misia92
mamusia Michasia
artystka to dobrze że z twoimi rodzicami już lepiej, ale przyjaciela masz racje szkoda, ale co sie stało że nie jesteście razem, tak pięknie sie zapowiadało..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny,
5 przez 10 was podczytywalam.
Przyszłym nowym mamusiom gratuluje!
ixi pięknie wyglądasz! Przed ciążą super laska byłaś, a teraz to ja nie wiem jak mam już mówić nawet! No prześliczna!! Super Ci dzidziuś dodał urody!
Co do moich rodziców już sie uspokoiło..
Ale mega ubolewam nad przyjacielem.. Tak za nim tęsknie, już nie jako facetem ale ogólnie brakuje mi rozmów z nim.. ;(
Jest mi tak ciężko.. Zawsze mogłam z nim porozmawiać, teraz wyjechał do Poznania.. A ja siedze tu w Płocku i sie zamartwiam czy nie ćpa czy nie chla non stop. Jeszcze znalazł sobie dziewczyne która nie jest dobra, znam ją i wiem ze to nie kobieta dla niego, to dzieciak.
Boli mnie serducho bardzo...
Jutro ide na kontrol z małym, kaszel nadal sie utrzymuje, katarek też ma. Ale noc dziś mi pięknie przespał od 20 do 6 rano
GRECJA! o boze ja sie czasem zastanawialam co sie z toba dzieje!!! co slychac???fajnie, że ktoś mnie jeszcze pamięta:-)
ixidixi pięknie wyglądałaś! w ogóle ty ślicznota jesteś. wg mnie sukienka była idealna, ale rzeczywiście brzuszka nie było w ogóle widać. a co się w ogóle stało, że blond zniknął? i brzunio też słodki
misia92 w ogóle nie widać, że jesteś w 25tyg ale brzuszek zgrabny i tak:-)
Kasiuch ale Olek już duży, a jakie miny stroi. 2 zdjęcie najlepsze
teraz, żeby was wszystkie nadrobić to masakra. tzn tak czy siak tu byłam mimo tego że się nie udzielałam, ale przyznam że wszystkiego nie czytałam
buuuuu.....artystko....dawno mnie tu nie bylo ale jak czytalam ostatnio to taka bylas zachwycona i szczesciwa, przykro mi czytac teraz takie smutne rzeczy a maly chory???? trzymam kciku za zdrowko!Cześć dziewczyny,
5 przez 10 was podczytywalam.
Przyszłym nowym mamusiom gratuluje!
ixi pięknie wyglądasz! Przed ciążą super laska byłaś, a teraz to ja nie wiem jak mam już mówić nawet! No prześliczna!! Super Ci dzidziuś dodał urody!
Co do moich rodziców już sie uspokoiło..
Ale mega ubolewam nad przyjacielem.. Tak za nim tęsknie, już nie jako facetem ale ogólnie brakuje mi rozmów z nim.. ;(
Jest mi tak ciężko.. Zawsze mogłam z nim porozmawiać, teraz wyjechał do Poznania.. A ja siedze tu w Płocku i sie zamartwiam czy nie ćpa czy nie chla non stop. Jeszcze znalazł sobie dziewczyne która nie jest dobra, znam ją i wiem ze to nie kobieta dla niego, to dzieciak.
Boli mnie serducho bardzo...
Jutro ide na kontrol z małym, kaszel nadal sie utrzymuje, katarek też ma. Ale noc dziś mi pięknie przespał od 20 do 6 rano
hmm... ja jak sciagalam recznie to lepiej mi mleko lecialo niz laktatorem, fakt ze trzeba do tego sily, ale ja doradzam reczne odciaganie!hej! dziękuję za gratulacje :-) napisałam, ze wróciliśmy oddzielnie w sensie takim, że się rozpakowałam i córcia nareszcie z nami jest :-) a spędziłam w szpitalu 5 dni przed porodem. w ogóle nie mam na nic kompletnie czasu, pewnie wiecie jak to jest ;-) do tego mam straszny nawał pokarmu, w przerwach między karmieniami tylko go odciągamy, bo piersi są jak kamienie i tworzą mi się guzki ;/ polecicie jakiś dobry laktator? czy lepiej ręcznie ściągać? już mam dość, trochę złapała mnie deprecha, wszystko boli i nie wiem jak sobie z tym radzić i kiedy się wreszcie zagoi ;(
witaj, a na jakim forum sie wczesniej udzielalas?Witajcie Młode Mamusie! Ja mam 17 lat i jeszcze w tym miesiącu urodzę swoje pierwsze dzieciątko Bardzo się cieszę że na tym forum jest tyle miłych i wspierających się nawzajem młodych osób, kiedy pisałam na innym forum wszystkie starsze kobiety krytykowały młode matki. Jestem bardzo mile zaskoczona bo sama uważam ze nie można nas przekreslać.
Pozdrawiam wszystkie młode mamusie
Witajcie Młode Mamusie! Ja mam 17 lat i jeszcze w tym miesiącu urodzę swoje pierwsze dzieciątko Bardzo się cieszę że na tym forum jest tyle miłych i wspierających się nawzajem młodych osób, kiedy pisałam na innym forum wszystkie starsze kobiety krytykowały młode matki. Jestem bardzo mile zaskoczona bo sama uważam ze nie można nas przekreslać.
Pozdrawiam wszystkie młode mamusie