femme fatal
Mama Ninki :)
Dzień dobry :-)
Ja coś dzisiaj nie mogę spać przenieśliśmy się do sypialni a tu jeszcze rolet nie ma i od rana mi słońce po twarzy daje więc nie idzie spać
... kot oczywiście spał z nami nie mam serca go wywalić jak on tak miałczy i prosi pod drzwiami :-/ ... zobaczymy jak to będzie póki co to uczę go że nie ma prawa nawet zbliżać się do łóżeczka ... a jak mała będzie i będzie tam koło niej się kręcił to na pierwsze miesiące oddam go do mamy a później mała podrośnie i będzie już si :-) ... dobry plan nie ?
Ja nie wiem ... większość dziewczyn tu to albo rodzi dużo wcześniej albo po terminie albo na styk ... a ja nie chce kurde :-( tak bardzo chcę w tym 38 tygodniu rodzić gdybym mogła to bym jakieś wywołanie sobie zażyczyła :/ ... bunt
nie chce w listopadzie i koniec
jeszcze nie wiem jak ale wypchnę małą jeszcze w październiku 
Ja coś dzisiaj nie mogę spać przenieśliśmy się do sypialni a tu jeszcze rolet nie ma i od rana mi słońce po twarzy daje więc nie idzie spać

Ja nie wiem ... większość dziewczyn tu to albo rodzi dużo wcześniej albo po terminie albo na styk ... a ja nie chce kurde :-( tak bardzo chcę w tym 38 tygodniu rodzić gdybym mogła to bym jakieś wywołanie sobie zażyczyła :/ ... bunt