reklama
Liza
Fanka BB :)
Oooo no to czekamy teraz na dzidziusia Lolkak:-) super wiesci:-)
ixidixi
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
extra!!!!=) wreszcie!=)Ja na sekunde tylko ;-) W koncu mnie przyjeli. jutro ma byc ciecie
Ixi Ty Lasko=) Świetnie wyglądasz a brzuś cudny=)
U nas od nocy i cały dzień deszczowo. Lecę pranie prac, Myszka dopiero teraz ma drzemkę, spała wcześniej ok 10ej przez godzinkę.
ixidixi
anetka heh.. a już 15 kg na plusie.. nie wiem jak ja to zrzuce po porodzie..
Vegas taki słoń ze mnie.. Jak dzień mija?
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
u nas na zabawach z Perłą i zabawianiu jej. Jest praktycznie zdrowa=) Dzisiaj nawet na spacerze byłyśmy. Tam pospała to w domu spac nie chciała, musiałam 1000 zabaw wymyślac na minutę bo Perełka szybko się nudzi=P Ona co chwilę zmienia obiekt swoich zabaw hehe. Wszędzie się wspina, trzeba miec oczy nawet w pupie=P Żywe srebro w dwóch słowach=D Mąż maluje u ciotki, już kończy w sumie dzisiaj i jutro już tam nie jedzie. Ja to nawet nie mam kiedy nóg wydepilowac bo Myszka jest bardzo absorbująca=P No ale mąż wróci to się nią zajmie a ja będę miała czas na małe dopieszczenie swojego ciała bo mąż ma na nocki a przed wyjazdem do pracy to wiecie różnie bywa jak Malutka śpi=Danetka heh.. a już 15 kg na plusie.. nie wiem jak ja to zrzuce po porodzie..
Lolak No w końcu. Ciesze się ze już nie będziesz się męczyć.
Ixi Fajny ten Twój brzuszek. A po porodzie nie będziesz wyglądała źle. Naprawdę, widać że te kg poszły ci w brzuch, a jak trochę w pupę poszło to przecież nic nie szkodzi, co nie?
Ixi Fajny ten Twój brzuszek. A po porodzie nie będziesz wyglądała źle. Naprawdę, widać że te kg poszły ci w brzuch, a jak trochę w pupę poszło to przecież nic nie szkodzi, co nie?
Liza
ixi super brzunio swietnie wygladasz)))
reklama
lolkak swietna wiadomosc, super ze zaraz Maja bedzie z Toba
Vegas dobrze ze juz malutka zdrowieje, to juz najgorsze za Wami skoro mala taka chetna do zabawy
ixi nie martw sie ja przytylam 24 kg i wszystko zrzucilam, gorzej ze skora na brzuchu ale to nic
Moj Kuus mial dzisiaj taka ochote na zupke ze saam lapal moja reke i wkladal sobie lyzeczke do buzi z amciu jak bym go glodzila tak sie zachowywal hehehe
Vegas dobrze ze juz malutka zdrowieje, to juz najgorsze za Wami skoro mala taka chetna do zabawy
ixi nie martw sie ja przytylam 24 kg i wszystko zrzucilam, gorzej ze skora na brzuchu ale to nic
Moj Kuus mial dzisiaj taka ochote na zupke ze saam lapal moja reke i wkladal sobie lyzeczke do buzi z amciu jak bym go glodzila tak sie zachowywal hehehe