reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej laski...
Nie no przepraszam was baaaaardzo ale mam jakies 70 stron do nadrobienia i nie dam tego niestety przeczytac... mam nadzieje ze u was wszystko oki:-)
My dzis wrócilismy, bylo super, dzieciaki sie wybawily z córka siostry( OLivia jest młodsza od mojej Hani o pól roku i starsza od Daniela o pół roku takze dzieciaki lubia sie razem bawic;-)), a ja troszke odpoczelam;-) no i git wogóle;-)
no i 6 lat za nami z mezem... a w niedziele Miki 2 mies konczy:-)
Oto zdjecia:
Na ostatnim zdjeciu co jestem sama to wygladam na 16 lat:/ a nie 22:dry: ile ja bym dala by wygladac starzej:dry: heh
Elizaaaaaaa.... super wygladasz..... i dobrze że tak młodo :):)

Elizka ja tez chce tak wygladac jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz swietne dzieciaki super faceta a ty sama wwygladasz jak modelka i ty masz kurcze 3 dzieci szok...

Dziewczyny cieszcie sie ze daja wam mniej mnie za to daja 25 a mam 20:/

edit dobra juz na prawde mówie wam papa :-) jade sie wypoczynkowac znaczy najpierw musze dojsc do domu i sie spakowac

dzięki dziewczyny ale kurde nie chcecie wiedziec jaki mąz o mnie zazdrosny:/ ja bym chciala wygladac na te 22-24 lata. heh...:dry: no i jeszcze chcialabym stracic troszke brzuszka po porodzie:tak:

reklama
Elizka super zdjęcia;)
i witaj bo nie miałysmy okazji się jeszcze poznac;)

aa umi gdzie Ty się wybierasz??ty latawico;P niedobra;P hehe..

Pauliś trzymam kciuki zeby maly jakos lzej to ząbkowanie przeszedł bidulek;*

Madzia i co bylas u gina jestes w ciązy???

Do góry