reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Galarecia no to ciekawe:eek:az wierzyc sie nie chce:baffled:mam nadzieje, ze Net to nam choc wytlumaczy:baffled:
Ola no to super:-)nie pozostaje Ci nic innego tylko siedziec i pisac:-)ale Ty masz troche latwiej, bo corcia juz duza:tak:pewnie bardziej rozumna od naszych 1,5 roczniakow i mlodszych dzieciaczkow:-)
Femme nie musisz juz tej wody przegotowywac.. a co do podgrzewania w podgrzewaczu to jak najbardziej tylko apmietaj, zeby podgrzac sama wode a nie mleczko juz rozrobione:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Siema baby ...ale mnie nie było ...ech miałam awarie netu i do tego D skręcił noge i jst na zwolnieniu do 8 grudnia do zdjęcia gipsu ...ale lekarz mówił ze tak ze 40 dni bęzie w domu...masakra ...a co tam u was??

Słuchajcie, to post netgirl z 27.10.2008 z forum mam z Grecji:
chyba jestem w ciazy... wymiotowalam caly wieczor i w nocy dwa razy.. strasznie mnei suzylo wiec sie napilam wody to po godzinie wymiotowalam woda.............
A teraz twierdzi że jest w 8tyg ciąży. To wtedy była w niecałym 4tyg. Możliwe żeby już tak wcześnie miała mdłośći?? w 3tyg i 3czy 4dniu??

GALARECIA - nie sądzę żeby coś ściemniała mi się wydaje że to możliwe że miała te wymioty tak wcześnie nie ma co jej zarzucać od razu kłamstw jakiś nie wydaje mi się żeby była taką osobą ...

OLIWKA - no właśnie zastanawiałam się co się z Tobą dzieje :-) to teraz będziesz miała mężulka aż za dużo :-p jak dzieciaczki ? zdrowe ? :-)

A ja głupia nalałam sobie tłuszczu na ziemniaki tyle a teraz mi nie dobrze :dry: oby tylko na małej to się nie odbiło ...

też postaram się zaglądać tu tak często jak tylko będę mogła:-p ale przyznam w pewnym stopniu forum uzależnia ;-) a netgirl może poczuła się czymś urażona.... :/ ale może jej przejdzie...

oliwka_11- na początku myślałam,że Twoje dzieciaczki są bliźniakami:-) dwa małe słodziaki, zresztą jak wszystkie maluchy:-D tylko schrupać...:-)

reklama
FEMMKA a no była awaria systemu w necie i od piątku nie miałam...a do tego w piątek D przwoził regał i skoczył z samochodu na pręt co się brame zamyka i noga mu się złożyła ...na pogotowiu siedziałam od 18 do 22 normalnie pierdo...służba zdrowia...ech a mężulata mam już dość ,pierdolca z nim dostaje...jest jak dziecko ,to daj tamto przynieś ,noga mnie boli a zastrzyk to 15 minut sobie robił...a hja takie jak on w brzych brałam ponad rok...masakra .a dzieci dziękuje ,zdrowe jak narazie ,buszują oczywiście i spać nie chcą!!! a co tam u was i u księżniczki ???

POLA997 DZIĘKUJE ,naprawde aż tak są do siebie dzieciaki podobne????a po suwaczku widze że niedługo i ty będziesz miała maleństwo przy sobie ...chłopiec czy dziewczynka???

Ostatnia edycja:
Do góry