reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

c6908b1dd05fd2f0.jpg

e559743894012c98.jpg

Tu ma 3 dni ;-)ehh kiedy to było :-) taka tyci tyci Mysia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Femme slodziutkie te zdjecia:-) a Ninka chyba do Ciebie podoban jest?

Ale jestem glodna i najchetniej bym cos zjadla ale bed walczyc ze soba:-p

mój synek ma juz 13 miesecy prawie za pare dni bedzie miał i do tej pry pamieatm cały porub powiedcie mi jedno czy to jest dobry pmysł dziecko w takim wieku do złobka oddac

Ale tu dziś był ruch. I widzę,że na dodatek stare mamuśki się zameldowały. Troszkę poczytałam-ale nie wszystko,bo ciężko Was nadrobić.

Femme-pamiętam jak zaczęłam pisać na forum-ninka była taka malutka. A tu już ponad rok ma. Jak się chowa malutka?? Pewnie mamusia musi za nią biegać. Co do twojego wieczoru -wiem jak to jest mój nie odrywa się od konsoli lub komputera. Liczę,ze z tego wyrośnie...choć ma 27 lat. Wierzyć warto. A teekena akurat bardzo lubię. Tylko nie fifę-bo wkońcu mi się znudziło na to patrzeć.
Jak pierwszy raz zobaczyłam Adasia-to byłam w szoku-bo wyglądał naprawde dobrze. Nie był poobijany, wszystko miał takie zgrabne i kolor skóry ładny. No i szok,ze sie we mnie zmieścił(serio tak pomyślałam). No i zdziwiło mnie,ze pierwsza doba życia a on tak oczkami przewracał-rozglądał się. Inne dzieci spały cichutko w pierwszej dobie. A mój mały ciekawski awanturnik:) tak go pamietam. A przed porodem miałam wizję,ze będzie miał dużo kłaczków ciemnych-tak mi sie snił. A jak rodziłam usłyszałam widzę łysolka.... a ja szok-nie może być-moze zle widzi. Okazało sie,ze jakies tam włosy ma-ale malutko:p

Dorom-kupę czasu. Jak Alanek?? Ciekawe jak wygląda?? Napewno to już duży facet. I widzę,że też ma tak dużo ząbków jak synek Umi. Mój też się zapowiadał z szybkim wyrośnięciem ząbka-ale męczy się już długo-a ząbka dalej nie ma. Jak ja Ci zazdroszczę. Modlę się by już się skonczyło to marudzenie. A poza tym już się niecierpliwię-jak on będzie wyglądać taki gryzący:p

Pamiętam jak kilku z Was kibicowałam na porodówce. Wy mnie też wspierałyście. A tu pociechy już tak podrosły. Jakoś takiej zadumy dostałam nad upływającym czasem. Może to przez tą zimę. Marzę już o słonku i spacerkach z moim małym. Bo jak narazie czasem wyprowadza mnie z równowagi swoim marudzeniem. Ogólnie z niego wielki wesołek i urwis,ale przez zęby to taki niedotykalski bywa.

Zionka- ja mam nadzieje,ze synka przynajmniej do 2 roku życia odchowam. Sama nie wiem co będzie. Chce wrócić na studia. W poniedziałek ide w tej sprawie. I narazie nie wyobrażam sobie zostawić go 4 dni w miesiącu teściowej. Może z czasem mi przejdzie. Przyzwyczaje sie i sama go oddam do żlobka. Jak narazie nie opusciłam go na dłuzej niz 4 h.
Andrzejek super imie. Nasz też miał opcje Andrzej-tylko w ciąży nie chciałam. Jeden i drugi dziadek ma tak na imię. Dalismy mu na drugie. A teraz nawet żałuje. Adasiów się namnożyło.Jak nie ustrzelimy drugiej dziewczynki to będzie Andrzejek.

Ostatnia edycja:
mój syn ma imie po tacie...a drugie po dziadku czyli Darek Ignacy....a teraz to masakra jakas nie mam pojęcia jakie imie wybrac,jak mi sie jakies podoba to D nie i odwrotnie....podobaja mi sie polskie,proste imiona....obstawiamy drugiego chlopca i dotychaczasowe typy to Juliusz(Julek),Wojciech ale gdyby byla dziewczynka to Liliana....jak bedzie zobaczymy jak sie dzidziul urodzi
ignacy, juliusz, lilianka przecudne imionka :)

JESTEŚANIOŁKIEM. EDYTA Ja lubię imię mojej córki. To jedyne które mi i S się podobało. A że taki charakter jest mu przypisany to nic nie poradzę. Sama się o to prosiłam :-) he, he.
A wszystkie Justyny jakie znam są takie uparte :-)
uwierz ze lepszego imienia nie moglas wybrac, mala bedzie z mega charakterkiem, ale uwierz ze nie jest az tak zle ;)....

