AniaWaa
Fanka BB :)
Urodziłam malutka ma już ponad 5 miesięcyJak tam u ciebie? Przypomnij urodziłas już czy jesteś w ciąży? [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Urodziłam malutka ma już ponad 5 miesięcyJak tam u ciebie? Przypomnij urodziłas już czy jesteś w ciąży? [emoji6]
No to gratulacje [emoji3590]Na październik obecnie 22+5
No w sumie miało być tak za 2 lata jak umowę dostanę na stałe ale widocznie ktoś tam u góry miał inne plany dla nas ale wszystko się ułożyło, domek tez już swój spłacamy więc tak miało być
Ojeju [emoji7] ale ma oczka śliczne [emoji7]Urodziłam malutka ma już ponad 5 miesięcy Zobacz załącznik 989236
To tak jak ja mój pierwszy wpis tu był jakieś 11 lat temu )))Ja jestem już tak stara młoda mama, że nie znam tu dziewczyn wcale
[emoji23][emoji23][emoji23]
Na październik obecnie 22+5
No w sumie miało być tak za 2 lata jak umowę dostanę na stałe ale widocznie ktoś tam u góry miał inne plany dla nas ale wszystko się ułożyło, domek tez już swój spłacamy więc tak miało być
Witaj witaj, ty to już widzę niedługo termin wiecie już kto w brzuszku ?Czesc kochana i ogromne gratulacje.
Dzieciaki zawsze maja swój czas
Miło cię tutaj widzieć.
Witaj witaj, ty to już widzę niedługo termin wiecie już kto w brzuszku ?
Aj nic nie mów u mnie chłopcy ponad 4kg i teraz też się taki klocus szykujeTak, chłopak
Ale żartowniś taki
Duza waga, rozejście spojenia . A wczoraj w 33 tygodniu okazało się ze młody postanowił obrócić się głowa do góry