AniaWaa
Fanka BB :)
Mi nic nie pomagaloWolę nic nie brać bez zalecenia żeby nie zaszkodzić:/ może jakieś domowe sposoby ? [emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nic nie pomagaloWolę nic nie brać bez zalecenia żeby nie zaszkodzić:/ może jakieś domowe sposoby ? [emoji4][emoji4]
Jesli @ nie przyjdzie to moze najpierw beta i wtedy dopiero do lekarza [emoji6]Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam. Mam pytanie jeśli @ spóźnia się 10 dni a test negatywny dwa dni temu, to co radzicie poczekać jeszcze kilka dni i zrobić test jeśli @ nie przyjdzie, czy do gina lecieć?
A nie masz innych objawów? Mnie od owulacji bolał brzuch jak na okres , piersi delikatnie większe .dopiero w szpitalu dowiedziałam się o ciąży bo testy nie wychodziłyTeż pomyślałam o becie ale w najbliższe dni nie dam rady. Chyba zrobię test jeszcze w sobotę i zobaczymy. Jeszcze nigdy tak długo mi się nie spozniała @, a tu nawet żadnych objawów wskazujących na to ze się pojawi.Tylko dziwny biały śluz, jest go sporo. :/ nie wiem co o tym myśleć.:/
No właśnie nic a nic. Oprócz tego śluzu to kompletnie nic się nie dzieje. Dziś jest już 45 dzień cyklu a testy nie wychodzą.A nie masz innych objawów? Mnie od owulacji bolał brzuch jak na okres , piersi delikatnie większe .dopiero w szpitalu dowiedziałam się o ciąży bo testy nie wychodziły
Gratuluje[emoji4] który tc ? [emoji4] jak sie czujesz ?Cześć wam dziewczynki, tak jestem w ciąży i aktualnie mam 18 lat
Oo czyli juz blizej niz dalej [emoji6] zazdroszczę [emoji6]Dziękuję ślicznie, 28 tydzień już mam, jestem szczęśliwą mama i już się nie mogę doczekać bobaska Ty również w ciąży?