reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja na sekunde tylko ;-) W koncu mnie przyjeli. jutro ma byc ciecie
extra!!!!=) wreszcie!=)
Ixi Ty Lasko=) Świetnie wyglądasz a brzuś cudny=)

U nas od nocy i cały dzień deszczowo. Lecę pranie prac, Myszka dopiero teraz ma drzemkę, spała wcześniej ok 10ej przez godzinkę.

anetka heh.. a już 15 kg na plusie.. nie wiem jak ja to zrzuce po porodzie.. :eek:

Vegas :zawstydzona/y: taki słoń ze mnie.. Jak dzień mija?
u nas na zabawach z Perłą i zabawianiu jej. Jest praktycznie zdrowa=) Dzisiaj nawet na spacerze byłyśmy. Tam pospała to w domu spac nie chciała, musiałam 1000 zabaw wymyślac na minutę bo Perełka szybko się nudzi=P Ona co chwilę zmienia obiekt swoich zabaw hehe. Wszędzie się wspina, trzeba miec oczy nawet w pupie=P Żywe srebro w dwóch słowach=D Mąż maluje u ciotki, już kończy w sumie dzisiaj i jutro już tam nie jedzie. Ja to nawet nie mam kiedy nóg wydepilowac bo Myszka jest bardzo absorbująca=P No ale mąż wróci to się nią zajmie a ja będę miała czas na małe dopieszczenie swojego ciała bo mąż ma na nocki a przed wyjazdem do pracy to wiecie różnie bywa jak Malutka śpi=D

Lolak No w końcu. Ciesze się ze już nie będziesz się męczyć.
Ixi Fajny ten Twój brzuszek. A po porodzie nie będziesz wyglądała źle. Naprawdę, widać że te kg poszły ci w brzuch, a jak trochę w pupę poszło to przecież nic nie szkodzi, co nie?

reklama
lolkak swietna wiadomosc, super ze zaraz Maja bedzie z Toba
Vegas dobrze ze juz malutka zdrowieje, to juz najgorsze za Wami skoro mala taka chetna do zabawy
ixi nie martw sie ja przytylam 24 kg i wszystko zrzucilam, gorzej ze skora na brzuchu ale to nic

Moj Kuus mial dzisiaj taka ochote na zupke ze saam lapal moja reke i wkladal sobie lyzeczke do buzi z amciu jak bym go glodzila tak sie zachowywal hehehe

Do góry