reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)
Ja coś dzisiaj nie mogę spać przenieśliśmy się do sypialni a tu jeszcze rolet nie ma i od rana mi słońce po twarzy daje więc nie idzie spać :-p ... kot oczywiście spał z nami nie mam serca go wywalić jak on tak miałczy i prosi pod drzwiami :-/ ... zobaczymy jak to będzie póki co to uczę go że nie ma prawa nawet zbliżać się do łóżeczka ... a jak mała będzie i będzie tam koło niej się kręcił to na pierwsze miesiące oddam go do mamy a później mała podrośnie i będzie już si :-) ... dobry plan nie ? :-p

Ja nie wiem ... większość dziewczyn tu to albo rodzi dużo wcześniej albo po terminie albo na styk ... a ja nie chce kurde :-( tak bardzo chcę w tym 38 tygodniu rodzić gdybym mogła to bym jakieś wywołanie sobie zażyczyła :/ ... bunt :-p nie chce w listopadzie i koniec :-p jeszcze nie wiem jak ale wypchnę małą jeszcze w październiku :-p

reklama
uwaga!!!!!!!!!!!! Uwaga!!!!!!!!!!!!!
laseczki my tu swoje urodzinki wpisujemy a nasze zajaczki to c?? Wiec stworzylam watek gdzie jak chcecie to wpisujcie date urodzin waszych skarbow, a przyszle mamuski niech wpisza przypuszczalna date pozniej jakby co zmienimy :)

wiec prosze o imie maluszka i godz o ktorej sie urodzil :)

Witam :)
To sie witam z ranka :)
Jak wam cos powiem to padniecie. Wczoraj z mezusiem obcielismy Filipowi pierwszy raz wloski ( znaczy sie maszynka). Gora poszla blyskawicznie bo w 10 min sie uwinelismy, a jak moj maz zaczal scinac tyl to Filip sie obuzyl, uciekal i ciagle pokazywal na maszynke i krecil glowk nie nie nie i sciecie tylu zajelo nam az godz :) ale byscie widzialy jak on teraz wyglada jak maly gangster bo Maciej go chyba troszke za krotko go scial :)
Ale ile przy tym frajdy mielismy masakra :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NETGIRL mysle ze to dobry pomysl.... w koncu jestesmy(bedziemy) rodzinka wiec po co dwa osobne watki do urodzin. a tak w ogole to dzien dobry! ja dopiero wrocilam do domu i jest mi strasznie niedobrze....ladna pogoda a ja sie zle czuje..... DZIEWCZYNY MOZECIE MI POWIEDZIEC SKĄD ŚCIAGNELYSCIE PROGRAM PHOTOSHOP?? BO WCZORAJ PROBOWALAM I NIBY SIE SCIAGAL A I TAK NIC Z TEGO.

oleńka19 ja ściągnełam przez darmowy program emule.

ona_mika laktator pozdzierał skórę??ja zakupiłam ten który polecałaś czyli avent isis (ręczny) no i nie narzekam. CO prawda dobrze to on ściąga mleko jak jest go dużo w piersi a jak jest już bardzo malutko to ciężko idzie ale opatentowałam że wtedy dobrze idzie ręką naciskać bo kanaliki mleczne są bardzo pobudzone i więcej leci jak się je przyciska..

femme fatal ja polecam sex. Mi pomógł i w 38tyg dzięki temu urodziłam Adasia.

U nas dzisiaj noc przespana ładnie bo od ok.22 do 6:10 rano. No a mały wczoraj pomarudził przy cycu a póżniej po kąpieli wyssał oba i zasnął ładnie. I rano też ładnie ssał i póżniej obudził się o 9:20.. Potem spał tylko przez chwilkę jak poszliśmy na spacer po 11 no i teraz przed chwilą dopiero zasnął tak sam z siebie (aż się zdziwiłam). Trochę się wierci i boję się że zaraz nici będą ze spania.. No ale zobaczymy.. Chciałabym żeby chociaż troszkę pospał bo obrabiam fotki w photoshopie.. Uwielbiam to robić.. To uciekam.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Witam.
No dziewczęta ja byłam u urologa i stwierdził,że nie wie co mi jest,a ja już mam kur*a dość...bo leki mi nie pomagają a boli. Na USG nie widać nic! Żadnych kamieni...
Asiowo my z Nicolą jutro mamy szczepienie...ja po tym szpitalu jestem znieczulona,ale wcześniej ja ryczałam razem z nią na szczepieniach,zmianach wenflonu itp...
Ona_Mika ojj,a może by spróbował do jakiegoś banku się dostać? M. ma robote w banku i zarabia ponad 2 koła,ale teraz znalazł inna pracę...w Polbanku na kredytach hipotecznych i może zarobić nawet 20 koła pod warunkiem,że podpisze umowy na łączną kwotę miliona złotych z samych prowizji.
Femme ja też poseksiłam się w noc przed porodem ale wiesz K. musi obficie sie spóścić w Tobie,żeby jak najwięcej oksytocyny poleciało...
Polna trzymam kciuki :happy2:
Kasia87F też pokochajcie się troszkę i Kacperek będzie już z Tobą.
Ewi mam nadzieję,że obejdzie się bez antybiotyku.

heeh ale macie milusie spospby na te porody:) ja teztak bede robic ale dopiero gdzies w 38 39 tygodniu bo teraz to jakbysmy sie posexili to moglabym urodzic -lekarz zabronil ...ale ta sperma ma cudowne wlasciwosci:p:p

Witam ;-)a u Nas ladna pogoda,niedawno zaczelo kropic ale juz przeszlo !! bylam dzis z Ala na polku,pozrywalysmy gruszki i teraz je wcinamy :-)

Firanka to co teraz , masz niby tak sie meczyc ? :no: idziesz do lekarza o porade i pomoc a ten nie wie !! !!
pewnie czeka Cie gastroskopia :-p:-)

Laseczki a nco sie dzieje z sheeppy ma ktoras z nia kontakt??:)

polna_N a no witam Cie :) dzisiaj cos mega pozno przybylas:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iwon czesc czesc :-) chyba wczesnie :-p bo tak to zawsze wchodzilam wieczorkiem !!
a sheeppy chyba nikomu nie podawala nr tel wiec nie wiadomo !! pewnie jest w szpitalu bo ostatni raz logowala sie 23 o 17 !! albo poprostu nie ma ochoty wchodzic na BB :sorry2:

Do góry