reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam mamusie, u nas nocka tez spokojna, tylko mala sie znow napina i kupki nie moze zrobic, cos mi sie wydaje ze znowu przez sztuczne mleczko, juz nie wiem jakie jej dawac, zobaczymy, narazie pobedzie na samym cycu, i okaze sie czy to przez to. Wczoraj zjadlam tez 2 jakbla, ale gotowane, wczesniej niby jej nic po tym nie bylo, a i herbate owocowa wypilam, moze to od tego???
femme fatal co do mleczka to Ci nie powiem, niech sie wypowiedza te mamy co nie karmia piersia. Patrz a moja uwielbia ta herbatke z kopru, daje jej raz dziennie na lepsze trawienie, ale za to za ta z rumiankiem to niezbyt
Galarecia az Ci zazdroszcze tych nocek, ciekawe kiedy moja panna zacznie przesypiac tak nocki, ach oby szybciutko
Asiowo moim zdaniem nie masz za co czuc sie winna, jesli chodzi o sytuacje z Net, przeciez kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie, Net zawsze po kazdym jezdzila jak jej sie cos nie podobalo, wiec uwazam ze jesili Ty napisalas co myslisz to nie miala prawa sie za to obrazic
sheeppy a moze powinnas pojsc do lekarza zeby sprawdzil chociaz czy wszystko ok, na zrealizowanie recepty masz miesiac

reklama
Co tu się porobiło...o tej godzinie zazwyczaj już kilka stron było naskrobane a teraz ledwo jedna...nieładnie nieładnie, proszę mi się poprawić to klapsa dostaniecie :-p

Siedzę na łóżku, wcinam bułeczki maślane i próbuję zabić czas...
choć "Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić."

Ten mnie powalił :-D
"Nie sztuką jest zabić muchę o przednią szybę, sztuką jest zrobić to o boczną"

GALARECIA - pomogłaś :-) łe ja myślałam że ona z 300ml musi wypić czy coś :-p to wszystko z nią ok :-)

MADZIK - ja za mało dawałam tego kopru bo się bałam że nie można i tak tylko troszkę dla smaczku a jak dałam normalną ilość to wciągnęła aż miło :-p

SHEEPPY - kurde biedaku ty ciągle jakieś problemy masz ... jak tylko będziesz mogła to leć do lekarza

CHWILAMI -widzę naprawdę Ci się nudzi :-p

Adam nie rozwiódł się z Ewą, bo nie znalazł adwokata .

Miłość: jedyna funkcja fizjologiczna, która zrobiła karierę.
Julian Tuwim

Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy.

Szkoła jest jak kibel - wchodzisz bo musisz, wychodzisz z ulgą.

Życie jest jak żul.
Nigdy nie wiesz gdzie się zatoczy.

Ale i tak najbardziej podoba mi się ten o muszce :-D

a ja znam takie o rodzajach kobiet :-D:
Rodzaje kobiet

1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
  2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
  3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
  4. Złote rybki - rypią się jak złoto.
  5. Słomiane - rżną się jak sieczka.
  6. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
  7. Dziecinne - co do rączki to do buzi.
  8. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
  9. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
  10. Domatorki - byle komu, aby w domu.

Aaaaaa dobre dobre :-D ale się uśmiałam :)

Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami.
Sir Alec Guiness

Facet jest jak auto. Chwila nieuwagi i juz pod nim leżysz.

Gdyby kobieta ubierała się tylko dla jednego mężczyzny, zabierałoby to jej znacznie mniej czasu.

Głuchy mąż i ślepa żona zawsze tworzą szczęśliwą parę.
Przysłowie duńskie

Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język.

Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
Stanisław Jerzy Lec

Starczy bo uśniecie :-p

Ja mam 21 lat mój mąż 28lat, we wrześniu wyszłam za mąż po 6 latach związku :), no a teraz w listopadzie okazało się ze jestem już w drugim miesiąu w ciazy, nie była ona planowana ale oboje z mężem ciszymy się z dzidziusia. Gdyby nie ta mała wpadeczka to i tak w przyszłym roku staralibyśmy się o dziecko. Nie ważny jest wiek, ale ważne jest to czy czujecie się psychicznie przygotowani na maluszka :) My się czujemy :happy:
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie w młodym przedziale wiekowym

Madzik nie martw się są 2 wyjścia przeżuć się na BEBILON COMFORT (miałam identyczny problem) to jest mleczko dla dzieci z problemami z kupkami,kolkami i wzdęciami. A jeśli to nie pomoże to przejdź się do pediatry bo Nice dopiero pomogło mleczko dla alergików... Bebilon PEPTI..:sorry::sorry::sorry:

Femka ja stwierdzam,że mam dośc ja się nie będę prosić Net o powrót...na NK pisałam jej co u mnie,i czy do Nas wróci,a ona mnie olała. No to jej sprawa...Mnie czasem wkurzała i to bardzo zwłaszcza z ta Tracy Hog czy jakoś tak...ale mimo wszystko lubiłam z nia popisać...:zawstydzona/y: Może rzeczywiście jest oszustka...wejdźcie na posty użytkownika Masiek z kwietnióweczek 2008 i poczytajcie i sprawdźcie czy mają podobnych postów...:eek::eek::eek: Aha Masiek oszukiwał Nas...wstawiał zdjęcia swojej koleżanki i jej dziecka...a potem...okazało się,że jest psychicznie chora...i leczy się...a w między czasie też udawała drugą ciążę...

Galareciu...a mnie lubisz? bo mam jakieś wrażenie,że mnie rónież nie darzysz sympatią:-p:-p:-p:-p

Asiowo...tutaj każdy czasem ma odmienne zdanie i irytuje innego użytkownika...czasem ja irytuję Ciebie...później Ty mnie...ale wszystko zostaje w rodzinie i nikt się nie obraża:tak:

firanka czasami wkurzają mnie Twoje posty jak tylko piszesz co u Ciebie i jak to Ci źle ciągle.. Każdy ma jakieś problemu, a dla mnie forum jest po to żeby nie tylko o nich pisać i wysłuchiwać porad. Forum dla mnie jest też po to żeby poprostu czasami pogadać nawet o głupotach.. Ale poza tym to nic do Ciebie nie mam. Mam nadzieję że się nie pogniewasz za to co napisałam..

femka cieszę się że mogłam pomóc.

madzik1388 mój Adaś to w sumie od samego początku ładnie przesypiał nocki. Budził się ok.3-4 a póżniej 6-7.. Teraz pewnie z racji tego że coraz starszy jest to dłużej przesypia..

reklama
firanka czasami wkurzają mnie Twoje posty jak tylko piszesz co u Ciebie i jak to Ci źle ciągle.. Każdy ma jakieś problemu, a dla mnie forum jest po to żeby nie tylko o nich pisać i wysłuchiwać porad. Forum dla mnie jest też po to żeby poprostu czasami pogadać nawet o głupotach..

wiesz co... tez tak czasem robie:-) i według mnie to tak nie jest, ja po prostu czasem nie odpisuje na wasze posty, bo nei wiem co napisac albo nie mam czasu, a chce sie odezwac... albo po prostu nie mam weny:tak: Mi to tam nie przeszkadza i ja to rozumiem jezeli ktos tylko pisze co u niego...:tak:za wyjatkiem Kitty...:-p

Do góry