reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

agnesiaa a moim zdaniem planowanie ciąży to indywidualna sprawa... jedni są gotowi w wieku 19-20 lat inni w wieku 27-28... nie ma reguły... :) ale co do tego że planowanie dziecka z jednym a wpadka z drugim to dziwna sprawa się z Tobą zgodzę :) lecz nie jesteśmy od tego aby oceniać innych :)

ixidixi a jak się czujesz? :)

reklama
Hej Mamuśki ;-)
wczoraj byłam na basenie pierwszy raz w ciąży niesamowite uczucie :blink: trochę popływałam a potem z koleżanką plotkowałam w brodziku dla dzieci :-p

o Artystce dalej cisza i o Kingusi też widzę :-(

a może nie męczmy tematu ... :dry: jest tyle fajnych rzeczy do obgadania co do ciąży i maluszka ja mam setki pytań :-p
agnesiaa avatar słodki załacz wiecej fotek

ale Wy wcześnie wstajecie :)
biedna Artystka... ale miejmy nadzieję że to już dziś koniec :) po Kingusi ślad zaginął... mam nadzieję że jak wróci to ze zdjęciami maleństwa :)
clio masz rację... jest wiele tematów do rozmowy :) np zgaga w ciąży... :( moja zmora... dziś już od rana mnie męczy... :( i jeszcze ta pogoda, która pokrzyżowała mi plany... :(

na zgagę podobno imbir dobrze działa ale nie mam narazie zgzgi wiec nie wiem jak działa :-p ale można spróbować :tak:
o pogodzie to już wogóle nie mów bo dramat u mnie leci deszcz ze śniegiem :dry: a ja muszę do Katowic dzisiaj jechać ... blee

ogólne zmęczenie po całym dniu czasem pobolewa mnie głowa i podbrzusze tak zakłuje a tak to dobrze musiałam zacząć regularnie jeść do czego nie byłam przyzwyczajona ale już jest ok :cool2:a ty też za niedługo koniec 2w1

Powiedzcie mi jak to jest z tym basenem jakuzzi i ciepłą wodą bo wczoraj byłam w brodziku dla dzieci i tam była super ciepła woda cieplejsza niż w jakuzzi moczyłam trochę tyłeczek było ok siedziałam na schodach wiec tylko nogi były w ciepłym i sie ochlapywałam chyba kruszynie nie zaszkodziłam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
clio ja myślę że maluszkowi nic nie będzie :) moja mała uwielbia jak się moczę w wannie :) a co do dwupaku to fakt :) już niedługo :D nie mogę się już doczekać :D

agnesiaa to Ci zazdroszczę że nie miałaś zgagi :) a co do alkoholu i papierosów to się zgadzam w 100% !! jestem temu absolutnie przeciwna... sama paliłam ale gdy tylko zobaczyłam 2 kreseczki na teście i tego samego dnia potwierdziłam to u lekarza automatycznie mój organizm zrezygnował z papierosów... nawet mnie do nich nie ciągnęło :) więc jestem z siebie dumna :) i mój M. też bo nigdy mi nie wierzył że rzucę :) no to mu pokazałam :) moja koleżanka też paliła i piła w ciąży... jej córcia urodziła się ponad miesiąc za wcześnie... i mimo że rozwija się prawidłowo to ja mam takie wrażenie jak na nią patrze że coś z nią nie tak...

reklama
To już jest nieodpowiedzialność niestety dzieci palaczy mają uszkodzenia nerwowe organowe ale o tym sie nie mówi bo to przecież nie wina matek palących i pijących :wściekła/y: ogarnia mnie złość na coś takiego a potem od wszystkich chca pomocy i wsparcia bo np mamy chore dziecko (i nie mówię tu o wszystkich bo w jednym worku sie nie da ich poskładać) my staralismy sie od wrzesnia i w grudniu dostaliśmy nasz mały cud :sorry2: nie palę nie piję choć towarzysko winko jak najbardziej ale odkąd jesteśmy w ciaży to wszyscy na mnie uważają :-p śmiać mi się chce ale tak jest

Do góry