femme fatal
Mama Ninki :)
Tu ma 3 dni ;-)ehh kiedy to było :-) taka tyci tyci Mysia :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ignacy, juliusz, lilianka przecudne imionkamój syn ma imie po tacie...a drugie po dziadku czyli Darek Ignacy....a teraz to masakra jakas nie mam pojęcia jakie imie wybrac,jak mi sie jakies podoba to D nie i odwrotnie....podobaja mi sie polskie,proste imiona....obstawiamy drugiego chlopca i dotychaczasowe typy to Juliusz(Julek),Wojciech ale gdyby byla dziewczynka to Liliana....jak bedzie zobaczymy jak sie dzidziul urodzi
uwierz ze lepszego imienia nie moglas wybrac, mala bedzie z mega charakterkiem, ale uwierz ze nie jest az tak zle ....JESTEŚANIOŁKIEM. EDYTA Ja lubię imię mojej córki. To jedyne które mi i S się podobało. A że taki charakter jest mu przypisany to nic nie poradzę. Sama się o to prosiłam :-) he, he.
A wszystkie Justyny jakie znam są takie uparte :-)
jejus jakie cudenko z niej przsliczne!!....Tu ma 3 dni ;-)ehh kiedy to było :-) taka tyci tyci Mysia :-)
MOTYLICA - ...żałosna jesteś z takimi pytaniami. co ty masz 10 lat i pytasz się koleżanek czy chcą się z Tobą kumplować ... daj spokój ...
I po egzaminach! HURAAAAAAAAAAAAAAA!
Fizyka - 4, chemia - 5, informatyka - 6
Gz plx
I bek... musze leciec wykarmic dziecię
17 lutego mam połowkowe usg to juz bedziemy wiedzieli co tam siedzi......