reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja jestem, ale ja to już stara młoda mama :D
Jaka sytuacja u ciebie? Jedno czy więcej dzieciaczkow masz? [emoji3526]

Ja się codziennie uczę życia z dwójką [emoji6] starszak 5lat i córcia 3 tygodniowa na pokładzie, bywa ciężko momentami ale coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu że z dwójką jest dużo prościej niż z jednym a w ciąży tak strasznie panikowalam jak to będzie [emoji87]

reklama
Jaka sytuacja u ciebie? Jedno czy więcej dzieciaczkow masz? [emoji3526]

Ja się codziennie uczę życia z dwójką [emoji6] starszak 5lat i córcia 3 tygodniowa na pokładzie, bywa ciężko momentami ale coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu że z dwójką jest dużo prościej niż z jednym a w ciąży tak strasznie panikowalam jak to będzie [emoji87]
Oj ja to troje z pierwszego małżeństwa, córka 13, syn 12, syn 9 i w drodze z obecnym mezem - synek :D:cool2::rofl::-D

Liza gratki. Na kiedy termin? Czekamy razem [emoji3059]
No to fajna gromadka u ciebie [emoji4][emoji16] wesoło musi być [emoji6]
Na kiedy termin? [emoji4]
Łoooo Liza ale zaskoczenie gratulacje! Na kiedy termin
Na październik :) obecnie 22+5

No w sumie miało być tak za 2 lata jak umowę dostanę na stałe ale widocznie ktoś tam u góry miał inne plany dla nas :) ale wszystko się ułożyło, domek tez już swój spłacamy więc tak miało być :)

No w sumie miało być tak za 2 lata jak umowę dostanę na stałe ale widocznie ktoś tam u góry miał inne plany dla nas :) ale wszystko się ułożyło, domek tez już swój spłacamy więc tak miało być :)
Extra Ci się ułożyło gratulacje! Któreś chyba jest z października dobrze pamiętam?

Ja czekałam do stycznia na umowę na stałe. A tu termin na 1 grudzień. Kuźwa po 7 latach ciężko będzie znowu się wkręcić.

reklama
Ja czekałam do stycznia na umowę na stałe. A tu termin na 1 grudzień. Kuźwa po 7 latach ciężko będzie znowu się wkręcić.
No i ja wkrecilam się w rynek po 12 latach w zeszłym roku, ale pracę zmieniłam a więcej płatna, tamto miałabym już na 3 lata, coś kosztem czegoś :D
Także teraz to już będzie pikuś, zreszta tutaj jest stref dużo i coś się znajdzie, obecnie na l4 jestem bo na produkcji za ciężkie warunki na ciąże....

Do góry