxa fb, co na razie mi nie groziVegas po prostu nie kasuj konta na NK przecież możesz mieć na FB i na NK ;-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Koniczynka ja też zaczynam wątpić czy kiedykolwiek Maja prześpi noc ;-) Teraz standard to 3 pobudki (wcześniej 1).
Ja mam FB,NK,Grono itd ;-) Wcześniej jeszcze Myspace,ale hasła do większości nie pamiętam ;-)
Ja mam FB,NK,Grono itd ;-) Wcześniej jeszcze Myspace,ale hasła do większości nie pamiętam ;-)
anetka551 wiem, że trudno jest przyzwyczaić już taką dużą pannice jak Twoja do spania aczkolwiek jest to realne tylko trzeba w to włożyć wieeeele wysiłku. może jestem monotonna ale polecam Tracy Hogg. Ta kobieta naprawde zna się na rzeczy i ten "PROSTY PLAN" działa. zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdemu to wyjdzie bo są dzieci uparte i bardziej uparte, ale to jest kwestia samozaparcia no i konsekwencji. nie można dziecku odpuścić.
reklama
umi2
Fanka BB :)
Co do tej autorki ja próbowałam metody z ksiazki Każde dziecko może nauczyc sie spać... wszystko super ale moi sasiedzie nie byli zadowoleni i nie wyszło...anetka551 wiem, że trudno jest przyzwyczaić już taką dużą pannice jak Twoja do spania aczkolwiek jest to realne tylko trzeba w to włożyć wieeeele wysiłku. może jestem monotonna ale polecam Tracy Hogg. Ta kobieta naprawde zna się na rzeczy i ten "PROSTY PLAN" działa. zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdemu to wyjdzie bo są dzieci uparte i bardziej uparte, ale to jest kwestia samozaparcia no i konsekwencji. nie można dziecku odpuścić.