reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula ależ Ty mi schlebiasz :-D Od samego początku miałam wrażenie jakbyśmy się 100 lat znały, ja też się cieszę że na siebie wpadłyśmy :-D
A na Augustów to ja zawszę się piszę, kocham to miasto ma taki magiczny klimat :-) i ogólnie mazury :-) 2 lata temu w ciągu dwóch miesięcy 3x byliśmy, nigdy mnie nie zawiodły.
Słuchaj a masz dobry węch? :-D możemy wypróbować :-D

E:

Lolkak to już jej zazdroszczę karnacji, moja mama ma taką cygańską urodę ciemniejsza karnacja, czarne włosy, brązowe oczy faceci ją zawsze wzrokiem pożerali :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;-)
Pisze do Was po raz pierwszy chociaz podczytuje Was ojuz od jakiegos czasu:-)
Fajnie ze jest takie miejsce gdzie mozna pisac o wszystkim i o niczym.
Ja jak czytam posty uzytkowniczki paula to :szok: jeju jak ludzie moga zmyslac i koloryzowac swoje zycie, przynajmniej polowa z tego to BZDUUUURA!!! Dziewczyny poczytajcie sobie jej posty od poczatku a zlapiecie ja na nie jednym klamstwie:tak:
Najwidoczniej mysli ze nikt jej tu nie zna??!

paula - wiekszych glupot dawno nie czytalismy:-D Fajnie ze jest ktos z kogo mozna sie posmiac, zastnow sie czasami co piszesz i kto to moze czytac ( np. Twoja rodzina, a moze D chetnie sie dowie ze piszesz o Waszych sprawach lozkowych)
Proponuje pisac PRAWDE!! Dobrze jest oczerniac kogos jak sie wie ze druga osoba nie bedzie sie bronila????
a teraz cos od siebie powodzenia w odchudzaniu (naprawde przyda sie) :-D
gratulacje dla corci SLICZNA:-) Pisala :wściekła/y:Ciocia Dobra Rada.

Kaamaa ona aż taka ciemnej karnacji nie ma :-D Jest trochę ciemniejsza od zwykłego "białasa" ;-) :rofl2: Ja to jestem jak ściana ;-)

Broń Boże ja wcale nie twierdzę że Maja to murzynka :-D

E:

Magda dziewczyno o co Ci chodzi? Piszesz 1 post na tym forum i od razu na kogoś naskakujesz??
Spotkałam się z Paulą i uważam ją za bardzo fajną i inteligentną osobę.
Jeśli mówisz że kłamie no to poprzyj to jakimiś dowodami.
Nie myślisz chyba, że tu już wszystkie po Twoim poście się od Niej odwrócimy.

Zawsze znajdzie się człowiek który namiesza. K*URWA!
Ale mnie wkurzyła!! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
MAGDA - "a teraz cos od siebie powodzenia w odchudzaniu (naprawde przyda sie)" po tym tekście widać że jesteś mało rozgarnięta i wpadłaś tu tylko namieszać cholera wie po co. I jak napisała KAAMAA poprzyj dowodami i nie licz że po jakimś głupim poście od obcej osoby odwrócimy się od dziewczyny :no: ...

LOLKAK - poprawiłam że zasnęła na podłodze na 10 minut może i przyszła moja mama i wstała :-p no i dzięki bogu bo teraz od 20 już ładnie śpi w łóżeczku a tak by pewnie koło północy dopiero się położyła :-p

Skąd się biorą tacy ludzie ..

Ja dostaje parę zdjęć z sesji ale póki co żadne mnie nie zachwyciło :-p jak dostanę coś fajnego to pokażę :-p

chcecie to wierzcie nie to nie, to moj pierwszy post poniewaz specjalnie sie zalogowalam zeby przerwac te brednie co wypisuje!!!!

Kamaa- nie znasz jej wiec mnie tez nie oceniaj, pewnie teraz zauwazysz roznice w jej postach, znam ja juz dlugo i wiem co potrafi w oczy milutka a poza dooope tak obsmaruje ze szok.

kama hhahha te julki to juz we krwi to maja :tak:

umi haha literowka ci sie ladna zrobila.. zmaiast Kacper ma ponad 1.5 roku to wyszlo ci ze ponad 11,5 :D:D:D:D
ja dla odmiany niańkowałam 1.5 roku temu pewnej Julci, która jest przesadnie grzeczna:) Bardziej grzecznej od niej nie widziałam a pilnowałam ją odkąd skończyła 2 latka do prawie 4 roku życia, więc zdałoby się najgorszy taki wiek - bunt dwulatka, trzylatka:p A z Julii to była oaza spokoju. Godzinę bajkę potrafiła oglądac, kolejną godzinę rysowac, kolejną godzinę w piasku siedziec i nieraz się szło wynudzic z nią, ale lepsze to niż non stop pilnowac urwisów, których miałam aż za wiele pod opieką:p Jeszcze jak bratankowie się zjadą to oszalec można, dwa Łobuzy.

reklama
Do góry