reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Słuchajcie dziewczyny, czy nie wydaje wam się podejrzane że netgirl skasowała swoje wszystkie posty??

Aniu co się stało że uciekasz od nas?? Co się z Tobą działo przez tyle czasu??

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu, rozumiem. Chcesz pewnie zapewnić Hani jak najlepsze warunki. A ja ona się wogóle miewa?? Jak tam sprawy z jej tatą i woóle co poza ttym u Ciebie?? Tak dawno Cię u nas nie było.. Dużo myślałam o tym co się u Ciebie dzieje..
Tylko czemu na innych wątkach pisałaś i miałaś dla nich czas a dla nas nie??

Ostatnia edycja:
Witaj Aniu!!!:tak: Jak miło, ze jestes...
tak czesto Cie wspominam:tak: Nie zostawiaj nas... zostan z nami:tak: Co u Ciebie i Hanusi????:-)

A Netgirl... czyzby sie na nas obraziła?! :zawstydzona/y:

Aniu cieszę się że z tatą Hani już zaczyna być normalnie. Nie znikaj od nas.
A co do netgirl to ona skasowała swoje wszystkie posty (jest moderatorem) i wogóle twierdzi że jest w 8tyg ciąży.. Ale mdłości ma już od dawna i wydaje mi się ta jej ciąża podejrzana..

Aniu witaj:-)tak jak dziewczyny pisza czesto myslalysmy, co tam sie u Ciebie dzieje.. i prosze mi sie tu nie zegnac z nami:-(wpadaj kiedy tylko bedziesz miala czas :tak:naprawde
jak to Netgirl skasowala wszystkie widomosci:eek:
Asiowo a jak tam u Ciebie kochana?? lepiej??
Ola i Pola nie martwcie sie - szybko sie polapiecie kto, co i kiedy:tak:wystarczy byc z nami codziennie:-)
Pola widze, ze teraz to Ty za niedlugo urodzisz kolejnego watkowego dzidziusia:-)teraz po Ani (wlasnie napewno juz urodzila) mamy tu maly przestuj jak dobrze pamietam:-D

Ja uwielbiam siedziec przy komputerze i generalnie odkad mam laptopa moglabym nie rozstsawac sie z nim na krok :-) a internet to moj najlepszy przyjaciel hehe wiec mam nadzieje ze uda mi sie zadomowic na forum :-)

reklama
BASIA - czyli jak kupie np żywca to nie muszę go przegotować już ? :-p a nie można rozrabiać z zimną wodą i później podgrzewać w podgrzewaczu ?

MIKA - bidulko ty to masz z tymi swoimi narządami rodnymi :dry: oby wszystko było ok ! :-)
A i jak ty to zrobiłaś że tak tanio te ciuszki dostałaś ? :szok: :-)

POLNA - :szok: ty się nie żegnaj tak ! wariatka będzie dobrze ! 3mam kciuki i do usłyszenia ! :-)

ZYWA - pewnie że pamiętają ... ale trochę nas zaniedbałaś :-p ale domyśliłam się że nie masz po prostu czasu bo jak miałaś to ciągle siedziałaś :-p mam nadzieje że u Ciebie wszystko ok się układa :-)

GALARECIA - a nawet nie zauważyłam ... ale chyba się nie obraziła to do niej w sumie nie podobne no nie ?

Do góry