reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hmmn tyle chcialam napisac ale nie napisze nic...

tylko tobie Karolino! przyjmij mozje szczere wyrazy wspolczucia. Jest mi naprawde bardzoprzykro! straszna tragedia Cie spotkala...
wiem ze mozesz uwazac ze mi sie latwo mowi.. ale teraz musisz myslez zwlaszcza o dziecku swoim nienarodzonym jeszcze.
jak sie urozi pochlonie duzo Twojego czasu i nie zawsze bedzie mogla myslec o tym co sie stalo jednak naprawde bardzo ci wspolczuje i nie jestemw s tanie do konca wyobrazic sobie co czujesz. V\badz dzielna i silna dla swoich dzieci! Przytulam bardzo mocno!:*

reklama
Dokładnie... Karolina nie da sie wiedziec co czujesz.... :-( nie wyobrazam siebie w takiej sytuacji...:((((((((((((((((((((
Bardzo Mi Przykro,...

Ale sie dzien zaczoł smutnie.... a jutro juz 1 grudzien....:-( ehhhh

nom i podpisujemy jutro umowe. najlepsze ze kupilismy material na remont i gosc mial nam zwrocic a poprzednicy mu tapetowali pkoj i im niby nie zwrocil. ciekawe jak to bedzie....

w tak smutnej chwili napisze cos radosnego! wygrala julka konkurs z peilegnacja maluszka o ktory tak prosilam by glosowac:):):):):)

tutaj sa wyniki konkursu :):):)

Wyniki konkursu fotograficznego"Pielęgnacja maluszka" - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl

gratulacje:)

Soso co do ciągnięcia to ja tak miałam od 30tc=P bo mi Perła leżała na pęcherzu i ciężko się siusiu robiło hyhy

Eliza szukaj, dawałam=D str wstecz

teraz to już 2 str wstecz

Patrycja na jaką konsolę masz te gry wystawione na allegro? Sorry, że tak pytam, nie znam się na tym a mnie to interesi.
Vegas to są gry PC wszystkie.... a co chcesz kupić??? to zapraszam bo jakoś chętnych nie ma za bardzo :/// a te gry to szwagra są .... mam je w domu juz długi czas i szukam chetnych co by je kupili... w końcu po raz 2 wystawiłam na allegro.. zobaczymy może mi w końcu zejda :-):-)
U nas zimno i wieje, ale śnieg od wczoraj nie padał. W domku siedzę cały dzień, bo rano na zajęcia zaspałam, więc sobie je odpuściłam. A jak małą chciałam po obiedzie na spacer wziąć, to się okazało, że P. ją akurat położył spać i szkoda mi było ja budzić. Jutro za to zaliczymy dłuższy spacer, bo do rodziców na odgrzewaną pizzę się wybieram (moja mama myślała, że się dziś pokażemy i dziś upiekła). Ale domowa pizza nawet zimna jest smaczna:biggrin2:
Daffi mam nadzieję, że teraz nareszcie problemy kupkowe się skończą
Femme Ale laseczki, super, że się dobrze bawiłyście :tak:
patrycja9009 Popijaj herbatkę z cytrynką, wejdź pod kocyk i się kuruj, żeby na chłopców nie przeszło:biggrin2:
Ewi pochwal się fotkami, jak już myszka będzie gotowa:tak:

No proszę, ja się szczerze przyznam, że zawsze mnie denerwowali świadkowie Jehowy zaczepiający mnie na ulicy z jakimiś książeczkami i broszurkami:zawstydzona/y:
Vegas a może to @? Kiedyś mi się zdarzyła po niecałych 3 tygodniach od poprzedniej. Może skontaktuj się chociaż z położną? Śliczne fotki.
Ja też mam fridę i bardzo zadowolona z niej jestem, choć mała nieco mniej;-) Naprawdę skutecznie odciąga:tak:
Już jest lepiej ze mną :):)
Witam wybaczcie że nie pisałam ale 23 listopada zginął mój mąż i wszystkie sprawy mnie przytłoczyły mam mnustwo spraw do załatwienia ale przychodzi wieczór i jestem sama z córką i z nudów będę pisać może nadrobiw wszystko ale nic nie obiecuje

