reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nikita84 mama przez całą ciąże nie zapytała ani razu o dziecko ani nawet jak ja się czuję a jak urodziłam to przyszła do szpitala tylko po to żeby mi powiedzieć że się nie nadaje na matkę:-( było mi z tym strasznie źle ale już sobie poradziłam jakoś brak mi trochę pomocy mamy bo teściowa nie zyje:-( ale cóż jakoś trzeba sobie radzić samemu

reklama
femmea co Ty robiłaś w tym łóżeczku:confused::-p

A miałam ochotę się położyć i zobaczyć jak jest przyjemnie mojej Myszce :-p

Witam po kolejnej dłuższej przerwie... Wiedzę oprócz licznych nowych mam kilka "starych" :D

femme - Ja też juz kilka razy leżałam u córci w łózeczku i rzeczywiście wytrzymałe :p
.

Fajnie co ?:-D już myślałam że tylko ja takie jazdy mam :-p witamy po przerwie nie uciekaj już :-p

dziewczyny widze ,ze ruch znowu na MM:-D
Nie idzie Wam odpisać nawet, a nie chce mi się czytać tyle:-p

femme- ja jeszcze nie lezałam u Ludwika w łóżku :-p Muszę spróbować:tak:
Layla- ja Cie też pamietam ,hehe:tak:;-)
panistepelek- Pojawiło się sporo starych mamuś:tak: Dlatego też postanowiłam tu zaglądać;-)

Ja jestem pogrążona w nauce ,same egzaminy przez 2 tyg mam:baffled::no::dry: Masakra jakaś:dry:

mi jeszcze został jeden egzamin z teorii i 2 z zadań a tak mi się uczyć nie chce że szok:szok: na dodatek męża nie ma cały weekend:-:)-:)-:)wściekła/y:

ja też non stop siedzę i się uczę. na szczęście większość mam już za sobą, ale teraz przyjdzie najgorsze, tzn najgorsze przedmioty na sam koniec zostały. we wtorek egzamin, na który muszę przeczytać jeszcze 2 lektury i materiału też od groma. następny w czwartek i ostatni w poniedziałek, a potem ferie 2tyg prawie:-) jeżeli nie będzie żadnych poprawek oczywiście:-D

ja mam w czwartek i w następnym tygodniu we wtorek i w środę

muszę się pochwalić bo zostałam zwolniona z 1 egzaminu za wyniki na kolokwiach i dobre prace i od razu mam 5 w indeksie:-):-):-):-):-):-)

kasie - A gdzie Twój mąż wyruszył na weekend? Powodzenia na egzaminach.

femme - Ano fajnie, tylko trochę ciasno. Nie pisałam tutaj bo jakoś nie mogłam się "wbić" ale skoro już się pojawiłam to postaram się pisac regularnie.

pola - Witaj i tutaj ;-)

reklama
Do góry