reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To świetnie i również gratuluję dzidzi :) jakieś objawy bardzo nasilone? Bo ja swoją ciąże przechodzę dosyć łagodnie :)

reklama
To świetnie i również gratuluję dzidzi :) jakieś objawy bardzo nasilone? Bo ja swoją ciąże przechodzę dosyć łagodnie :)
Dziękuję [emoji6]
Do konca pierwszego trymestru praktycznie bezobjawowo [emoji6] a kilka dni przed poczatkiem drugiego wszystkie mozliwe dolegliwosci zaatakowały i nawet teraz sie mecze [emoji6]ale co tam, zniose wszystko dla dzidzi na ktora tyle czekalam [emoji6]

A kogo nosisz w brzuszku ?

O widzisz, to zależy od organizmu też :)
Jasne, aby zdrowe było to najważniejsze :) a pierwsza ciąże jak znosilas? U mnie to zgaga od czasu do czasu się pojawi.
Będzie chłopiec! ❤️

O widzisz, to zależy od organizmu też :)
Jasne, aby zdrowe było to najważniejsze :) a pierwsza ciąże jak znosilas? U mnie to zgaga od czasu do czasu się pojawi.
Będzie chłopiec! [emoji3590]
Gratuluje chlopca [emoji6]ja już mam jednego w domu [emoji6] a teraz prawdopodobnie czekam na moja wymarzona dziewczynke [emoji6]
A w pierwszej ciąży to caly pierwszy trymestr umieralam [emoji6]

No to ja też się przywitam jako młoda mama- do tego podwójna :wink: za kilka dni kończę 24lata i mam dwóch łobuziaków ;-) ;) 3.5roku i 10 miesięcy :yes: jest fajnie,ale bardzo ciężko :tak:

reklama
Do góry