reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fajnie,to po co to forum ilekroć coś napiszę to mało kto mi odpisuje to dla tego że jestem tu nowa.....na sanym początku,podcięto mi skrzydła fajnie.:confused2:

reklama
Ewcia prosze Cie nie zakladaj bezsensownych tematow :sorry: a jak masz jakies waty do Basi to pisz do Niej prywatne wiadomosci albo odrazu do administratorow :sorry: a uwierz mi ze przyznaja Nam racje a nie Tobie !!
Pisz tutaj na glownym !!

Asiowo to wszystkiego Naj dla Paulinki :tak:;-)
akurat wieczorynke ogladnie ,kolacyjka i kapanie i spokuj juz o 20 :-) a wlasnie codziennie kapiesz Paulinke ?

Tak... kąpie ją cidziennie... znaczy mąż kąpie, bo to jego czynność
Próbowalismy jej nie kąpac codziennie, ale wtedy Paulinka nie chce spac... u nas kąpiel to częśc co wieczornego rytuału, Paulinka wie, ze najpierw jest kapiel, pozniej kolacja i spac...:tak: I mysle, ze dlatego mała ładnie sama zasypia o tej 20:tak:

To ja swoja kapie co 3 dni - znaczy oczywiscie przed spaniem jest mycie buzi,raczek i nozek :tak:
Ala wie ze jak koncza sie wiadomosci to pora mycia i spania :-):-D

Basia a wlasnie , A mial juz zabieg ?

no... Paulinka jeszcze nie bardzo kuma co to są wiadomości:tak: Narazie poznaje pore spania po kąpaniu:-) z reszta mała lubi sie kąpac... wiec dla niej to tylko frajda jak moze wlezc do brodzika:tak: i zagryzac swoja kaczuszke!

To ja Alke kapie w wannie , od niedawna znowu polubila kapanie - odkad wrocilam ze szpitala byl problem z kapaniem - histeria i placz :sorry:
Nie wiem czemu nawet tak sie zachowywala ,mama mowila ze kapala sie normalnie i sie nie bala wanny a tu taki ZONK :confused2:

Moja to laduje do wanny teletubisie i myje je szczoteczka albo nalewa wode do kubeczka lyzeczka z mleka :-D
A glowke musze Jej splukiwac konewka :rofl2::-D

reklama
wiesz co... ja prysznic bardzo sobie chwaliłam w ostatnich miesiacach ciazy i w czasie połogu..., ale teraz... marzy mi sie godzinna kąpiel w pianie... mąż umyje plecki... heh...:zawstydzona/y: Ja w ogole zauwazyłam, ze mam strasznie takich przyziemnych marzen:-p

oo, sliczna ta tunika:tak:ale ja juz kupiłam sweterek...
od dawna cierpiałam na sweter w romby... i jeszcze z kapturkiem:-)

Do góry