reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a co takiego lepszego w fb?:p może mnie przekonacie:p Perła nie śpi, nie chce jeśc mojego obiadu:( wrr;>:p a tak się starałam

reklama
Ja na nk właściwie już nie zaglądam, chyba że dostanę powiadomienie na maila, że ktoś nowe zdjęcie wstawił, które chciałabym zobaczyć ;-) Na fb też nieczęsto zaglądam, za to mój P. ciągle tam siedzi, bo w mafię gra ;-)
U nas dziś już tak nie wieje jak wczoraj i słoneczko świeci, ale wygoniłam P. na spacer, a sama w końcu usiadłam na BB po kilku dniach przerwy :-D

Moja od 3dni też nie chce obiadków. Zresztą wczoraj to tylko cyca chciała, kaszkę zjada w trzech podejściach :-(

Vegas mnie sie tam podoba to ze jest w sumie wiekszy kontakt ze znajomymi, jak dla mnie:-p bardziej podoba mi sie sytem ze zdjeciami, widac czy ktos odpowiedział na dany komentarz nawet jesli to nie jest moje zdjecie. Jakos jest jak dla mnie lepsze:-p chco do tej pory sie przyzwyczajam:-p
koniczynka to dobrze ze ciebie do netu nie ciągnie ja to jak narkoman normalnie

ja też jak narkoman:p hehe. Nie skasuję więc konta, posiedzę trochę na fb i zobaczę. W końcu może mi się tam jeszcze spodobac;) bałam się, że jak skasuję konto na nk to połowy ludzi nie odnajdę już na fb a chyba na fb jest znaczna częśc.

Vegas ale po co kaowac konto na nk? Ja nie mam zamiaru kasować za miesiac moge stwierdzic ze FB jest do kitu:-D

Vegas po prostu nie kasuj konta na NK:-p przecież możesz mieć na FB i na NK ;-)
nie kasuję na nk bo na razie fb jest testowe. W 2 miejscach naraz jakoś mi się nie widzi byc, ale zobaczymy;) NK to będzie skasowane jakbym była zauroczona na maxa fb, co na razie mi nie grozi

Koniczynka ja też zaczynam wątpić czy kiedykolwiek Maja prześpi noc ;-) Teraz standard to 3 pobudki (wcześniej 1).

Ja mam FB,NK,Grono itd ;-) Wcześniej jeszcze Myspace,ale hasła do większości nie pamiętam ;-)

anetka551 wiem, że trudno jest przyzwyczaić już taką dużą pannice jak Twoja do spania aczkolwiek jest to realne tylko trzeba w to włożyć wieeeele wysiłku. może jestem monotonna ale polecam Tracy Hogg. Ta kobieta naprawde zna się na rzeczy i ten "PROSTY PLAN" działa. zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdemu to wyjdzie bo są dzieci uparte i bardziej uparte, ale to jest kwestia samozaparcia no i konsekwencji. nie można dziecku odpuścić.

reklama
anetka551 wiem, że trudno jest przyzwyczaić już taką dużą pannice jak Twoja do spania aczkolwiek jest to realne tylko trzeba w to włożyć wieeeele wysiłku. może jestem monotonna ale polecam Tracy Hogg. Ta kobieta naprawde zna się na rzeczy i ten "PROSTY PLAN" działa. zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdemu to wyjdzie bo są dzieci uparte i bardziej uparte, ale to jest kwestia samozaparcia no i konsekwencji. nie można dziecku odpuścić.
Co do tej autorki ja próbowałam metody z ksiazki Każde dziecko może nauczyc sie spać... wszystko super ale moi sasiedzie nie byli zadowoleni i nie wyszło...

Do góry