reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Grecja,kaise,a co studiujecie? Może pisałyście ,ale ja nie doczytałam:-p

femme-chyba dobry kierunek wybrałaś, jak Cię to interesuje to bomba:tak: ;-) Fakt jest o tyle dobrze, że chodząć na uczelnie można się oderwać od obowiązków,ale ja mam Tyle nauki,że zdanie egzaminów i zaliczenie przedmiotów graniczy z cudem :dry:

reklama
Cześć dziewczyny.
Niestety nie nadrobie was.. Cały dzień przespałam, przeleżałam.. Jestem chora, boli mnie gardło niesamowicie i głowa. A młody napiera mi na pęcherz, co chwile mnie tak kopie.. Wogóle usadowił się dziś tak nisko i mnie wszystko tam boli, momentami mnie kłuje.. Ehś taka marudna jestem że aż mi głupio..

femme przeczytałam że idziesz na fotografie, hm łatwa nie jest ale jak bedziesz miała profesorów ;p którzy potrafią zainteresować Cię to spokojnie dasz radę. Ja miałam w mojej szkole fotografię i interesowałam się nią póki własnie w szkole nie zaczęłam się jej uczyć.. Miałam nauczyciela co wcale do nas nie przemawiał... Nie potrafił określić się o co mu chodzi. Wymagał od nas czegoś czego sam nie umiał, np mojej koleżance w aparacie kolega przestawił jakąś tam funkcje a nasz profesor stwierdził ze aparat jest popsuty, no cóż..
Ale jakby co to muszę Ci powiedzieć że kierunek ciekawy no i w tych czasach opłacalny mimo wszystko ;)

A co do aparatu Sony alfa 200 jest super.. Ja miałam i byłam bardzo zadowolona, ale potrzebowałam pieniędzy i sprzedałam.. A teraz mam lustrzanke po tacie i powiem wam że w sumie nie ważne jaki aparat ;) Ważne jest kto jakie ma podejście bo nawet bylejakim aparatem da rade zrobić super zdjęcie.
Ale wiadomo jak jest lepszy aparat to łatwiejsza praca ;]

Pozdrawiam i ide spać dalej ;)

No z tym sikaniem i parciem tak juz jest a koneic najgorszy ... A cwiczysz miesnie kegla ?? Czy jak to sie tam pisze :))

kasie - oddaje ci pokłon ... boże jak można matematykę studiować. Przeciez to czarna magia jest :D Bynajmniej dla mnie od zawsze była i będzie. Ale np. ja nie jestem lepsza , matematyki nie znosze ale na ekonomie chce isc :D No ale ta matematyka w ekonomi dzieki bogu nie jest jakaś tam nie wiadomo jak wyszukana, podstawianie do wzorów, statystyka , bardziej skupione na tresci niż liczeniu .

A właśnie. Dziekuje Wszystkim za gratulacje ;* Bardzo mi milo .. ;)

Sylcia co to te miesnie kegla? ;P

Apropo nauki, wspolczuje wszystkim wam ktore maja teraz mase nauki, ale życze powodzenia na egzaminach ;) ja na szczescie juz zakonczylam semestr z dosc dobra srednia i teraz tylko feeerieee ;D

Houston, mamy problem:szok: coś nie tak jest z moją @. w drugi dzień to zazwyczaj lało się jak z kranu (czyli wczoraj), a było całkiem normalnie. w nocy nawet wstawać nie musiałam i rano się okazało, że prawie nic mi nie leci. i nie wiem o co chodzi...
możliwe, że to przez to, że zaczęłam brać tabletki anty? femme fatal miałaś tak? bo z tego co wiem to zazwyczaj @ się przedłuża przy pierwszym opakowaniu

reklama
Do góry