reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam:tak:
Galarecia... wydaje mi sie, ze jest to mozliwe:tak: ale dziwne ze nam nic nie pisała o tescie... pamietacie?! Ona cos pisała,z e ona czuje ze jest w ciazy bo zna to uczucie:confused2: ale co tam... ja jakos nie mam zamiaru sie nia przejmowac:tak:
u nas nocka tradycyjna... pobudka o 12, 3, 6... niedługo zaczne jej kaszki wprowadzac:tak:mykam, bo mała sie obudziła...

reklama
Witam się i ja ,znalazłam chwile to pisze,,Bartek wstał własnie z drzemki a Oliwka chodzi ledwo żywa ale za cholere nie chce się położyć...ech dziś poszłam spać o 3 bo na cinemax były horrory ...a potem jeszcze D mnie molestował...
Dziewczyny jak ja mam regularny @ co 28 dni to jak wypadają dni niepłodne ,ja słyszałam że spoko można się seksić 4 dni przed i po @ ....

Galarecia ,gratuluję kochana że synek tak ładnie ci śpi...normalbnie tylko pozazdrościć a do mlesia możesz dawać kleik ryżowy to wtedy ,leko będzie bardziej sycące....ja dawałam zwykły a potem smokowy kleik ale mały nie chciał pić ....

Żywa fajnie kobieto że się pokazałaś ...mam nadzieję że będziesz teraz o nas pamiętać....

ASIOWO współczuje nocki....mam nadzieję że Paulinka w zień da choć trochę ci odsapnąć

Umi2- w życiu da się wszystko pogodzic pracę , szkołę , dziecko-wszystko zależy od Twojego nastawienia

Widzisz ja urodziłam w maju w 1 klasie Lo. też nie miałam łatwo bo moja klasa to były typowe plotuchy zamiast wspierac to jeszcze mnie za przeproszeniem w dupę kopały , obgadywały - a przecież to mogło je spotkac ! maskara....

Generalnie szkolę skończyłam maturę zdałam i mam odchowane dziecko , nie jest źle-mogło byc gorzej :-)

Hej dziewczynki:-) mam wiadomosci od Polnej:-)
"Ja juz leze na sali, znaczy siedze przy stoliku, bo narazie czekam na wolne lozko!! Bede lezec z 8 kobitkami, plotkary wredne ale grunt ze jest tv to nie bede sie nudzic, nawet ile kanalow jest. Nawet nie wiesz jakie tu spartankie warunki sa, na korytarzu dostawki, ledwo przesc mozna, na sali po 10 lozek a lazienka to istny koszmar. Ale z tego, co mowila pielegniarka to prof dzis bedzie i operuje wiec prawdopodobne ze dzis zrobia zabieg!! Pozdrow wszystkich:-)"
a ja caly czas pisze, ze jesli Netgirl nas podczytuje to niech lepeij nam tu powie co i jak a nie zmywa sie jak dziecko:-:)no:

olaklisz zależy od stężenia hormonów,,,ja robiłam test ciążowy przed testatmi owulacyjnym i wyszłedł negatywnie ,owulacyjne robiłam przed pięc dni ,też wyszły negatywnie a pięć dni po ostatnim teście zrobiłam ciążowy i okazało się że jestem w ciąży.....

POLNA kochanie trzymam za ciebie kciuki ,obyś dziś miała zabieg i szybko do nas wróciła...a warunków współczuje ,,,ale najważniejsze że będziesz mieć to już za sobą

Może i racja nie sprzeczam się-nie jestem znawcą w tej dziedzinie:-) ale dzięki za wyjaśnienie , kto pyta nie błądzi , a rady są zawsze dobre i pomocne

Ps. twoje maluchy są z jednego roku czy "rok po roku" ? bo czytam że masz małą róznicę wieku

witam;)

Ania witamy;)) wszystkei o Tobie pamietamy:) Jak tam robotnicy?:) Dobrze ze z tata Hanusi wszytsko w porzadku;)

Net pisz tu do nas zaraz!!

A ja dzis byłam u gina oddac wyniki z czystosci pochwy, i jak tylko przyjdzi emi okres to mam sie zglosic na zabieg 300zł w plecy masakra!! W ogoel pyta sie mnie kiedy ostatnia @ była a ja ze 4 pazdziernika a on to powinna sobie pani test zrobic ładnie mi szczena opadła. I od razu wszyko mi sie całe 9 miesiecy przewineło z Oliwierem jak byłam i normalnei chyba bym sie załamała jakby to sie powtorzyło.
Mika to widze ze stresujemy sie razem:)

Kurcze a moj maluch to mnei z nocki na nocke zaskakuje. Przedwczoraj poszedł spac o 19 i wstał o 5,30 a tej nocy usnał o 20 i wstał o 7 jak sie do gina ubierałam.

Galarecia Oliwier tez mi juz dlugo bez jedzenia wytzymuje wczoraj jak mu moja mama dala jesc o 12.30 150mlto o 18 dalej mu sie jesc nie chciało ale sie martwiłam i kaskzi mu dałam:) Rany jak ona ja uwielbia najchetniej to by łyzeczke połknął;)

Witam nowe kobietki;)

Miłego dzionka:):)

Witam wszystkich!!!
Ale wy szybko piszecie masakra, ja wlasie wrociłam ze szkoły i jak zwykle mam serdecznie dosc.

olakalisz ja tam nie wiem jak zareaguje moja klasa jak narazie to wiedza tylko dwie osoby. W sumie nie wiem jak miałabym ich poinformowac o tym fakcie. A jak bedzie widac ( juz jest ale oni tego nie widza chyba) to mysle ze jak ktos bedzie chcial wiedziec czy jestem w ciazy to poprostu podejdzie i sie zapyta. No ie wiem ja bym tak wolala, a nie zeby mi ktos za plecami szemrał.

angel501 to chyba fajnie ze twoja pociecha tak spi i daje sobie wypocząc mamusi:)

A co do testu to u mnie wykrywal ciaze w polowie tzn mozna było uznac ze ciaza jest lub ze jej nie ma... i tak wszystkie 4 rozne testy a na jednym pisało ze wykrywa po 6 dniach od zaplodnienia.

reklama
No i netgirl się nie odzywa.. A jest teraz na forum od 15min.. Ciekawe..

angel501 no ja już powoli chcę zacząć wprowadzać jabuszko i marcheweczkę.. Narazie pierwszy krok to herbatka jabłkowa z melisą.. No i pije ją więc chyba mu smakuje.

oliwka_11 z tą @ to ja też tak słyszałam..

Do góry