reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lenka No ja chodze z nerka Kacpra do lekarki która nie przyjmuje prywatnie ( kolejki takie ze trafia mnie czasem) ale polecili mi ją u mnie w szpitalu i w internecie sie o niej bardzo duzo naczytałam. I musze powiedziec ze ta kobieta jest okropnie roztrzepana ale na robocie to sie zna. Pominę fakt ze położyła nas w szpitalu na tydzień choć badania zrobiła w 3 dni, ale zrobiła wszystkie badania jakie trzeba było i dopiero wtedy leki przepisała i dawkowanie no i teraz nareszcie cos sie ruszyło. Co najlepsze moge do niej zadzwonic jesli mam jakies watpliwosci bo mam jej prywatną komórkę, a ona nie traktuje mnie jak kolejnego pacjenta tylko spokojnie wszystko tłumaczy i jest cierpliwa. Dlatego jestem zadowolona mimo iż jej sposób bycia mnie drazni ale nie to jest najważniejsze. Widac ze kocha swoją prace i nie leci za kasą...

reklama
Cześc jestem tutuaj nowa:) i tak szerze tez jestem młoda mamuska:D i mam 20 lat:( heh a bede miala 21 jak urodze:), szczerze mowiac ciesze sie ze bede tata mloda jak urodze i wogule:), ocozyscie moja mama mnie az tak nie wspiera jak pownian ale za to mam faceta na kotrego moge polegac:), heh i ciesze sie z tego ze bede miala marcową dzidzie poniewaz ja tez jestem marcowa:)heh ja urodzilam sie 10 a dzidzie mam na 15:D marca w szkou bylam jak mi to lekara powiedziala:p heh :) i wogule heh:) ciesze sie:) i bede miala malego chlopczyka:D i juz mam 3 ostanie miesiaczki i zastanwiamy sie nad imnieiem:D czy ktoras z was rodzi w marcu moze? heh i w jakim szpitalu w Poznaniu:D hehe pozdrawiam:D

Cześc jestem tutuaj nowa:) i tak szerze tez jestem młoda mamuska:D i mam 20 lat:( heh a bede miala 21 jak urodze:), szczerze mowiac ciesze sie ze bede tata mloda jak urodze i wogule:), ocozyscie moja mama mnie az tak nie wspiera jak pownian ale za to mam faceta na kotrego moge polegac:), heh i ciesze sie z tego ze bede miala marcową dzidzie poniewaz ja tez jestem marcowa:)heh ja urodzilam sie 10 a dzidzie mam na 15:D marca w szkou bylam jak mi to lekara powiedziala:p heh :) i wogule heh:) ciesze sie:) i bede miala malego chlopczyka:D i juz mam 3 ostanie miesiaczki i zastanwiamy sie nad imnieiem:D czy ktoras z was rodzi w marcu moze? heh i w jakim szpitalu w Poznaniu:D hehe pozdrawiam:D

Jestem od Ciebie mlodsza o 2 lata ;) A termin mam na 27 marca ;):-)

No to i ja opowiem wam moja sytuacje :tak:
Mam prawie 22 lata mam juz 3 letniego synkai półtora roczną córcie i teraz spodziewamy sie szkraba jestem po zawodóce no cóż niczyja wina tylko moja ale nie nazekam wyszłam za mąż jak syn miał 3 miesiace mieszkalismy cały czas z tesciową :no:
Załozylismy z mężem firme i jakoś żyjemy
A teraz kupilismy małe mieszkanko tagże nie jest tak od razu tak źle
Gorzej jest z moja mamą ona ma swoje zasady ze powinnam sie wstydzić :crazy:
Nie zwracam na to uwagi bo mam swoja juz rodzine męża i dzieci
Ale teraz jak jeździmy na niedzielne obiady bo mieszkamy 12kilometrów od niej nie odstawia moich dzieci na krok:happy:

Przepraszam za moją nieobecność, ale choruje ostatnio mam straszne bóle głowy i słabo jakoś tak sie czuje. Przeczytałam zaleglości i aż tak dużo nie napisane było :)
W kazdym razie pozdrawiam was wszystkie i obyście ani wy ani dzieci nie chorowały! :)

Witam ;) Ja mam 17 lat, jak urodze będę mieć 18 :p i ja też rodze w marcu w dniu mojej osiemnastki mam termin czyli na 18 marca ;) I też mam synka ;) Więc fajnie się zapowiada :)

Witam.
Jestem tutaj nowa.
Mam 21 lat, córke która ma 3 lata, synka 2 letniego no i jestem w ciąży... Jak widac po suwaczkach w 16tyg. Jak dzidzia sie urodzi bede miec juz 22 lata. cóz wiecej napisac, jakos dajemy sobie rade, choc jest cięzko bo z pracą krucho ale jest oki. Moi rodzice nic nie wiedza o 3ciej ciąży i jakos boje sie im o tym powiedziec, bo mam "innych" rodziców i wiem że beda mi truc za uchem tak jak zawsze praktycznie, strasznie sie wtracaja w nasze zycie...
Pozdrawiam

reklama
A ja chociaż mam już dwójke dzieci a teraz jestem w ciąży z trzecim bobasem, jakos nie powiedzialam o tym moim rodzicom... niestety moje relacje z nimi nie sa najleprze i wiem ze beda jakies prettensje, teksty głupie itd.
niewiem czy im powiem, chyba ze dowiedza sie od kogos innego, już raz mialam podejsc i powiedziec mamie ale stchórzyłam heh... :] zaczyna byc juz widac wiec moze matka sama zauwazy... niewiem.
Pozdrawiam was

Do góry