Pisze spokojnie??? nie wiem czy spokojnie mąż zginął i w sobote został pochowany a ja zostałam sama w dużym domu z jednym dzieckiem i z drugim w drodze i poprostu wieczorem żeby nie dostać kręćka muszę coś robić. teściowie mieszkają na dole ale oni inaczej na to patrzą ich jest dwoje ja sama, mąż zostawił dużo nie wyjaśninych i niezakończonych spraw w dzień jest masa papierów do załatwienia nie mam pełnomocnictwa do konta, mąż miał kredyt wzięty przed ślubem, zaczęte regały dla kijentów itp jest full spraw a ja zostałam sam jest rodzin mża i moja ale każdy idzie do pracy ma swoją rodzinę a ja dostaje warjacji wieczorem jeszcze do pogrzebu mała była spkojna a teraz w nocy wstaje z krzykiem wieć jest mi jeszcze cięzej/
Mój mąż razem z trzema dziewczynami wrałał z nocy z przcy w piasecznie on prowadził i z nieznanych przyczyn samochod zaczął folgować potem długo jechał poboczem i zjechał do rowy uderzająć w drzewo ( jedno jedyne na tym odcinku) jest tyle pytań zagadek że poprostu już nie mam siła od przodu mąz poleciał na kierownice a za nim siedziła dziewczyna ponad 100 kg nie zapięta i wtrakcie uderzenia poleciała na niego także poleciała na niego łamiąc siedzenia miał duże obrażenia nawet nie wyglądał jak on. To tak strasznie boli idą święta mąż 23 grudnia skończył by 31 lat tyle planów marzeń i co nic, a trochę wyciszają mnie leki które dostaje żeby nie rozpaczac bo zaszkodze dziecku, także komentarz typu że pisze spokojnie niie jest na mijscu bo cały czas płacze ale musiałam się komuś wyrzlić rodzina ma swój ból a znajomi nie wiedzą jak się zachować więc nie przychodzą a mieszkamy na wsi wiec poza złośliwymi kometarzami nic wiecej nie powiedzą.

Karolina strasznie mi przykro [*] dla twojego męża :-:)-:)-(

Daff nic dziwnego że Julka wygrała hehehe Gratuluje :-):-)
A dziś nici ze spaceru :-( za zimno jest... -7 stopni:shocked2::shocked2:

Umi gdzie sie podziałaś?? odezwij sie kobietoooooo

Karolina bg moje szczere kondolencje...

Ja od wczoraj z bólem głowy... Myślałam, że jak się położę to przejdzie, ale dzisiaj jestem tylko od tego słabsza. Do tego gardło trochę boli i lekki katar, czyli zaczęły się uroki tej pięknej zimy...

Za godzinę na sprawdzian z matmy i reszta zajęć do 14:20...

Mam nadzieję, że jakoś przeżyję...

pati jestem cały czas czytam ale dorobiłam sie drugiego dziecka T. zachorował, i w ogóle w pracy ledwie wyrabiam bo co rusz cos sie przez zime dzieje to auta zamarzają, to wypadek i tak w kółko. Ale estem na bierzaco tylko nie pisze

reklama
KAROLINA - strasznie współczuje nie wyobrażam sobie co możesz teraz czuć ... dużo sił życzę i masz rację wpadaj tutaj i wygadaj się czasami "koleżanki" z internetu bardziej pomogą niż prawdziwi znajomi łatwiej wylać uczucia pisząc niż mówiąc cokolwiek więc pisz chociażby po to żeby wyrzucić chociaż trochę z siebie :*

...ja dzisiaj czuje się fatalnie choroba mnie wzięła i nic mi się nie chce do tego głowa mnie boli :sorry:

Do góry