reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

własnie dużo nie siedzę... dzis pogody nie ma to tak zaglądam co chwile...
Miałam jechac dzis do gina ale dupa :-( brak słów dosłownie... :-(

mąż nie wyjdzie wczesniej z pracy, poszłam do taty czy może mnie zawieźć do tego lekarza i szczerze załuję... :( zaczol pretensje gadac bo im wisimy kase aż 400zl przez to że nie miał pracy mąż przez jakiś czas (ale teraz nie mamy z czego oddac jak zwrot przyjdzie mamy to zrobić) i jeszcze inne rzeczy tj to ze moj mąż im nie pomaga (choć jego prawie nie ma w domu bo ciągle w pracy, szef całej kasy nie wypłaca trzeba sie go prosic, ale nikogo to też nie obchodzi)... i morał taki ze jak tylko wyszłam od nich z domu to sie poplakałam:( gdybym miała to bym im oddała przecież bo nienawidzę dlugów ;( długo jeszcze by pisać o co jeszcze robił pretensje :-(
niby powiedzieli zebym zadzwonila i sie dowiedziała na która mam byc to mnie zawioza ale wyszłam i nawet nie zamierzałam dzwonic napisałam im esa że jednak nie jadę i tyle, łaski nie potrzebuje :( głowa jeszcze gorzej mnie boli...
i sie wyżaliłam:-(

co za wredne życie;-(

reklama
hejka laski:)

kasia-biedna jestes naprawda....az szkoda slow....
Elusia-Piekny brzuszke...a co do rodzicow niederwuj sie...bedzie dobrze

Ja dzis dziwnie sie czuje...dzis 2 rocznica odejsca Aniolka Mego...Smutno mi bardzo bardzo...a do tego z Mezem jak wiadomo nie za fajnie...:( ehhh zycie....

oblałam a raczej mnie oblał jeździłam na mieście 4 min choć już po 20 miałam wykonane wszystkie zadania zwiedziłam wszystkie dziury zjechałam na ośrodek a on do mnie że było za dużo błędów i wynik jest negatywny a błędy oczywiście naciągnął np za dużo samochodów przepuściłam na skrzyżowaniu wszystko mi się wali:(

Jestem mamą dwu tygodniowego maleństwa Dzieckiem zajmuje się praktycznie sama bo mąż pracuje. Czy to wrażenie że nie dam sobie rady kiedyś minie. Jak to było u was ??

kasie a który to egzamin ?? nie przejmuj się, przecież w końcu zdasz. Ja zdałam za 6 razem ale ważne zdałam, a co lepsze uważam, że naprawde dobrze jeżdzę, po prostu stres i głupi egzaminatorzy robią swoje, zawsze muszą się do czegoś przyczepić :dry::dry:

aniołek witam nową mamusie :tak: napisz coś o sobie ;-)

Wiec tak na poczatek nazywam sie Justyna, mieszkam we Wloszech, jestem w 6 miesiacu z moja coreczka :-) ahh juz sie nie moge doczekac az przyjdzie na swiat:-) w sumie to nie wiem co mam jeszcze napisac o sobie heh :)

ja dzisiaj 3 raz oblałam teraz muszę dodatkowe jazdy dokupić i dalej podchodzić a już miałam nadzieję że zdam jak wjeżdżałam na ten plac a tu cóż ale widać było że szukał powodu do oblania bo po co jeździli byśmy po mieście 20 min dodatkowo??

reklama
kasie będzie dobrze na pewno zdasz! Oni chcą tylko na tym zarobić. Moje koleżanki też tyle razy już podchodziły i nic. Nie poddawaj się to najważniejsze

A co do mnie to ja też jestem nową mamusią tutaj ;)

Do góry