Tu ma 3 dni ;-)ehh kiedy to było :-) taka tyci tyci Mysia :-)
jejus jakie cudenko z niej przsliczne!!....

MOTYLICA - ...żałosna jesteś z takimi pytaniami. co ty masz 10 lat i pytasz się koleżanek czy chcą się z Tobą kumplować ... daj spokój ...

Tylko sie pytam....nie uwazam tego za zalosne....

I po egzaminach! HURAAAAAAAAAAAAAAA!
Fizyka - 4, chemia - 5, informatyka - 6
Gz plx :D

I bek... musze leciec wykarmic dziecię :cool2:

Gratuluje zdania Egzaminow...

Firanka_do mnie bylo...pytanie o tytul nicku?? czy nie??

korlowych snow:)

Ostatnia edycja:
hej
pobódka o 7.00 młody oszalał......:|

dzieki dziewczyny za gratki.....:*

Femme-rzeczywiście sliczna Ninka Ci z brzuszka wyskoczyła.....troszke mojego Darusia przypomina tez taki czarnuszek był.....a imie ma swoim tatusiu a moim mężu....czyli mamy Darusia Juniorka....a jak Ci sie córeczka chowa????kiedy plany na drógie?????:)))))

Ewi-moja ciąża ok....cały czas zagrożona przez ta szyjke ale staram sie o tym nie myslec i lecimy do przodu.....17 lutego mam połowkowe usg to juz bedziemy wiedzieli co tam siedzi......:)a z Darusiem ostatnio same nerwy,najpierw zapalenie grdła,dwa tyg męki...a tamten tydzien wirus grypy jelitowej,cztery dni biegunki i wymioty tak siemeczyl ze juz prawie do szpitala pukalam....ale przeszlo....nieststy wczoraj mielismy bilans dwulatka i wyszlo ze młody ma szmery przy serduszku...i lecimy do kardiologa i stulejke....eh.....mam nadzieje ze to przejdzje z wiekiem,ze to rozwojowe......a jak twoje szkraby.....????Justynka to juz duza dziewczynka.....???a Mareczek???

Jestesaniolkiem-zobaczymy czy którys typ utzryma sie do końca:)a z brzuszkiem mialam dokladnie tak jak dziewczyny piszą....młody wyskoczył a ja sie zastanawialam gdzie sie mój brzuch podzial.....tak pósto sie tam zrobilo.....

Asheara-ja tez Cie pamietam:)jak twój synek?????jak sobie radzisz ze szkoła i opieką nam malcem????:))))po ocenach widze ze całkiem spoko:)))

Łooo matko ,spodziewalam sie ze wiecej naprodukujecie :-p:-D
Umie nocka swietna , Ala zasnela po 20 i spala do 7 tylko ze ja sie meczylam z @ :dry::sorry2:

mamaola uhu widze w ciazy Jestes :-) Gratuluje ;-) dawno Cie nie bylo :happy2: to teraz musisz uwazac na siebie , a przy Darku ktos Ci pomaga czy siedzisz z Nim sama w domu ?
a imiona sliczne :tak: a ciaza zaplanowana byla ?

Ashera ja nie nazywam sie Polna :-p wogole jakbym miala sie tak nazywac zostalabym przy panienskim , a weeee :baffled::-D :-D ..Polna..to jest pewien skrot od nazwiska ;-)
Gratuluje niezlych ocen ;-)

motylicaja tak Firanka Ciebie sie pytala !!

Femme ja to Cie zawsze podziwialam ze Ty jestes taka fanka gier :sorry2: jestem drazliwa na tym punkcie :-D

reklama
edyta mi tez moj gin nie chcial powiedziec ale go wyblagalam ze chcemy wiedziec no i wkoncu Nam ulegl i powiedzial ..ja tu gwizdka nie widze.. :-D nastepnym razem kloc sie o zdjecie bo masz takie prawo ;-)

Do góry