reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak dobrze mowisz dokladnie tak jest wiem cos o tym .... ale to na szczescie znajomy wiec wiesz ale wsrod takich spraw znajomosci nie ma licza sie pieniadze tak jak mowisz ... hehe pokaze Ci jak Kris wyglada z dzieckiem hehe ja tez ide spac Buziiiii malpo ;-)

reklama
Asiowo a mnie tak wlasnie przyszlo do glowy- wy nie uzywacie przypadkiem oliwki po kapieli? bo oliwka bardzo czest owywolje uczulenia ..ja cale zycie nie moge bo mam straszna wysyple a dla naszej malej pediatra od poczatku zabronila mimo ze kupilismy nawet dobra, uzywamy kremu bebhanten :)
hej dziewczyny!

Nie uzywamy oliwki:-) smarujemy ja parafiną ;-) wysypka zeszła w piatek:-) oczko tez juz coraz lepsze...

Ja jestem wykonczona po wczorajszym dniu i nocy... :sorry2: mała wczoraj bardzo mało spała, zasneła dopiero ok 23, a ja juz od 20 marzyłam o snie:-p cięzko się zaczyna robić, mała naprawde bardzo mało śpi, praktycznie tylko w nocy:tak: ale jest szansa ze kiedys sie zmeczy:-p Ciągle tylko na cycu siedzi...:eek: wczoraj po raz pierwzy łzy mi poleciały..., ale na szczescie mąż potrafi mnie wesprzec:-) i przeszło... chwilowy dołek:-p

Miska! Gratuluje córeczki:-) sliczna! a jaka malutka... 13 cm mniej niz Paulinka:-p

Miłego dnia zycze!

Asiowo uwierz takie dołki sa normalne.. ale na szczescie masz kogos kto Cie wspiera - i za to pochwal swojego meza od ciotek z BB:-):-)

A ja mam dola od wczoraj - wybaczcie ale nie bede Wam tu smecic - wroce jak mi sie poprawi:-(

Czesc Mamusie ;-)Ala spi a ja powolutku szykuje sie bo jedziemy do tesciow na imieninowy obiadek!! jakos nie mam ochoty ale przynajmniej najem sie :-)

femme fatal moze i rozpiescilam Luske wedlug Ciebie :sorry2: ale tak nie jest :no:
fakt ma duuuzooo zabawek ale to chyba normalne ze kazda mama chce jak najlepiej dla swojego dziecka ? a ze przekupuje Ja slodyczami to kazda tak robi by miec chwile spokoju-zreszta nie daje Jej nie wiadomo ile slodkosci :sorry2:zreszta SAMA sie przekonasz jak urodzisz a znajac Twoj charakterek dzidzia dasz bedzie sie buntowac :-p:-D

Miska ja nie mowie ze Filip bedzie Ja bil ;-) napisalam co bylo u mojej siostry ale Ona urodzila Dawida jak Lucja miala poltora roku a moim zdaniem to za maly odstep czasu albo duzy jak kto tam woli :confused:
a siostra Ci nie pomaga ?

Basia pewnie Lenka daje wkosc albo nie jedziecie ? :blink: Glowa do gory ;-)

ZYwa idz sie wykapac do jakies rzeczki :-p:-) Fajnie ze wyjazd podoba sie Hani a i Ty napewno lepiej sie czujesz :happy2: oj az sie nie moge doczekac zdjec :-)
Uwazajcie tam na Siebie ;-) a przedewszystkim pilnuj Hani zeby krzywdy nie zrobila jakims zwierzaczkom :-):-p:happy2:

netgirl nie czepia sie pewnie dlatego zeby przed wyjazdem nie robic atmosfery niefajnej heheh :tak: marudzi tylko pod nosem ale za to moze swoje meczyki w tym czasie obejrzec i strongow na canal+sport hehe ;-)ugodowy chlop hihi myslalam nad tym co wczoraj pisalas i powiem ojcu biologicznemu ze niczego do sadu nie wniose jesli nie bedzie sie czepiac ze bedzie moje nazwisko a ojcien NN (a tak naprawde bedzie Kris tylko nie chce zeby sie denerwowal niepotrzebnie) i bedzie sianl wplacac tyle ile bedzie uwazal za sluszne (pisal ze malej sie nie wyprze i zawsze pomoze na tyle ile bedzie mogl) a w zamian bedzie mogl ja widywac (bo wiem ze po miesiacu mu sie to znudzi ma jakas malolate i watpie zeby ona pozwolila mu spotykac sie i nawet czasu nie bedzie mial bo pracuje w stoczni i czesto wyjezdza) az w koncu kontakt sie urwie bo to nie uniknione a obiecal ze nie bedzie sie wtracac w moje zycie co Ty o tym myslisz
polna wez mi tez obiad przywiez hehe :-p bo mi sie nie chce Krisowi robic i wogole nie mam pomyslu cooo mam dzis robic eeh :sorry:

koszmarku nooo tesciowa zawsze robie rewelacyjne obiadki :-) rosolek taki jak na weselach-do tego ziemniaczki i z 3 rodzaje miesa :-)<mniam>

Wez mu zrob zupke chinska :-)

polna hehe jooo Ty chcesz zeby on mnie na wejsciu zabil ?:tak: czytalas o czym pisze z netgiril ? napisz co bys zrobila chcialabym kilka opini przeczytac bo to dla mnie naprawde powazna decyzja

To wez ustrugaj pare ziemniaczkow ,wyciagnij jakas padline i usmaz do tego jakis korniszonek i powinien byc zadowolony :-)

A do tamtego ... uwazam , jesli Kris uznaje to dziecko i planujecie byc Razem powinnas Jego wpisac !!

polna nom tak zrobie kupie mlode ziemniaczki koperek i chyba mielone usmaze ;-) a ojca wpisze Krisa w sumie mi chodzilo tylko o to zeby alimenty miec bo to zawsze kilka stowek wiecej ale nie ma co byc zachlannym bo strace wszystko
dobra ja uciekam bo Kris mnie zabije jak jeszcze minute tu posiedze ehehe Buziaki bede pozniej :*

Ostatnia edycja:
reklama
koszmarku i dobrze zrobisz ;-) ja na chwike uciekne bo musze paznokcie pomalowac ,wkoncu do miasta sie jedzie :-)

Wlasnie pytalas sie gdzie mieszkam - w domu moich rodzicow na wsi ,P pochodzi z Debicy i mieszkal w bloku na 4 pietrze ,ehhh zawsze potem ledwo dycham jak wychodze z Ala tam :sorry2:
akurat za domem rodzicow wybudowalismy Nasz dom !!

Do góry